background preloader

Spara till senare

Facebook Twitter

Det senaste inom vår podcastvärld - #annaochphilip. FOX 26 Houston. Mitt liv som trailer - 2009. Framtidens Sverige - om Sverigedemokraterna får bestämma » Eljester Norrbotten. Året är 2015.

Framtidens Sverige - om Sverigedemokraterna får bestämma » Eljester Norrbotten

Sverigedemokraterna har stark vind i seglen och deras åsikter får allt större spridning. Men vad vill partiet egentligen med Sverige på lång sikt? "Fördelen med att tänka bakvänt" Vi har fått en värld där de snabba svaren sjunkit i värde, eftersom vem som helst kan få dem sekundsnabbt med ett knapptryck på sin allt smartare telefon.

"Fördelen med att tänka bakvänt"

Samtidigt, och kanske som en följd av detta, är det alltfler som ser nya samband och törs ge sig på de verkligt svåra frågorna. Intresset för tankeforum av olika slag ökar, så även ockultism och andlighet. De stora visionerna om vilken värld vi vill leva i är inget databaserna kan hjälpa oss med – det måste våra hjärnor klara ut själva. Med nyfikenhet och kreativitet. Vad som gjorde Albert Einstein till en så intressant vetenskapsman, var att han tänkte som en kreatör. En mening och hundra ord.

Anne-Marie Körling har flera enkla och mycket användbara lektionsidéer på Körlings ord.

En mening och hundra ord

Jag har testat flera med både bra resultat och nöje. Liksom andra goda grundidéer finns det möjligheter att utveckla dessa idéer åt lite olika håll. Den här kan vi kalla En mening och hundra ord! "Like a Woman" - Spoken Word Poetry by Annabelle Fern. No Hate Speech Movement.

New Yorkers.