background preloader

UE

Facebook Twitter

Tutki tilaa. Lasten kirkko 3-8 vuotiaille, alkuopetus! Lastenkirkon kirkonkylässä pienikin lapsi löytää helposti kiinnostavaa klikkailtavaa.

Lasten kirkko 3-8 vuotiaille, alkuopetus!

Esimerkiksi kirkkorakennuksen lasimaalaus vaihtuu kastehetkestä tuokioon Hyvän paimenen niityllä. Lastenkirkon hahmoilla Tuulilla, Toivolla, Toimilla ja Taitolla on jokaisella oma talo ja omanlaiset puuhat. Toimilla, Tuulilla, Taitolla ja Toivolla on myös Tutkimuspartio-ohjelmapaikka, jossa tutkitaan ihmisen kehoa. Ohjelmaidea on lasten keksimä, sillä onhan se nyt todella kiinnostavaa, miten oma keho toimii. Tutkimuspartion kanssa löytää sekä tietoa, että kivoja pieniä pelejä. Lastenkirkon kylä. LEGO-pääsiäistarina. LEGO-pääsiäistarina ylösnousemus. Lego pääsiäinen. LEGO-pääsiäistarina Jeesus tuomitaan. Lego-pääsiäistarina ehtoollinen. LEGO-pääsiäistarina Jeesus ratsastaa Jerusalemiin. Jakso 1: Kiusankappaleita ja pikku enkeleitä. Jouluevankeliumi.

ABIB AASI. Lue kuvaa. Joulukalenteri 2017 - Jouluikoni. Oikeesti! - Menetelmäopas lapsen oikeuksien käsittelyyn. Mietitkö, miten käsitellä kansainvälisyyskasvatuksen aiheita oppitunneilla?

Oikeesti! - Menetelmäopas lapsen oikeuksien käsittelyyn

Etkö tiedä, mistä lähteä liikkeelle tai hukutko menetelmien viidakkoon? Tämä opas tulee avuksesi. Oikeesti! Menetelmäopas sisältää innostavia ja kannustavia harjoituksia lapsen oikeuksien käsittelyyn. Jakso 13: Mikko Mallikas yllättää itsensä. Pyhän Nikolaoksen virtuaalikirkko. Oikeesti! – Menetelmäopas lapsen oikeuksien käsittelyyn kouluissa. Katsomuskismus. Paluu Tuusulaan.

Erilaista ussaa

Uskonto. Tehtäviä 5.-6. luokkalaisille (OPS2016) TurinakirjaA. TurinakirjaB.