background preloader

Royal vision group

Facebook Twitter

Kako je Andrej Vizjak, kandidat za vodstvo Telekoma, lagal o službi na AT Kearneyju in domnevni ponzijevi shemi iz Dubaja. Kako je Andrej Vizjak, kandidat za vodstvo Telekoma, lagal o službi na AT Kearneyju in domnevni ponzijevi shemi iz Dubaja. Slovenec Sem - KAKO JE ANDREJ VIZJAK, KANDIDAT ZA VODSTVO... TELEX.si - Kako je Andrej Vizjak, kandidat za vodstvo Telekoma, lagal o službi na AT Kearneyju. Kako je Andrej Vizjak, kandidat za vodstvo Telekoma, lagal o službi na AT Kearneyju...

TELEX.si - Kako je Andrej Vizjak, kandidat za vodstvo Telekoma, lagal o službi na AT Kearneyju

Za Andrejem Vizjakom, spornim kandidatom za novega člana oziroma predsednika nadzornega sveta Telekoma Slovenije, prihajajo nove in nove zgodbe. SHEMA IZ BURJ KALIFA "Je poln samega sebe, brez vrednot in požrten na denar. V Dubaju se z Matjažem Zadravcem šopirita in živita kot dva ruska tajkuna, maseratiji, ferrariji, jahte ... " Tako pripoveduje eden od naših virov, ki že dlje časa živi v ZAE in naj bi ga Vizjakova kandidatura za nadzorni svet državnega Telekoma celo - šokirala.

TELEX.si - Kako je Andrej Vizjak, kandidat za vodstvo Telekoma, lagal o službi na AT Kearneyju. Matjaž zadravec. Se connecter à Facebook. Kako je Andrej Vizjak, kandidat za vodstvo Telekoma, lagal o službi na AT Kearneyju in domnevni ponzijevi shemi iz Dubaja. Kako je Andrej Vizjak, kandidat za vodstvo Telekoma, lagal o službi na AT Kearneyju in domnevni ponzijevi shemi iz Dubaja.