background preloader

PER FEINA (recursos)

Facebook Twitter

Dibuixant el gènere. Dibujando el género. Illustrating gender. Normal? Qui és normal? Restore Session. Música feminista - Nus Cooperativa. El que ens envolta ens socialitza.

Música feminista - Nus Cooperativa

Pel·lícules, obres de teatre, videoclips, llibres i també les cançons. LA VENTANA DE JOHARI Jorge Bucay. 50 curts imprescindibles per treballar les emocions i els valors a l'aula I natibergada.cat. Cambia el Cuento – Cuentos contra la violencia de género. Amor Romàntic Desconstrucció Social.

Idees generals. Imatges sessió sexualitats. LA POLÍTICA DE GÉNERO Y LA CONSTRUCCIÓN DE LA SEXUALIDAD. ¿Tienen los hombres y las mujeres un cerebro distinto?

LA POLÍTICA DE GÉNERO Y LA CONSTRUCCIÓN DE LA SEXUALIDAD

¿Por qué unos prefieren el amor heterosexual y otros se decantan por las personas del mismo sexo? ¿Está la identidad sexual determinada por la biología o es tan sólo un producto de las convenciones sociales? En este extraordinario e irreverente ensayo Anne Fausto-Sterling señala que la respuesta a estas preguntas hay que buscarla tanto en el reino de la ciencia como en el de la política. Este libro recibió el Premio a la Publicación Destacada de la Asociación de Mujeres en Psicología y el Premio Robert K. Merton de la Sección de Ciencia, Conocimiento y Tecnología de la Asociación Sociológica Norteamericana. Este lúcido ensayo constituye un reto de gran calado para la investigación científica, la creación de una política social y el futuro de la teoría feminista y de género.Publishers Weekly. Brújula Intersexual – Punto de encuentro para personas intersexuales.

QUEER. LA GUÍA LGBT PARA ADOLESCENTES EBOOK. CINEMATOGRAFIA - Candela.cat. Érase una vez.

CINEMATOGRAFIA - Candela.cat

Vídeo d’animació el personatge de la qual Stan es transforma segons els desitjos diferenciats d’un nen i una nena.Erase una vez otra familia. Presenta la història d’una família i els desafiaments quotidians que mares, mares i altres referents familiars enfronten en la criança i educació dels fills i filles.SuperLola. Conte coeducatiu protagonitzat per una nena valenta que vol ser superheroïna.La peluca de Luca. Luca és un nen sense prejudicis que apareix en el col·legi amb la seva perruca de pèl llarg i serrell recte, i no entén per què riuen d’ell i a més li criden noia.

Només les noies poden portar perruca? Vídeos La vida de Juan. Pel·lícules Billy Elliot. Ágora: Dirigida per Alejandro Amenábar (2009). Amores que matan: Curt dirigit per Icíar Bollaín (2000).Antigua vida mia. Sexting: no ho produeixis!” 1977. Antigua vida mia. MATERIALS PROPIS - Candela.cat. Candela i EdPAC hem elaborat conjuntament l’article “Per què li diuen Sexting quan parlen de Sexpreading?”.

MATERIALS PROPIS - Candela.cat

Un article que es va començar a gestar a finals del 2017 (principis de 2018) i que publiquem ara el 2020. Durant tot aquest temps hem vist com el concepte SEXPREADING, no només s’ha anat omplint de contingut sinó que també ha estat assumit i utilitzat per entitats, col·lectius, professionals i administracions públiques. El nostre objectiu era diferenciar una pràctica sexual lliure com és el Sèxting d’una agressió, el Sexpreading, i creiem que el concepte en aquest sentit ha estat de molta utilitat. L’article que us compartim és un text escrit a múltiples mans. La Lore és una consultoria online on podràs preguntar tots els teus dubtes sobre sexualitat, relacions i gènere. A més, trobaràs informació i recursos per a joves sobre el tema.

Les pantalles, els nous xumets emocionals - L'ofici d'educar (El suplement) Estos son los titulares de la entrevista de Jordi Évole a un grupo de jóvenes sobre sexo en 'Salvados: la mala educación' ¿Crees que tus hijos practican sexo en tu casa cuando no estás?

Estos son los titulares de la entrevista de Jordi Évole a un grupo de jóvenes sobre sexo en 'Salvados: la mala educación'

: el test sexual de Wyoming, Nuria Roca, Lucía Etxebarría, Cayetano Martínez de Irujo y Santi Balmes Salvados somete a los famosos El Gran Wyoming, Nuria Roca, Lucía Etxebarría, Cayetano Martínez de Irujo y Santi Balmes a un test sexual sobre la relación que tienen con sus hijos y cómo entablan el tema del sexo. La charla que refleja la diferente visión sobre sexo entre chicas y chicos: "Ellas están preocupadas por el dolor, ellos, por la satisfacción" Jordi Évole pregunta a varios jóvenes en Salvados: la mala educación sobre cuál era la duda que tenían cuando en el colegio les daban charlas sobre sexo.

Mientras las chicas responden que estaban preocupadas por "si iba a doler" ya que "la primera vez tienes miedo", los chicos destacan que querían saber "cómo poder disfrutar más". La defensa de un grupo de chicas y chicos al aborto: "Es tu cuerpo, tú decides, no un hombre en un despacho, ni que lo fuera a criar él" Sitio oficial de Netflix. La moda de les cigarretes electròniques, nova porta al tabaquisme entre els joves. La moda de les cigarretes electròniques, o vapejadors, entre els joves i adolescents preocupa les autoritats sanitàries perquè no són del tot innòcues i són una nova porta d'entrada al tabaquisme.

La moda de les cigarretes electròniques, nova porta al tabaquisme entre els joves

Les campanyes de prevenció del tabaquisme i la llei que en prohibeix l'ús a la majoria d'espais públics han afavorit que el consum del tabac entre els adolescents s'hagi reduït a gairebé la meitat en l'última dècada. El 2004, fumaven un 23% dels joves d'entre catorze i divuit anys. Actualment, aquest percentatge s'ha reduït a l'11 per cent. Però ara, una nova moda entre els adolescents pot revertir aquesta tendència: són les cigarretes electròniques. No en diuen fumar, en diuen "vapejar", perquè no expiren fum, sinó vapor d'aigua barrejat amb essències de gustos tan atractius com maduixa, vainilla o xocolata. Piropos #tabucat. Gràcies per venir. Mostrar-nos tal com som a vegades pot ser complicat, però dibuixar-ho, per a l'il·lustrador Óscar Alonso (que signa amb el pseudònim 72 kilos), no tant.

Gràcies per venir

En les seves vinyetes aconsegueix que unes quantes certeses ens ressonin endins. Sessions tutoria cm i cs La Daina. Els alumnes i els diferents nivells de participació – Educat. Encarna Vallespí Doliu “L’objectiu de l’educació és formar éssers aptes per governar-se a si mateixos, i no per ser governats pels altres.”

Els alumnes i els diferents nivells de participació – Educat

Herbert Spencer. Idea paper professorat. Cançons feministes. Cultura Viva. Cultura Viva.