background preloader

PC SITES

Facebook Twitter

VirusTotal. VMware – Official Site. Oracle VM VirtualBox. Πώς Να Έχω Μικρότερο Αρχείο Βίντεο Χωρίς Μείωση Στην Ποιότητα. FingerPow. Ένα νέο σύστημα φόρτισης του smartphone σας που θα σας κάνει να …πετάξετε τα powerbanks. Η δωρεάν εφαρμογή της ημέρας: XMedia Recode - Free Apps. Ένας από τους καλύτερους δωρεάν μετατροπείς multimedia format, ο οποίος, θα λέγαμε, αξίζει μεγαλύτερης αναγνώρισης από όση έχει μέχρι στιγμής.

Η δωρεάν εφαρμογή της ημέρας: XMedia Recode - Free Apps

Huawei: Νέα υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud για smartphones. Η Huawei ανακοίνωσε τη νέα της υπηρεσία Huawei Mobile Cloud, χάρη στην οποία οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα αποθήκευσης και ανάκτησης των δεδομένων και των ρυθμίσεων των συσκευών τους ασύρματα.

Huawei: Νέα υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud για smartphones

Επιπλέον, η υπηρεσία προσφέρει δυνατότητα συγχρονισμού και εύκολης μεταφοράς δεδομένων μεταξύ των φορητών συσκευών Huawei, καθώς και ασφαλή πρόσβαση σε αυτά με χρήση του Cloud Drive. Με την εγγραφή τους στο Huawei Mobile Cloud, οι χρήστες θα λάβουν 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου. Ξεκινώντας από τον Σεπτέμβριο, η ενημέρωση για το Huawei Mobile Cloud θα είναι διαθέσιμη στα Huawei P10, P10 Plus και P10 lite με τα υπόλοιπα μοντέλα να ακολουθούν αργότερα. Όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο της κάμερας, τα στιγμιότυπα και οι εγγραφές οθόνης θα μπορούν να αποθηκεύονται αυτόματα στο Cloud. Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε αυτά, είτε μέσω της εφαρμογής Gallery, είτε μέσω του browser από το cloud.huawei.com. Περισσότερα USB Σε Κάθε PC Με Το Transcend TS-HUB3K. Φτιάχνω Βίντεο με Φωτογραφίες με το "νέο" Windows Movie Maker. Έξυπνες Χρήσεις του Cloud Computing Που Ίσως δεν Γνωρίζατε. Συντομεύσεις Πληκτρολογίου για Windows. Η δωρεάν εφαρμογή της ημέρας: Secure Eraser.

Το Soft4Boost Secure Eraser σας επιτρέπει να διαγράψετε με ασφάλεια αρχεία και ευαίσθητα δεδομένα τα οποία δεν θέλετε σε καμία περίπτωση ανακτηθούν από τους σκληρούς σας δίσκους ή άλλα αποθηκευτικά μέσα.

Η δωρεάν εφαρμογή της ημέρας: Secure Eraser

Όπως έχουμε κατ’ επανάληψη αναφέρει, το απλό delete ενός αρχείου και στη συνέχεια το άδειασμά του από τον κάδο ανακύκλωσης των Windows, δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα, αφού ακόμα και με τα απλούστερα προγράμματα του εμπορίου -ή ακόμα και με δωρεάν εφαρμογές- μπορούν να ανακτηθούν από τον μέσο χρήστη. Download Secure Eraser. 5 τρόποι για να σταματήσετε το spam στα email σας. Διώξε τους ανεπιθύμητους από το WiFi σου με το Pixel NetCut.

Όλοι έχουν στα σπίτια τους πλέον WiFi, λίγοι όμως γνωρίζουν πώς να αλλάξουν τον εργοστασιακό κωδικό τους, για να αποφύγουν τους εξυπνάκηδες με το GWPA Finder.

Διώξε τους ανεπιθύμητους από το WiFi σου με το Pixel NetCut

Δεν είναι μόνο θέμα ασφάλειας, αλλά είναι κρίμα να το πληρώνεις εσύ και να το εκμεταλλεύεται κάποιος άλλος σε σημείο που η σύνδεσή σου σέρνεται. Μέχρι να μάθουμε να αλλάζουμε κωδικό, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Pixel NetCut στην Android συσκευή μας και να τους πετάξουμε έξω. O τρόπος που όλοι μπορούν να δουν ό,τι έχετε ψάξει στο Google και πώς να τον σταματήσετε. Εάν πιστεύατε ότι με το να σβήνετε απλώς το ιστορικό των αναζητήσεών σας στο Google είστε ήσυχοι, τότε καλύτερα να το ξανασκεφτείτε.

O τρόπος που όλοι μπορούν να δουν ό,τι έχετε ψάξει στο Google και πώς να τον σταματήσετε

Επειδή, ναι, υπάρχει τρόπος να μάθει κάποιος όλα αυτά τα οποία έχετε αναζητήσει και δει στον υπολογιστή σας. Η Google αποθηκεύει όλες τις αναζητήσεις σας, ακόμη και εκείνη που κάνατε πρώτη. Δεν μας πιστεύετε; Πατήστε απλώς σε αυτό το link: history.google.com/history . Πώς να εξαφανίσεις όλα σου τα ίχνη από το διαδίκτυο. Σε ένα κόσμο δικτυωμένο όλο το 24ωρο, με τόσα κοινωνικά δίκτυα και διαφορετικούς λογαριασμούς, η ολική διαγραφή από το Internet είναι δύσκολη... αλλά όχι αδύνατη.

Πώς να εξαφανίσεις όλα σου τα ίχνη από το διαδίκτυο

Στον οδηγό αυτό θα δούμε αναλυτικά τα βήματα που χρειάζεται κάποιος για να σβήσει τα ηλεκτρονικά του ίχνη, όσο το δυνατόν καλύτερα. Ολική διαγραφή από τα τέσσερα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα H ολική διαγραφή από το Internet είναι μια διαδικασία που θα χρειαστεί χρόνο και προσπάθεια. Γιατί λοιπόν να μην ξεκινήσουμε από τα εύκολα? Στο κάτω-κάτω, το μεγαλύτερο ποσοστό των προσωπικών μας πληροφοριών στο Internet το έχουμε αναρτήσει οι ίδιοι, με τους λογαριασμούς στα Social Media. Οι μυστικοί κωδικοί που αποκαλύπτουν τις κρυμμένες λειτουργίες του κινητού σου - Life Guide. Για την καλύτερη χρήση του κινητού σου τηλεφώνου υπάρχουν οι παρακάτω κωδικοί, οι οποίοι δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, εκτός από το πως ενεργοποιείς την απόκρυψη, αυτόν τον ξέρουμε και τον έχουμε χρησιμοποιήσει όλοι (παραδεχτείτε το, δεν είναι ντροπή).

Οι μυστικοί κωδικοί που αποκαλύπτουν τις κρυμμένες λειτουργίες του κινητού σου - Life Guide

Για τα περιβόητα IPHONE: #31#: Απόκρυψη Ναι εδώ δεν έχω να πω πολλά, γιατί πιθανότατα γνωρίζετε όλοι τη χρήση των συγκεκριμένων ψηφίων, αν πάλι όχι είναι για να αποκρύψετε τον αριθμό σας όταν καλείτε κάποιον/ α. *#06#: Ταυτότητα συσκευής Αυτός ο κωδικός είναι πραγματικά πολύ χρήσιμος, καθώς είναι κάτι σαν την ταυτότητα της συσκευής σας. Ανώνυμη περιήγηση στο Διαδίκτυο. H Google έχει αναπτύξει μια πολύ αποτελεσματική μηχανή αναζήτησης, αλλά βασίζεται στη συλλογή προσωπικών δεδομένων, όπως είναι η τοποθεσία και η συμπεριφορά του browsing για κάθε χρήστη.

Ανώνυμη περιήγηση στο Διαδίκτυο

Αυτό, βεβαίως, εγείρει διάφορα ζητήματα ιδιωτικότητας. Ευτυχώς, υπάρχει τρόπος να γλιτώσει κανείς από τη “στενή” παρακολούθηση της Google, χρησιμοποιώντας μία web εφαρμογή όπως είναι το Impersonal Me. Το μόνο που έχει να κάνει ο χρήστης είναι να ανοίξει τον browser ή μία νέα καρτέλα σε αυτόν και να πληκτρολογήσει Impersonal.me στο πεδίο των διευθύνσεων. Θα ανοίξει ένα interface που θυμίζει την Google σε μαύρο φόντο. Εκεί λοιπόν θα βρείτε το πεδίο της αναζήτησης μέσα στο οποίο πληκτρολογείτε τον όρο που σας ενδιαφέρει. Το Impersonal.Μe λειτουργεί ως φίλτρο πάνω από τη μηχανή αναζήτησης της Google για να κάνει κάθε φορά ανώνυμες τις αναζητήσεις σας.

Εργαλεία Impersonal Me Δυνατότητες Δημιουργία συνθηκών ανώνυμης περιήγησης στο Διαδίκτυο με αυτόματο τρόπο Δυσκολία 2/10 Χρόνος 00:05:00 Προεκτάσεις Impersonal.Μe. Vlc-online-video-downloader-youtube.html# Χρειάζεστε το VLC και το πρόγραμμα περιήγησης σας(Chrome,Firefox), μπορείτε να κατεβάσετε τα βίντεο από το YouTube εύκολα και με αυτόν τον τρόπο και από άλλα sites.

vlc-online-video-downloader-youtube.html#

Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε. Για παράδειγμα, στο YouTube: 1. Κάντε κλικ στο Πολυμέσα -> Άνοιγμα ροής δεδομένων δικτύου. Επικολλήστε τη διεύθυνση URL και κάντε κλικ στο Αναπαραγωγή. 2. Audio Extractor - Extract sound from video online. Ninite - Install or Update Multiple Apps at Once.