background preloader

Resor

Facebook Twitter

Batsford book. Test – Adria Twin Supreme 640 SLB - Husbil.se. Någon helintegrerad plåtis är det självklart inte frågan om, någon sådan existerar inte.

Test – Adria Twin Supreme 640 SLB - Husbil.se

Men uttrycket förklarar lite av skillnaden man känner ombord i denna plåtis som saknar ett lågt innertak i förarhytten jämfört med en som har sagda innertak. Testbilen har dessutom ett takfönster ovanför vindrutan som ytterligare förstärker rymdkänslan ombord. Test i samarbete med Husbilen Test - Text & Bild Stefan Janeld Som med övriga Adria husbilar kan man få sin plåtis i tre olika nivåer – Axess, Plus och Supreme.

De är alla att betrakta som mellanklassbilar, men det skiljer i utrustningsnivå och möbeldesign. Till 2019 är det mer än bara möbeldesignen som ger olika känsla ombord. Tyst färdDet är otroligt vad fort man vänjer sig vid saker. Bilen är byggd på ett lightchassi med 16” hjul. Klarar vinternSvenska Adria ser alltid till att utrusta sina modeller efter svenskt klimat. Vandring: Expertens 23 råd till nybörjaren. Höga kusten: Bästa tips till mat, historia och äventyr. Bilsemestra på Västkusten: guide med alla måsten. Bilsemester: Upptäck Stockholm utanför stan. Öland på två hjul.

Olles onsdag – Countryspecial med Charlee Porter. Olles onsdag - Countryspecial med Charlee Porter Tid : 17-21 Olles onsdagar har blivit en mötesplats för bygdens folk, varje onsdag från 27 juni till 29 augusti så är det öppet hus och motorträff i parken.

Olles onsdag – Countryspecial med Charlee Porter

Kl 17 öppnar portarna, serveringarna med mat och fika, muséet och skjutbanan så att man kan njuta av den unika parken. Det är även bakluckeloppis varje vecka om någon vill komma och sälja. Ofta bjuds det även levande musik eller prova på att dansa Lindy Hop. Denna vecka bjuds det levande musik Charlee Porter kl 19! Jämtland med spring i benen. Glamping i Norden – här är 6 lyxiga boenden att testa. Avskilda boenden – tips till hus där du är ett med naturen. Prima Travel, Vandringsresor och Cykelresor för en aktiv semester. Piemonte: 140 tips i reseguide – mat, vin och äventyr.

Soloresan är här för att stanna. Sydkustleden – cykla genom Skåne på nya leden. Simrishamn till Helsingborg via Sydkustleden Foto: Apelöga ”För att nå Sandhammaren får man göra en lite avstickare från leden, men det är en avstickare som är väl värd att göra” säger Lina Jönsson. avJennifer Berg Eidebo Mellan Simrishamn och Helsingborg går en 26 mil lång cykelled vid namn Sydkustleden, som invigdes i juni.

Sydkustleden – cykla genom Skåne på nya leden

Det är nu möjligt att cykla mellan Växjö och Göteborg på nationella cykelleder. – Du upplever din närhet med vad hör, luktar och ser. Att ta sig fram på miljövänliga sätt blir allt mer populärt. . – Det är Sveriges tredje nationella cykelled för turism och rekreation. Förutom Sydkustleden finns Kattegattleden och Sydostleden, och nu när alla hänger ihop går det att cykla hela vägen från Växjö till Göteborg på ett enda långt led. 10 resmål i Sverige – lika bra som en resa utomlands. Här är klimatsmarta svenska resmål som alternativ till utländska destinationer Foto: Roel Wijtmans, Bengt A.

10 resmål i Sverige – lika bra som en resa utomlands

Nordens Arks Vänner. Nordens Arks Vänner är en ideell fristående medlemsförening i syfte att stödja Nordens Arks verksamhet med att ge utrotningshotade djur en framtid.

Nordens Arks Vänner

Medlemskap i Nordens Arks Vänner tecknar man under ett kalenderår, då ingår bland annat fri entré till parken under kalenderåret. Du kan bli medlem för 2019 redan idag genom att trycka på en av knapparna nedan eller när du besöker Nordens Ark. Bli medlem Ge bort ett medlemskap Föreningen har genom åren organiserat många olika aktiviteter och arrangemang vars intäkter gynnat Nordens Arks utveckling. Ett medlemskap i Nordens Arks Vänner är ett utmärkt sätt att stödja Nordens Ark och samtidigt hålla sig informerad.

Discover Vladivostok: Primorye Safari Park. Startade nytt liv – lever i ombyggd skåpbil i Europa. Byggde om skåpbil och började jobba på distans avKatarina Forsberg Sandra tröttnade på sitt liv i Stockholm.

Startade nytt liv – lever i ombyggd skåpbil i Europa

Nu lever hon i en ombyggda skåpbil i södra Europa och har allt hon behöver på fem kvadratmeter. – Det här livet passar mig just nu, säger Sandra Piitulainen, 31. McCaig's Folly at night, Oban. Virtual books: images only - Lindisfarne Gospels: St John. Pilgrimsvandra i Sverige. Digitala pilgrimsguider Linköpings och Lunds stift utvecklar den digitala informationen om pilgrimslederna i stiften.

Pilgrimsvandra i Sverige

Nu finns Birgittaleden från Linköping till Vadstena och pilgrimslederna i Skåne och Blekinge digitalt på en plattform, paxwalk.com, som är kopplad till en internationell sajt, outdooractive.com. Gå in på denna länk. London – 20 tips på saker att göra. De bästa vintagebutikerna ligger i östra London, och den härligaste förorten stavas Highgate.I alla fall enligt Allt om Resors Londonguide.London är ju staden som vi gärna återvänder till om och om igen – för här finns ju alltid något nytt att upptäcka.

London – 20 tips på saker att göra

Kanske har du också varit i London förut och prickat av några turistmåsten. Nu vill du lära känna staden lite bättre. I så fall är Allt om Resors 20 Londonpärlor något för dig.Allt om Resor guidar dig till de härligaste matmarknaderna och de läckraste varuhusen, till de tjusigaste tesalongerna och den högst belägna champagnebaren, till den snabbaste ribbåten på Themsen och det bästa klätteräventyret.Dessutom tipsar Londonguiden om att gå på cityguidetur i filmens värld, att strosa längs South Bank, och att sippa en välblandad martini på The Duke Hotel.Lär känna London lite bättre. Enjoy! Upptäck South Bank Vackert väder och promenadsugen? Vandra i Sverige – 12 pilgrimsleder. 1.

Vandra i Sverige – 12 pilgrimsleder

Dag Hammarskjöld-leden Sträckning: Abisko - Nikkaloukta Längd: Drygt nio mil.