background preloader

Vuosi ja vuorokausi

Facebook Twitter

Kaamos on ohi – Tiesitkö, että pohjoisessa ja etelässä on yhtä paljon valoisaa aikaa. Kaamosaika on ohi Suomen pohjoisimmassa paikassa Nuorgamissa.

Kaamos on ohi – Tiesitkö, että pohjoisessa ja etelässä on yhtä paljon valoisaa aikaa

Vaikka pohjoisessa on pitkä pimeys talvella, valoisaa aikaa on siellä vuodessa yhtä paljon kuin etelässäkin. kaamos 17.1.2017 klo 12:25päivitetty 17.1.2017 klo 13:29. Suomen pohjoisimmassa kylässä alkoi kaamos – katso nettikameralähetystä. Kirjautuneena saat kaiken irti Ylen palveluista.

Suomen pohjoisimmassa kylässä alkoi kaamos – katso nettikameralähetystä

Loimme sinulle valmiiksi nimimerkin, jolla sinut tunnetaan Ylen palveluissa. Voit ottaa sen käyttöön sellaisenaan tai keksiä uuden. Kaamoslaskuri. Lisää tietoa Mikä on kaamoslaskuri?

Kaamoslaskuri

Kaamoslaskuri laskee päiviä talvipäivän seisaukseen. Talvi vaihtuu kevääksi – HS:n meteorologi havainnollistaa, mistä vuodenajat johtuvat. Earth-Sun Relations. Seasons ecliptic. Tutkija: Kelloa pitäisi siirtää vielä tunti taaksepäin ja jättää sitten rauhaan ainiaaksi - Aika - Tiede. Sunnuntaina tapahtui jälleen se ihme, että saimme ilmaiseksi tunnin lisää vuorokauteen.

Tutkija: Kelloa pitäisi siirtää vielä tunti taaksepäin ja jättää sitten rauhaan ainiaaksi - Aika - Tiede

Aamuvalo hyväksi terveydelle Jos Suomi siirtyisi Keski-Euroopan aikaan, aamut olisivat valoisampia ja illat pimeämpiä. Geography seasons. Aurinko laski ja näkyy seuraavan kerran 17. tammikuuta – kaamos alkoi jo Utsjoella - Kaamos. Aurinko laski ja näkyy seuraavan kerran 17. tammikuuta – kaamos alkoi jo Utsjoella Torstaina puolen päivän jälkeen aurinko näyttäytyi Utsjoella viimeisen kerran tämän vuoden puolella.

Aurinko laski ja näkyy seuraavan kerran 17. tammikuuta – kaamos alkoi jo Utsjoella - Kaamos

Seuraavan kerran aurinko nousee siellä vasta ensi vuonna 17. tammikuuta. Kaamosaika on alkanut.