background preloader

Mobil

Facebook Twitter

Details?id=pl.setapp. Discover a fascinating world of 3D shapes like prisms, pyramids, solids of revolution and Platonic solids.

details?id=pl.setapp

Start from the simplest and gradually explore the most complex ones. Build solids from scratch with a new Nets Creator mode and discover hundreds of unique net combinations. 'Shapes' uses the power of mobile devices to enhance teacher capabilities and provide possibilities to show things that cannot be shown with physical tools. It can help to create interest and enthusiasm in school mathematics classes at all levels.

The app was verified and approved by the Faculty of Mathematics and Computer Science at Adam Mickiewicz University of Poznan. 'Shapes' features: Note: SHAPES does not contain advertising, in-app purchases or any other downloadable content. PlantSnap - Plant Identification - Identify Flowers, Trees, and More with an App. GE Utilizes Your Webcam to Show Off Augmented Reality. LandscapAR augmented reality. Hide messages in the real world. QR-kódok az iskolában v3 by Attila Főző on Prezi. QR-kódok az iskolában v3 by Attila Főző on Prezi. Vodafone AppTár - Ingyenes alkalmazások segítik a tanítást, tanulást.

A tanár appserege. Mutasd az okostelefonodon levő alkalmazásokat és megmondom, ki vagy! Kis túlzással ez a helyzet, hiszen a telefon vagy táblagép lényegét az appok (alkalmazások) adják. Mivel több szem többet lát, ezért megkérdeztem több szemet is arról, hogy pedagógusként milyen alkalmazásokat tartanak a telefonjukon (a táblagéppel ugyanez a helyzet). Nem is akármilyen szemeket, egyenesen sas- és sólyomszem-kategóriás embereket kérdeztem meg. Megesik, hogy egy pedagógus új okostelefont kap és felmerül benne, hogy miként népesítse be eszközét, melyek a legfontosabb alkalmazások.

Nekik, a kezdőknek készül ez a bejegyzés. Turn your Smartphone into a 3D Hologram. Makrófotózás mobillal – házilag - Szubjektív. Szeretnél szép makrófotókat készíteni a mobiloddal, de még azt a 10-50 dollárt is sajnálod, amennyiért egy mobilra illeszthető makrólencse beszerezhető?

Makrófotózás mobillal – házilag - Szubjektív

Próbáld meg esetleg házilag megoldani, én is ezt tettem. A szükséges eszközök meglehetnek minden háztartásban, csak körül kell nézni. Két összetevőt kell mindössze beszerezni, egy megfelelő lencsét és egy eszközt, amivel a lencse a mobilra rögzíthető. Sok technikai eszközben található olyan lencse, ami a célnak tökletesen megfelel: régi fényképezőgépben, távcsőben, ajtó kukucskálóban, nagyítóban, mikroszkópban – én még számítógépes egérben is találtam, ez a prizmás lencse viszont nem könnyen illeszthető hozzá a mobilhoz.

A legnagyobb nagyításra képes lencsét a CD/DVD lejátszóban találtam (az első képen ez van). Ha már megvan a lencse (jobb esetben több is), már csak rögzíteni kell azt a mobilhoz. A szalagot a mobilra függőleges állásban tettem, különben eltakarta volna a kamera fényérzékelőit. LandscapAR augmented reality. 10 ingyenes alkalmazás, amit kötelező letöltenetek nyelvtanuláshoz. Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult.

10 ingyenes alkalmazás, amit kötelező letöltenetek nyelvtanuláshoz

Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez. Idegen nyelveket nem csak a suliban vagy nyelvtanfolyamokon tanulhattok, hanem a metrón vagy a buszon is, okostelefonról. Bemutatjuk a legjobb szótáralkalmazásokat és fordítóprogramokat, digitális tanulókártyákat és természetesen a legszórakoztatóbb nyelvtanuló játékokat is. Nyeltvanfolyam mobilról Egy új nyelv megtanulásához és a meglévő nyelvtudásotok felfrissítéséhez, a gyakorláshoz is nagyon jól jönnek a "játszva tanuló" alkalmazások, például a Duolingo, a Memrise vagy a Busuu. A Duolingót az Apple az év iPhone-alkalmazásának, a Google pedig a „Best of best” Android-alkalmazásának választotta 2013-ban. A Memrise feladatai is hasonlóan épülnek fel, de egynyelvűek, így az első idegen nyelveteket is gyakorolhatjátok vele. Ingyenes Mobil alkalmazások. A legjobb alkalmazások tanuláshoz - Evernote, Penultimate, Evernote Peek, Flashcards+, MyScript Calculator, iBooks és iTunes U – Szifon.com.

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára.

A legjobb alkalmazások tanuláshoz - Evernote, Penultimate, Evernote Peek, Flashcards+, MyScript Calculator, iBooks és iTunes U – Szifon.com

A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek. Lassan közeledik a vizsgaidőszak az egyetemistáknak, valamint a félév vége a többi iskolásnak, ezért úgy gondoltam, mint együttérző sorstárs, megosztom veletek azokat az alkalmazásokat, tippeket és trükköket, amelyeket rendszeresen használok a tanulás és a vizsgákra való készülés során. 50+ app tanulásra, tanításra, vagy csak játékra. Az első Android az oktatásban előadásomat még a Telenor Okostelefon Akadémia elődjén, a Telenor Android Workshopon, 2011-ben mutattam be.

50+ app tanulásra, tanításra, vagy csak játékra

Azóta elrepült az idő, képzés van az egyetemen, s rengeteg helyen beszéltem már a témában. Azonban az alkalmazásokat, amikről beszéltem, még csak a prezentációban linkelve voltak megtalálhatók, illetve 1-1 appról írtam már itt a blogon. Most egy listába összeszedtem azokat az appokat, amikről beszéltem előadásban vagy az órán. Mathpix. Kötelező olvasmányok. Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület. Bosszankodott már azon, hogy látott egy ismeretlen madarat, de nem volt önnél madárhatározó??

Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület

Ha van okostelefonja, akkor ez a probléma jelentős részben megoldódhat új, Android és iOS rendszereken futó telefonos alkalmazásunkkal! Az MME és a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesület közös munkájaként létrejött határozó azoknak készült, akik kezdő madarászként egy állandóan kéznél lévő határozó segítségével még egyszerűbben szeretnék megtudni, milyen madarat láttak a kertben, a parkban, az etetőn, az itatón. Human Anatomy Atlas – 3D Anatomical Model of the Human Body on the App Store. Runkeeper - Track your runs, walks and more with your iPhone or Android phone. Geocaching. Duolingo - Learn Languages for Free on the App Store. Plickers. Redmenta. Digitális-átállás-könyv.pdf. Digitalis irastudas. Mobiltechnologia. Free apps list.

Tournament Manager. LandscapAR augmented reality. CamScanner Sign in. Nokiaprogramok - Letöltések.