background preloader

Tothmozerszilvia

Facebook Twitter

Szilvia Tóth-Mózer

e-learning consultant at Eötvös Loránd University, Hungary

Certificate Magic - Free certificate generator. Voki - Home. EDpuzzle. Unitag - Offline To Online platform. LapodaMese - Lapoda Multimedia & Science. A Lapoda rendszer egyik alapköve, mely a kisgyermekek játékos tanulását segíti elő.

LapodaMese - Lapoda Multimedia & Science

A programok a konstruktivista papert-i pedagógiai elveket alkalmazza. Az írás-olvasás tanítás segítésére az ingyenesen letölthető LapodaMese program használható. A program egy egyszerű rajzoló programhoz hasonlítható, azzal a különbséggel, hogy nem várja el a gyermektől, hogy képes legyen az egér segítségével rajzolni. A grafikai elemeket (állatok, emberek tárgyak) kész elemgyűjteményből kell neki kiválasztani a régi jól ismert nyomdázáshoz hasonlóan. Create your mag for free: Madmagz. Digital Publishing Platform for Magazines, Catalogs, and more. Yumpu - Publishing digital magazines worldwide.

83 Free Mixed-case Fonts. Office Sway - Create and share amazing stories, presentations, and more. Email Marketing, Content Marketing and Content Curation Tool. MarvellousMe - Home. Annotate images and videos — ThingLink.

Kérdőívek, felmérések, szavazások, kvízek

Geolokákáció. Tudásbázis. Szeretettel üdvözöljük a Fordított Osztályterem MOOC felületén!

Tudásbázis

Ezt az online kurzust az Oktatási Hivatal Sulinet Osztálya hirdeti meg gyakorló pedagógusok és tanár szakos hallgatók számára, témája a fordított osztályterem módszer. A kurzus jelenleg nincs meghirdetve. A tananyagok továbbra is hozzáférhetőek, de a résztvevői tudásmegosztáson alapuló feladatokban nincs lehetőség részt venni. Az online vásznakon, ötletgyűjtésre használt eszközökön a 2016 tavaszán szervezett kurzus résztvevőinek gondolatai olvashatóak.

Mi az a MOOC? Screencastify (Screen Video Recorder) Share Photos, Videos, Text, Music and Documents Easily. Map creator online to make a map with multiple locations and regions.