background preloader

Educació

Facebook Twitter

Ken Robinson: ¿Las escuelas matan la creatividad? CORTOS PIXAR PARA NIÑOS. Models de propostes didàctiques. XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya. RESOLUCIÓ DE CONFLICTES: La Mònica es vol quedar a jugar. RESOLUCIÓ DE CONFLICTESLa Mònica es vol quedar a jugar Escriviu amb el teclat les solucions que imagineu. També podeu triar alguna solució de la llista desplegable. Trieu un exemple A.Esperar una bona estona a prendre una decisió i així, quan es calmi, podrà pensar millor i trobarà una solució. B.Proposar als amics deixar el joc on està i acabar demà la partida. Què us sembla que passarà en cada cas? Imagineu els possibles avantatges i inconvenients de cada solució. Aquesta és la millor decisió que potprendre la Mònica: És important que trieu una solució que us sembli justa per a tothom i que no faci sentir malament ningú.

Si cap de les tres solucions us sembla que podrà resoldre el conflicte, torneu enrere i feu noves propostes. L'Obra Social "la Caixa" ha elaborat aquest recurs interactiu i, excepte que a continuació s'indiqui una altra cosa, tots els drets (gràfics, vídeos, textos, etc.) són titularitat exclusiva d'aquesta entitat. RESPONSABILITAT: En Ricard ha d'endreçar l'habitació. Coronavirus no es un príncipe (ni una princesa) 12 sencillas extensiones de Chrome como apoyo educativo.

En nuestro anterior artículo dedicado a las extensiones educativas de Chrome, explicábamos lo que era una extensión, presentábamos ocho extensiones muy recomendables y acabábamos el artículo preguntando si nuestros queridos lectores tenían más sugerencias. Este nuevo artículo es la respuesta a esa pregunta: sí, tenemos doce sugerencias más. Speek La primera que quiero destacar es Speek, una extensión que permite grabar notas de voz, pero no solo grabarlas sino también compartirlas por redes o a través de email, entre otras posibilidades. Además, el que recibe la nota puede enviar una respuesta.

Como limitación, la duración máxima de esa nota es de dos minutos. Si deseas hacer grabaciones más largas, te recomiendo la herramienta gratuita Vocaroo, yo misma la uso muy a menudo para mandar mensajes de voz a personas que no tienen Whatsapp, grabo el audio y les envío el enlace por correo electrónico. CraftyCursor Google Translate y Google Dictionary Resoomer y Auto Highlight Move It. Pinterest.

Articles...

Reunio pares. Infografies educatives. Intel·ligències múltiples. PRÀXIES LOGOPÈDIA. Portafoli digital. Currículum primària. Matemàtiques. Medi. Diversitat. Rúbriques. Webs educatives. Plàstica. Llengua escrita i lectura. Valors.