background preloader

Make a Comic or Storyboard

Make a Comic or Storyboard

https://www.pixton.com/language?redirect=/

Related:  EngelskaHow-ToFumetti e animazioniTech Toolseines

50languages svenska - engelska UK för nybörjare  Gissa språket! ______ räknas bland de indo-germanska språken. Men det är inte nära besläktat med något annat språk i gruppen. Ingen vet exakt hur ______n kom till. Idag talas det huvudsakligen i *****ien och Kosovo. Det är modersmål fär omkring 6 miljoner människor. ______ är uppdelat i två stora dialektgrupper.

Språkutveckling med karaktärer och oväntade slut med hjälp av Roald Dahl Roald Dahl skulle ha fyllt 100 år den 13 september. Det uppmärksammas på olika håll genom att flera av hans böcker ges ut på nytt och nyligen släpptes hans bok SVJ som spelfilm. På hans officiella hemsida RoaldDahl.com finns det lektionsupplägg som du kan använda i undervisningen och du hittar även en hel del upplägg som lärare i delar på hans fan site. Jag har tidigare arbetat med några av hans böcker. Jag delar kort med mig av två upplägg.

Skriva brev och e-post på engelska Här är några fraser och tips på hur du skriver brev och e-postmeddelanden på engelska. Skriva ett informellt brev Börja ditt brev med att använda ordet Dear, följt av mottagarens förnamn, t.ex: Här är några saker du kan skriva: Här är några vanliga sätt att avsluta ett informellt brev: Om du skriver till en familjemedlem, partner eller nära vän, kan du avsluta på följande sätt: Övningar på engelska Övningar på engelska Material Vi har fått många förfrågningar av lärare om Unga Fakta kan producera material på engelska och vi har därför satt ihop några roliga övningar på för användning i skolan. Siffror Lär dig räkna och skriva till tio på engelska.

Related:  OutilsPresentation ToolsProduction: sound and pictureTOOLS & TECHComic StripsKÉPREGÉNYCÓMICSCOMICS TOOLSlowking64ArtMaking ComicsDigital StorytellingProduktion: Text, Ton und FilmeCréer une BD en ligneComicsphoto2601Year 7 EnglishCartoon Storytelling toolsCREATION BDnita.jadave-books, cartoons and magazinesICTComicsProject Based LearningAnimation toolsCREATEComics/StoryboardUseful Online