background preloader

Musa

Facebook Twitter

Sway - Error. Jean SIBELIUS. Pinterest. Orkesterikone. Kirjautuneena saat kaiken irti Ylen palveluista.

Orkesterikone

Loimme sinulle valmiiksi nimimerkin, jolla sinut tunnetaan Ylen palveluissa. Voit ottaa sen käyttöön sellaisenaan tai keksiä uuden. Miksi pyydämme täydentämään profiilia? Nimimerkillä näyt muille käyttäjille esimerkiksi keskustelupalstoilla. Lähetämme salasanan vaihtolinkin sinulle sähköpostitse Saat pian sähköpostin osoitteeseen Seuraa sähköpostin linkkiä vaihtaaksesi salasanasi. Soundtrap Projects. Osa3. Taikametsä-tanssi. LOUHIMO. Opetusvideot Muutama sana videoiden valmistumisprosessista tuottajan näkökulmasta.

LOUHIMO

Eri puolilla maailmaa on tuotettu useita musiikin opetusvideoita. Musical Toronto. Koulujen musiikinopettajat ry – Musiikki kuuluu kaikille! Musiikin perusteiden opettaja, tervetuloa! MUSIIKIN ONLINE-MATERIAALEJA. Musiikki. Chords & Scales Reference. Chords & Scales Reference. The Sid Shuffle - Ice Age: Continental Drift. Räppiä tekemään. Digimusaa tekemään. Olisitko uskonut? Näin yllättävällä tavalla elokuvien äänitehosteet tehdään. Balladi. Balladit ovat kertovia kansanlauluja.

Balladi

Balladiperinne tuli Suomeen todennäköisesti 1200-luvulla, kun ruotsalaiset muuttajat saapuivat meidän mantereellemme. Ruotsalainen perinne on ollut suurin vaikuttaja suomalaisiin balladeihin. Teemat ovat kuitenkin olleet kansainvälisiä, Eurooppaa kiertäviä aiheita. Ruotsalaisessa muodossaan balladit olivat rakenteeltaan kaksi- tai nelisäkeisiä. Runolaulussa säkeistömuotoa ei tunnettu.

Every Noise at Once. Pulpetit pois ja jumppapallot tilalle - Aamulehti. Kumisaappaat jalkaan, ja rytmipiiri voi alkaa.

Pulpetit pois ja jumppapallot tilalle - Aamulehti

Afrikkalaiset rytmit syntyvät saappaiden askelluksesta ja käsistä, jotka lyövät kevyesti rintakehään, jalkoihin ja lattiaan. Hetken päästä istutaan pinkkien jumppapallojen päällä ja etsitään uuden kappaleen sointuja ukuleleista. On menossa Sastamalan musiikkiopiston musiikin perusteiden tunti. Pulpetteja, liitutaulua tai opettajanpöytää ei näy missään. Ei ole näkynyt viime elokuun jälkeen, jolloin opisto sai uudet tilat Uosson talosta Vammalasta.

MUSIIKIN ONLINE-MATERIAALEJA. THE SOUNDS OF SILENCE Chords - Simon & Garfunkel. Musiikkitieto, alkeiskurssi, 1. osa: renessanssi ja barokki. Barokki-niminen tyylisuunta vaikutti kuvataiteissa, musiikissa ja kirjallisuudessa, rakennus- ja sisustustaiteessa, jopa etiketissä ja pukeutumisessakin n. 1600–1750.

Musiikkitieto, alkeiskurssi, 1. osa: renessanssi ja barokki

Ajalle oli ominaista järjestelmällinen ja kokeellinen henki. Uusia tieteenaloja kehitettiin. Kuvataiteet kehittyivät jatkuvasti sävykkäämmiksi ja dramaattisemmiksi. Italia hallitsi eurooppalaista arkkitehtuuria, maalaustaidetta, kuvanveistoa ja musiikkia läpi 1600-luvun ja vielä 1700-luvun alun. Tärkeimpiä taiteiden suojelijoita barokin aikakaudella olivat kirkko, aateliset sekä myöhemmin yhä lisääntyvässä määrin kaupungin viranomaiset. Musiikissa barokki tarkoittaa soitinmusiikin nousua laulumusiikin rinnalle. Online guitar chords. Kitarakurssi: Kitaransoiton alkeet 1. Kirjaudu tai Unohtuiko salasana?

Kitarakurssi: Kitaransoiton alkeet 1

Luo ilmainen käyttäjätunnus Luo ilmainen käyttäjätunnus Minulla on jo Rockway.fi-käyttäjätunnus > Rekisteröityessäni hyväksyn käyttöehdot. Piditkö oppitunneista? Lunasta ilmainen kokeilujakso ja jatka videoiden katsomista. Bassosivut – oppitunnit. Linkkivinkit MUSAAN. Sävellajit taso 1. Tietoja Osumia: 5222 Sävellajit Sävellajiosaamista tarvitset vaikkapa soittamissasi kappaleissa ja omien laulujen tekemisessä ja nuotintamisessa.

Sävellajit taso 1

Orchestra Classroom Ideas: Student Learning Objective for Orchestra Class -Rhythm. Muusa 1: Matka musiikkiin. Muusa 1: Matka musiikkiin on oppikirja musiikin alkeiden opiskeluun.

Muusa 1: Matka musiikkiin

Se johdattaa nuotinluvun ja musiikin peruskäsitteiden äärelle pienin selkein askelin. Viivastot Euterpe-helmille – Katselutila. Helmet asteikko. BBC Orchestras & Singers - Learn about music. Orkesterikone. Lappu soimaan! Mikäli rummuilla ei kappaleessa ole erityisiä soolo-osuuksia tai itse rumpukomppi ei ole aivan poikkeuksellinen, tavallisesti rumpalille riittää, että kappaleen alussa on ilmoitettu kappaleen tyylilaji ja tempo.

Lappu soimaan!

Kevyen musiikin kappaleissa basso ja rummut muodostavat usein tiiviin kokonaisuuden, joten joitakin kappaleelle olennaisia rytmillisiä seikkoja rumpalin on mahdollista lukea myös bassoviivastolta, mikäli sellainen on nuottiin kirjoitettu. Erityisen selvästi tämä seikka tulee esiin tangokappaleiden nuoteissa, joissa virvelirummun rytmi voidaan yleensä lukea enemmän tai vähemmän suoraan bassoviivastolta. Lisäksi monissa pop- ja rock-kappaleissa on tavallista, että bassorumpu ja bassokitara soittavat samassa rytmissä, joten bassolinjan seuraamisesta voi myös näissä tilanteissa olla rumpalille hyötyä. Rumpunotaatio Rumpunotaatio ei edelleenkään ole vakiintunut täysin samanlaiseksi kaikkialla maailmassa. Kuva 7. Fillit Kuva 8. Breikit Kuva 9. Joululaulut. Magic Music Tutor. Klassinen musiikki tyhmyreille: kaavoja ja sirkustaiteilijoita.

Tuntuuko klassinen musiikki vaikeasti lähestyttävältä?

Klassinen musiikki tyhmyreille: kaavoja ja sirkustaiteilijoita

SML Suomen musiikkioppilaitosten liitto ry. Desktop Drumming - small.wmv. Mikki House - Kitaramikit, kitarakorjaukset ja uudelleenkäämintä sekä yksilölliset kitarahihnat-Mikki House. Baby-in-a-manger-flute-obbligato.pdf. Baby-in-a-manger-ssa.pdf. Mies tärisee pelosta lavalle astuessaan. Muutaman sekunnin päästä kaikki liikuttuvat kyyneliin. Kun 34-vuotias Christopher Maloney astui tuhatpäisen yleisön eteen X-Factor-ohjelmassa, saimme nähdä hänen tärisevän jännityksestä. Näytti siltä, että Christopher olisi voinut puhjeta kyyneliin minä hetkenä hyvänsä, joten tuomaristo ei odottanut hänen esiintymisensä olevan mitenkään onnistunut.

Christopher oli jo kauan uneksinut saavansa laulaa, mutta hänen tuttavansa olivat sitä mieltä, että Christopher ei selviytyisi siitä. Tämän takia kestikin yli viisi vuotta, ennen kuin Christopher uskalsi pyrkiä ohjelmaan. Tämän hän teki isoäitinsä loppumattoman tuen ansiosta. Christopherin isoisä kuoli juuri ennen ohjelman nauhoittamista, joten Christopher päätti laulaa hautajaisissa soitetun kappaleen ja osoittaa näin kunnioitusta isoisälleen. Christopherin hermostuneisuudesta huolimatta tuomaristo antoi hänelle mahdollisuuden, ja nyt yli 30 miljoonaa ihmistä on nähnyt hänen uskomattoman esiintymisensä. Get the chords and tabs for any song in the world! Get the chords and tabs for any song in the world! Ed Tech 4 Theatre: It's a Soundtrap! Multitrack Audio Editing on a Chromebook finally! For years the best free software for multitrack audio editing has been Audacity, which only works on PC or Mac computers, now there is a new player on the block which works on Chromebooks as well as on PC and Macs.

Soundtrap.com is an online multitrack audio editor. I used Soundtrap.com for my fall show in which we did a voice over music quoting lines from The Breakfast Club. It only took me about 5 minutes to get the project done. Audiotool. Audacity opetuksessa – Etusivu. Tässä oppaassa esitellään, miten musiikkia tai ääntä yleensä taltioidaan ja käsitellään Audacity-ohjelmalla.

Opas on suunnattu erityisesti musiikinopettajille ja musiikinharrastajille. Opas on suomenkielinen ja oletuksena on, että käyttäjä lataa itselleen ohjelman suomenkielisen version. Lataa Audacity tästä. Opas on jaettu kuuteen valikkoon: Mikä Audacity on ja mihin se soveltuu: ohjelman käyttöönotto ja valikot esitellään. Audacityn – kuten muidenkin ohjelmien – käytössä kannattaa alusta alkaen totutella näppäinpikakomentojen käyttöön, koska tämä nopeuttaa työskentelyä huomattavasti. Sivustoa on viimeksi päivitetty 9.5.2008. Audacity. Audacity. Areena.yle. Teaching Music: Tanya's Kodály Aspiring Blog: Tinikling! A fun, high energy dance from the Philippines! In my music room, January is time to dance and move! Tom McPherson Piano Studio. Understanding time values can be a bit of challenge for some students. Sometimes measuring the duration of sound by beats or by fractions of beats can get a little complicated for young minds.

Really, if you stop to think about it, “half a beat” is a rather odd concept. Beats are precise moments in time, so when discussing fractions of beats, our music vocabulary is rather clumsy and misleading. What we are really doing in music notation is trying to depict different lengths of time, so I wanted to find something to represent that visually. Terve ääni soi ja kantaa pitkälle – näin käytät ääntäsi oikein - Ääni - Hyvinvointi. Laita kädet alemmille kylkiluille ja hengitä sisään. Rintakehä laajenee käsien alla. Puhalla ilmaa reilusti ulos ja anna rintakehän painua kasaan. Tämä on lepohengitystä, jossa emme tee ääntä. Hengitä uudelleen sisään ja koeta jarruttaa uloshengitystä tasaisella sihinällä niin kauan kuin mahdollista. Pidä kylkiluut laajana käsien alla. Aktivoi leveää selkälihasta: kuvittele, että puristat kevyesti jalkapalloa kainaloiden alla. Vastusta nyt pallean voimaa.

Mitä pidemmälle sihinä jatkuu, sitä enemmän joudut tekemään töitä kehollasi. Harjoittele, kunnes saat sihinän kestämään minuutin.