background preloader

Medic

Facebook Twitter

The Fellowship for Intentional Community website. Inhimillinen tekijä: 17.04.2015 22.00. Millaista on jäädä mielenterveyssyistä eläkkeelle jo ...

Inhimillinen tekijä: 17.04.2015 22.00

Millaista on jäädä mielenterveyssyistä eläkkeelle jo parikymppisenä? Sari Valton kanssa keskustelemassa kokemusasiantuntijat Heini Laukkanen ja Tapio Gauffin sekä Helsingin kaupungin nuorisotoimenjohtaja Tommi Laitio. Perjantaina 17.4.2015 klo 22, toinen lähetys lauantaina 18.4. klo 17:10. Kolme paluumuuttajaa. Näyttelijä Ismo Apell ryhtyi ... Kolme paluumuuttajaa. Elinsiirtojonosta leikkauspöydälle pääseminen paitsi pelastaa ...

Elinsiirtojonosta leikkauspöydälle pääseminen paitsi pelastaa elämän, myös nostaa elämänlaatua. Miksi äitiys herättää paitsi rakkautta, myös hallitsematonta pelkoa ja ... Pariskunta hoitaa sairauksia yksisarvishoidoilla – uskaltautuisitko kokeilemaan? - Ajankohtaista - ME NAISET. Kaikkialla on valkoista, puhtaan valkoista.

Pariskunta hoitaa sairauksia yksisarvishoidoilla – uskaltautuisitko kokeilemaan? - Ajankohtaista - ME NAISET

Muovisia yksisarvisia, pieniä enkelipatsaita ja kristalleja on ripoteltu ympäri lumenvalkoista huonetta, ja vierasta vastaan kävelevät valkoasuinen mies ja nainen. Naisella on vaalea tukka, harsomainen paita ja pillihousut, miehellä pitkähihainen paita ja löysät pöksyt. Taustalla helisee musiikki. Mies ojentaa kätensä ja koppaa halaukseen. Nyt ei olla taivaassa tai Hollywood-elokuvan lavasteissa, vaan Alavudella Piia Anttilan, 32, ja Teemu Mäntylän, 36, kotona, tarkemmin sanoen piharakennuksessa. Asiakkaat saapuvat tänne hakemaan apua sekä henkisiin että fyysisiin vaivoihin, joihin ei ole lääkärin vastaanotolla löytynyt apua tai syytä. . – Jos ihminen on herkkä ja valmis, hän voi aistia valonauttajien läsnäolon. Piialla ja Teemulla on omien sanojensa mukaan kyky kanavoida näitä olentoja. – Me opetamme ihmisiä ottamaan yhteyden korkeampaan minäänsä, ja vahvistamme heidän suhdetta yläkerran väkeen.

Haluatko olla onnellisempi? Vastaa näihin kahteen kysymykseen - Hyvä olo. Elämässä on Frank 33, mukaan vain kaksi suurta kysymystä: Mitä haluan tehdä?

Haluatko olla onnellisempi? Vastaa näihin kahteen kysymykseen - Hyvä olo

Miten saan sen tehtyä? Nämä elämäntaidon ydinkysymykset muodostavat hyvän elämän perustan. Vaikka et olisi koskaan tietoisesti pohtinut näitä kysymyksiä, vastaat niihin Martelan mukaan päivittäin, jokaisella valinnallasi. – Elämänhallinta on kykyä saada asioita aikaan, Frank Martela kertoo. Ihmisillä on eri päämääriä. . – Elämänarvostus on vuorostaan kykyä tavoitella oikeita asioita, Frank Martela kertoo. – Nykymaailmassa ei ole paljon valmiita rooleja. Kaikki päämäärät eivät tee onnellisiksi.

. – Huomasin eläväni jonkun toisen unelmaa. Väärän unelman perässä juoksijoita on paljon. . – Kirurgin tarinassa piilee opetus: On parempi olla oma itsensä, koska kaikki muut ovat jo varattuja. Kirurgin elämänarvostus oli pielessä, sillä hän ei ollut valonööri. SKY. Kotkansydän. Nämä sivut kertovat sisäisestä eheytymisestä.

Kotkansydän

Ne kertovat myös siitä, mistä me joudumme eheytymään. Nämä sivut ovat yhden henkilön tekemiä, mutta se ei olisi ollut mahdollista ilman kahden miehen syvää ystävyyttä ja yhteisiä kokemuksia pitkältä ajalta. Näillä sivuilla oleva materiaali on syntynyt oman paranemiseni ja monien muiden paranemisen, kymmenien alan kirjojen opiskelun ja monien asiantuntijoiden kanssa käytyjen keskustelujen ja sähköpostien vaihdon kautta. Olen nähnyt uskomattomia muutoksia omassa elämässäni ja monien tapaamieni ihmisten elämässä. Olen tavannut miehiä ja naisia, joiden elämässä on ollut raskaita aikoja, tuskaa, pelkoa, riippuvuuksia, väärin kohtelua ja julmuutta. Nämä sivut ovat dokumentti suuren muutoksen, hyväksymisen, ja rakkauden löytämisen vuosilta.

Medical Marijuana Is Now Legal In All 50 States - Moving for Marijuana. RadioRage, the must have toolbar for any music fan! Study says: Skip breakfast, take some LSD - Notes & Errata by Mark Morford. >gallery_thumbnails_show|morford-2467-post-2750-g31215|morford-2467-post-2750-g31215|0 gallery_thumbnails_show|morford-2467-post-2750-g31215|morford-2467-post-2750-g31215|0 gallery_overlay_open|morford-2467-post-2750-g31215|morford-2467-post-2750-g31215|0 gallery_overlay_open_thumbs|morford-2467-post-2750-g31215|morford-2467-post-2750-g31215|0 The hippie cliché.

Study says: Skip breakfast, take some LSD - Notes & Errata by Mark Morford

Of course, there IS some truth to the "trip" visual experience you might have. The hippie cliché. Skip it. Skip it. Three solid, regular meals a day, right? Three solid, regular meals a day, right? A Guide To Earth’s Extraterrestrial Races. By Michelle Walling, CHLC Staff writer, In5D.com.

A Guide To Earth’s Extraterrestrial Races

Amazon. MTG Deck Builder — TappedOut.net. ANGEL NUMBERS - Joanne Sacred Scribes: ANGEL NUMBER 666. Untitled. It is basically hard training and healthy eating that create an athletic body.

untitled

You already know this for sure. But there is an important part of your diet that often does not get enough attention – although it should be obvious: water! It is called the “essence of life” for a reason. Our body contains nearly 70% water. It is essential for muscles, cartilages and intervertebral discs. Why is water so important? Every chemical reaction within the body, including energy production and utilization – which simply means the construction, deconstruction and conversion of substances – needs water as a medium.

Many people are – without knowing it – undersupplied with liquid chronicly. We lose at least 2.5 liters of water a day just by respiration, sweat and excretion. Most of all affected by this is your brain. Hengen ja Tiedon messut Tampereella 11.-12.4.2015. Ajankohta: 11.-12.4.2015 Aukiolo: La klo 10.00-18.00 Su klo 10.00-18.00 Messupaikka: Tampere-talo, Yliopistonkatu 55, Tampere.

Hengen ja Tiedon messut Tampereella 11.-12.4.2015

Päivälippu 7 € miniseminaariliput 15 € Iltaohjelma Pieni sali: Ovet avataan la klo 18.15 Ohjelma la klo 18.30-21.00 Pääsylippu 20 € 7 Ways to Capture Someone’s Attention. Your long-term success depends on winning the attention of others.

7 Ways to Capture Someone’s Attention

If your boss doesn’t notice your work, how will you get a promotion? If your team doesn’t listen to you, how can you lead effectively? International Association for Cannabis as Medicine. You are here: Home > Medicine > Medical Uses.

International Association for Cannabis as Medicine

Untitled. Silminnäkijä: Ei mitään salattavaa. How easy is it to dig out another person's private, personal data? ... How easy is it to dig out another person's private, personal data? Journalist Sam Kingsley finds out. Ilo oli ylimmillään, kun suomalaisten vapaaehtoisten keräämä ... Ilo oli ylimmillään, kun suomalaisten vapaaehtoisten keräämä vaateapu pääsi perille Ukrainaan Vynnykyn pakolaisleirille. Yksityishenkilöt keräsivät rekallisen lämpimiä vaatteita Ukrainan ... Yksityishenkilöt keräsivät rekallisen lämpimiä vaatteita Ukrainan sotapakolaisille. ”Tampere-talon keikasta olen oppinut sen, että laulun täytyy ... ”Tampere-talon keikasta olen oppinut sen, että laulun täytyy kantautua kuin pienellä siivellä.

Vanhoillislestadiolaiset ja yrittäminen. Vanhoillislestadiolaiset ja yrittäminen. Vanhoillislestadiolaiset ja synti. Vanhoillislestadiolaiset ja synti. Vanhoillislestadiolaiset ja politiikka. Vanhoillislestadiolaiset ja politiikka. TSC2015 - Registration. The online registration for the TSC 2015 conference and the pre-conference workshops is open: Online registration form Online payment is possible by invoice/bank transfer and by credit card (Visa, Mastercard or Maestro). Using Visa, Mastercard or Maestro is preferred. The organizers add an invoicing fee of 12 € if you choose to pay with invoice/bank transfer. Registration is complete only after the local organisers have received your payment. The Culture High - Documentary Feature Film. Rapport - Huumausaineita lääkkeeksi – mutta miten? Miten uudet hoitomuodot muuttuvat uutisista todellisiksi keinoiksi auttaa ihmisiä? LSD voi auttaa alkoholismiin. Ketamiini voi auttaa masennukseen.

Ekstaasi voi lievittää traumamuistoja. Mielenkiintoisia pikkututkimuksia huumeiksi luokiteltujen psykoaktiivisten aineiden lääketieteellisistä sovelluksista tehdään maailmalla, mutta mitä tarvitaan, että ne muuttuvat todellisiksi hoitomuodoiksi meillä? Cannabis – eine Droge als Medikament.