background preloader

Images

Facebook Twitter

20 lélegzetelállító fotó, amely kimeríti a tökéletesség fogalmát. 20 lélegzetelállító fotó, amely kimeríti a tökéletesség fogalmát.

20 lélegzetelállító fotó, amely kimeríti a tökéletesség fogalmát

Dixit cards - Download - 4shared - FullGURPS. Szeretlek Magyarország. 15 hihetetlennek tűnő kép, ami márpedig igazi.

Szeretlek Magyarország

Iceland gets record breaking snowfall and the pictures are amazing - BBC Newsbeat. Then vs. Now: ten pictures that show how times have changed. Time doesn’t stand still.

Then vs. Now: ten pictures that show how times have changed

We change, our environment changes, and so does everything that fills our minds, wallets, and hands. Szeretlek Magyarország. A Bright side készített egy összeállítást arról a 18 háztartási kütyüről, amelyek jelentősen megkönnyíthetik életünket.

Szeretlek Magyarország

Némelyikkel nem teljesen értünk egyet, például a készülék, amely színek szerint válogatja szét a cukorkákat nem biztos, hogy akkora könnyebbséget jelentene. De bőven van köztük olyan tárgy, amely tényleg zseniális. Szeretlek Magyarország. Hatalmas és lenyűgöző magyar anyaggal rendelkezik a washingtoni Library of Congress, vagyis a Kongresszusi Könyvtár.

Szeretlek Magyarország

Ez hazánkon kívül a legnagyobb hungarika gyűjtemény. Az egyik legérdekesebb a gyűjteményben az a temérdek régi fotó és képeslap, amelyen az Osztrák-Magyar Monarchia, illetve a Trianon előtti Magyarország városai, tájai láthatók. Kiválogattunk néhány gyönyörű képet ehhez az összeállításhoz. Debrecen, a Fő utca a piaccal. Szeretlek Magyarország. Mintha egy különleges ékszer mívesen csiszolt kövein csillanna meg a fény, olyan volt a Balaton töredezett jege a délutáni lemenő nap fényében.

Szeretlek Magyarország

Ansel Adams Photographs. En Español In 1941 the National Park Service commissioned noted photographer Ansel Adams to create a photo mural for the Department of the Interior Building in Washington, DC.

Ansel Adams Photographs

Szeretlek Magyarország. Döbbenetes képek arról, hogy változik meg a természet nyár és tél között Nagyszerű előtte-utána képösszeállítást mutatunk: így változik évszakról évszakra környezetünk, amely most éppen téli ruháját öltötte fel.

Szeretlek Magyarország

Szeretlek Magyarország 2016. december 15. Eljött a tél és vele együtt a hideg. Szeretlek Magyarország. Rémálom volt bemagolni középiskolában az összes kémiai elemet a periódusos rendszerből, ugye?

Szeretlek Magyarország

Free Images & Stock Photos by StockFreeImages.com. 32 fénykép, amit a legjobb pillanatban készítettek. Egyszerűen nem találok rá szavakat, hogy mennyire zseniális fotósorozat.Ezekhez a képekhez jókor kell lenni...

32 fénykép, amit a legjobb pillanatban készítettek

Egyszerűen nem találok rá szavakat, hogy mennyire zseniális fotósorozat.Ezekhez a képekhez jókor kell lenni jó helyen,a gépnek anyakadban kell lógni és ami a legfontosabb, meg kell ezeket látni. Nektek melyik tetszett a legjobban ? All 50 States Hilariously Summed Up In A Single Photograph (Slide #68) - Offbeat. Tudnod kell – Elképesztő fényképeket készítettek egy elveszettnek hitt mongol törzsről! A következő képsorra is tökéletesen igaz, hogy egy kép többet mond ezer szónál! Olyan hihetetlenül gyönyörűek, lélegzetelállítóak, hogy nem találunk szavakat! A globalizáció, a modernizáció, és civilizáció erőteljes növekedésével hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy a törzsek, mint ez, egyszerűen nem léteznek. A Dukha törzs tagjai Észak-Mongóliában élnek. 21 fotó, amikor a férfi rendezi be a lakást – BuzzBlog. Férfiak és nők – mennyire különbözünk egymástól… és ez így is van rendjén. Szeretlek Magyarország.

A Greenpeace, a világ legnagyobb környezetvédő szervezete igyekszik felhívni az emberek figyelmét arra, hogy csak vendégek vagyunk a Földön. Az erőforrások, amiket felhasználunk elképesztő módon zsigerelik ki a bolygót, az iparunk hihetetlen mértékben szennyezi a környezetet, problémát jelent a túlnépesedés, a nyugati fogyasztói társadalom a Föld olyan területeire való begyűrűzése, amiről nem is hinnénk.

A Greenpeace egy olyan fotósorozattal kívánja felhívni a figyelmet a fenti problémákra, ami után az átlagember számára is világossá válik: amit csinálunk, az nem mehet tovább. Zsircapa – 28 ritka történelmi fotó, amitől megállt bennünk az ütő! Te is másként fogsz pár dologra tekinteni ezek után! Ezek a fényképek nem ritkán születésünk előtti időkre kalauzolnak minket vissza, amikor az első fényképezőgépek még akkorák voltak, mint egy kisebb autó! A színek utómunkáknak köszönhetők, hogy még jobban bele tudjuk élni magukat, milyen lehetett a régmúlt kor hangulata!

Ezek a képek úgy segítenek megérten a múltat, ahogy még eddig egy írás sem volt képes! 12 végtelenül elszomorító bizonyíték arra, hogy a Földünk haldoklik – Xsense. Az ember mérhetetlen módon pusztítja a környezetét. Csodálatos bolygón élünk, ilyen biztosan nincs még egy az univerzumban, mégis elpusztítjuk a Földet. Az emberi kapzsiság, a természeti kincsek kizsákmányolása, a környezet- és levegőszennyezés olyan mértékben károsítja a levegőt, a vizeket, a növény- és állatvilágot, hogy Földünk rohamos tempóban pusztul el. Az elmúlt évtizedekben a helyzet egyre csak romlik. Travel Photographer Captures What Happens When People Around The World Are Told They Are Beautiful. Mehmet Genç is a Turkish travel photographer who goes by the name of Rotasiz Seyyah (roughly translated as "nomad without a route"). His pictures are stunning but one project in particular will really put a smile on your face. Free Images - Pixabay. 20 turista, aki tudja hogyan kell pózolni a szobrokkal.

What animals would look like if they had eyes at the front / Boing Boing. 22 híresség és ikertestvéreik a múltból, melyek láttán végigfut a hátadon a hideg. Azt mondják, hogy mindenkinek van egy hasonmása. Flashcards. 22 lenyűgöző részlet Bruegel festményén, ami szinte senkinek sem tűnik fel!

Idősebb Pieter Bruegel (1525? – Brüsszel, 1569. szeptember 9.) a neves flamand festőcsalád első, legjelentősebb tagja, a 16. század egyik legnagyszerűbb flamand festője. The British Library. 30 fotó, amiről nehéz elhinni, hogy valódiak - Pedig nem láttak Photoshopot – Lemon. 22 Pictures That Capture The Perfect Expressions Of Inanimate Objects [STORY] How classrooms look around the world — in 15 amazing photographs. Internet Archive Book Images' Photostream.