background preloader

PC SITES

Facebook Twitter

Συντομεύσεις Πληκτρολογίου για Windows. Η δωρεάν εφαρμογή της ημέρας: Secure Eraser. Η δωρεάν εφαρμογή της ημέρας: Avidemux - Free Apps. Πρόκειται για έναν απλό video editor ο οποίος διαθέτει μενού ειδικά για τον αρχάριο ο οποίος μέσω αυτού δεν θα δυσκολευτεί να κάνει τις πρώτες του αλλαγές πάνω στα video που τον ενδιαφέρουν.

Η δωρεάν εφαρμογή της ημέρας: Avidemux - Free Apps

Δοκιµάστε τον Opera Neon Browser; Opera Neon. Όλα τα εργαλεία µαζί Στην αριστερή πλευρά του παραθύρου του browsing εµφανίζονται διάφορα εργαλεία που θα σας φανούν πολύ χρήσιµα στην online ζωή σας.

Δοκιµάστε τον Opera Neon Browser; Opera Neon

Πατώντας το σύµβολο µε το +, µεταφέρεστε στην αρχική σελίδα, όπου µπορείτε να πληκτρολογήσετε έναν νέο όρο αναζήτησης ή το URL που θέλετε να επισκεφθείτε. Η δωρεάν εφαρμογή της ημέρας: PeaZip - Free Apps. Gmail: Πώς να ασφαλίσετε πιο εύκολα τον λογαριασμό σας. Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017, 17:30.

Gmail: Πώς να ασφαλίσετε πιο εύκολα τον λογαριασμό σας

5 τρόποι για να σταματήσετε το spam στα email σας. Σας έχουν πλέον κουράσει τα Nigerian scams, οι ψευτο-σέξι προσκλήσεις και τα κουμπιά κάντε-κλικ-για-να-κολλήσετε-malware.

5 τρόποι για να σταματήσετε το spam στα email σας

Για να σας βγάλουμε από τον κόπο, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να απαλλαγείτε τελείως από τα spams εκτός από το να είστε εκτός Internet. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε λοιπόν είναι να φιλτράρετε το μεγαλύτερο μέρος τους. Ο email client σας (το τοπικό πρόγραμμα ή η cloud-based υπηρεσία που χρησιμοποιείτε για να αποκτήσετε πρόσβαση και να στείλετε e-mail) σχεδόν σίγουρα φιλτράρει τα ανεπιθύμητα μηνύματα και μετακινεί τα ύποπτα μηνύματα σε έναν ξεχωριστό φάκελο. Αλλά δεν είναι όλα τέλεια. Διώξε τους ανεπιθύμητους από το WiFi σου με το Pixel NetCut.

Η δωρεάν εφαρμογή της ημέρας: TapinRadio - Free Apps. Το πρόγραμμα μπορεί να εγκατασταθεί και ως portable εφαρμογή.

Η δωρεάν εφαρμογή της ημέρας: TapinRadio - Free Apps

Αμέσως μετά από την εγκατάστασή του αναζητά την λίστα με τους σταθμούς που υπάρχουν παγκοσμίως. Μπορείτε στη συνέχεια να κάνετε αναζήτηση σταθμών χρησιμοποιώντας διάφορες λέξεις κλειδιά ή επιλέγοντας από το αναδυόμενο μενού του. Έτσι, μπορείτε να αναζητήσετε σταθμούς από ολόκληρο τον κόσμο επιλέγοντας την χώρα που σας ενδιαφέρει [μπορείτε να βρείτε τις χώρες αλφαβητικά [περιλαμβάνονται και οι περισσότεροι ελληνικοί σταθμοί που παίζουν μουσική] και το το είδος της μουσικής που σας ενδιαφέρει, ενώ μπορείτε φυσικά να συνδυάσετε αυτές της αναζητήσεις και –για παράδειγμα- να αναζητήσετε τους ελληνικούς σταθμούς που είναι κατά κανόνα ειδησεογραφικοί ή παίζουν ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής.

Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιεί proxy server, ενώ έχει ενσωματωμένη δυνατότητα καταγραφής του ραδιοφωνικού προγράμματος που ακούτε στο folder που θα έχετε καθορίσει. Download TapinRadio Free. O τρόπος που όλοι μπορούν να δουν ό,τι έχετε ψάξει στο Google και πώς να τον σταματήσετε. Εάν πιστεύατε ότι με το να σβήνετε απλώς το ιστορικό των αναζητήσεών σας στο Google είστε ήσυχοι, τότε καλύτερα να το ξανασκεφτείτε.

O τρόπος που όλοι μπορούν να δουν ό,τι έχετε ψάξει στο Google και πώς να τον σταματήσετε

Επειδή, ναι, υπάρχει τρόπος να μάθει κάποιος όλα αυτά τα οποία έχετε αναζητήσει και δει στον υπολογιστή σας. Η Google αποθηκεύει όλες τις αναζητήσεις σας, ακόμη και εκείνη που κάνατε πρώτη. Δεν μας πιστεύετε; Πατήστε απλώς σε αυτό το link: history.google.com/history . Πώς να εξαφανίσεις όλα σου τα ίχνη από το διαδίκτυο. Σε ένα κόσμο δικτυωμένο όλο το 24ωρο, με τόσα κοινωνικά δίκτυα και διαφορετικούς λογαριασμούς, η ολική διαγραφή από το Internet είναι δύσκολη... αλλά όχι αδύνατη.

Πώς να εξαφανίσεις όλα σου τα ίχνη από το διαδίκτυο

Στον οδηγό αυτό θα δούμε αναλυτικά τα βήματα που χρειάζεται κάποιος για να σβήσει τα ηλεκτρονικά του ίχνη, όσο το δυνατόν καλύτερα. Ολική διαγραφή από τα τέσσερα μεγαλύτερα κοινωνικά δίκτυα H ολική διαγραφή από το Internet είναι μια διαδικασία που θα χρειαστεί χρόνο και προσπάθεια. Γιατί λοιπόν να μην ξεκινήσουμε από τα εύκολα? Οι μυστικοί κωδικοί που αποκαλύπτουν τις κρυμμένες λειτουργίες του κινητού σου - Life Guide. Για την καλύτερη χρήση του κινητού σου τηλεφώνου υπάρχουν οι παρακάτω κωδικοί, οι οποίοι δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη, εκτός από το πως ενεργοποιείς την απόκρυψη, αυτόν τον ξέρουμε και τον έχουμε χρησιμοποιήσει όλοι (παραδεχτείτε το, δεν είναι ντροπή).

Οι μυστικοί κωδικοί που αποκαλύπτουν τις κρυμμένες λειτουργίες του κινητού σου - Life Guide

Για τα περιβόητα IPHONE: #31#: Απόκρυψη Ναι εδώ δεν έχω να πω πολλά, γιατί πιθανότατα γνωρίζετε όλοι τη χρήση των συγκεκριμένων ψηφίων, αν πάλι όχι είναι για να αποκρύψετε τον αριθμό σας όταν καλείτε κάποιον/ α. *#06#: Ταυτότητα συσκευής. Ανώνυμη περιήγηση στο Διαδίκτυο. H Google έχει αναπτύξει μια πολύ αποτελεσματική μηχανή αναζήτησης, αλλά βασίζεται στη συλλογή προσωπικών δεδομένων, όπως είναι η τοποθεσία και η συμπεριφορά του browsing για κάθε χρήστη.

Ανώνυμη περιήγηση στο Διαδίκτυο

Αυτό, βεβαίως, εγείρει διάφορα ζητήματα ιδιωτικότητας. Ευτυχώς, υπάρχει τρόπος να γλιτώσει κανείς από τη “στενή” παρακολούθηση της Google, χρησιμοποιώντας μία web εφαρμογή όπως είναι το Impersonal Me. Portable North Pole. 5 sites για υπέροχες online χριστουγεννιάτικες κάρτες στο λεπτό! Ωραίες οι χριστουγεννιάτικες κάρτες αλλά (α) κοστίζουν (β) απαιτούν μία διαδικασία που ψιλοβαριέσαι (αγορά, γράψιμο, αποστολή), ενώ (γ) τα Χριστούγεννα έφτασαν οπότε δεν προλαβαίνεις να τις στείλεις.

5 sites για υπέροχες online χριστουγεννιάτικες κάρτες στο λεπτό!

Τι κάνεις; Μπαίνεις σε ένα ειδικό site και ετοιμάζεις μία online! Θα φτάσει με email σε όποιο σημείο του κόσμου επιθυμείς, άμεσα και χωρίς να ξοδέψεις στις περισσότερες περιπτώσεις ακόμη και ...ούτε ένα ευρώ. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο; Ας δούμε πέντε sites που θα κάνουν για σένα την "εορταστική δουλειά". Paperless Post Πολύ απλή σελίδα, αλλά έχει αρκετά designs για να επιλέξεις και προσφέρει και δυνατότητες customizations.

Holiday cards - Paperless Post. Vlc-online-video-downloader-youtube.html# Χρειάζεστε το VLC και το πρόγραμμα περιήγησης σας(Chrome,Firefox), μπορείτε να κατεβάσετε τα βίντεο από το YouTube εύκολα και με αυτόν τον τρόπο και από άλλα sites. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL του βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε. Για παράδειγμα, στο YouTube: 1. Κάντε κλικ στο Πολυμέσα -> Άνοιγμα ροής δεδομένων δικτύου. Επικολλήστε τη διεύθυνση URL και κάντε κλικ στο Αναπαραγωγή. List of TV shows folder icons by rest-in-torment on DeviantArt. The Pale Moon Project homepage. Δοκιμάστε τους 10 καλύτερους εναλλακτικούς browsers ~ Tech News in Greek. Ένα εναλλακτικό σερφάρισμα θα προτείνουμε σήμερα δοκιμάζοντας τους παρακάτω φυλλομετρητές (browsers) αν θέλετε να πειραματηστείτε και να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο που ίσως θα σας κάνει να αποχωριστείτε τον φυλλομετρητή που είχατε ως τώρα.

Comodo Dragon Ένας εναλλακτικός φυλλομετρητής ο οποίος θα έλεγε κανείς ότι είναι copy paste του Chrome και αυτό όχι τυχαία αφού βασίζεται στον κώδικα του chromium.Παρέχει ασφάλεια για τα αρχεία σας και τα προσωπικά σας δεδομένα μην ξεχνάτε ότι η αυτός ο φυλλομετρητής είναι φτιαγμένος από μια εταιρία την comodo η οποία ασχολείται με antivirus και γνωρίζει πολύ καλά την προστασία του Η/Υ. Επίσης παρέχει γρήγορη πρόσβαση και χαμηλή κατανάλωση πόρων,μπλοκάρει κακόβουλες ιστοσελίδες και υποστηρίζει την δυνατότητα μεταφοράς σελιδοδεικτών από άλλους φυλλομετρητές(browsers),συμπεριλαμβάνετε και η ελληνική γλώσσα.Κατεβάστε το!

Απαιτήσεις:Windows 8 64&32/ Windows 7 64&32/ Vista64&32 / XP64&32, 128 MB RAM and 40 MB Ελεύθερος χώρος στο σκληρό δίσκο. Cheap smartphone price comparison. Audio Extractor - Extract sound from video online. Online-εργαλεία Archives - Olafree.net. Llyr86 - DeviantArt. Audio and Video Downloads. Foobar2000.org - 3.69MB (Freeware) foobar2000 is an advanced freeware audio player for the Windows platform. Apollojr's DeviantArt gallery. DeviantArt: More Like Empire (2015) by rest-in-torment. 7-Zip 9.20 - Δωρεάν πρόγραμμα συμπίεσης αρχείων. Ένα δωρεάν πρόγραμμα συμπίεσης και αποσυμπίεσης αρχείων, το 7-zip δημιουργεί συμπιεσμένα αρχεία σε μορφή 7z, ZIP, GZIP, BZIP2 και TAR, ενώ διαβάζει συμπιεσμένα αρχεία RAR, CAB, ISO, ARJ, LZH, CHM, Z, CPIO, RPM, DEB και NSIS.

Allmyapps. 6 απαραίτητα δωρεάν προγράμματα για Windows  Κάποια στιγμή όλοι βρισκόμαστε αντιμέτωποι με έναν άδειο από προγράμματα υπολογιστή. Newest Iconsets - Page 5. Free Ringtone Maker - Make Your Own Ringtones Online. ConvertIcon! iConvert Icons: Convert png, ico, and icns icons online for free.

DeviantART: where ART meets application! Ninite - Install or Update Multiple Apps at Once. CES 2011 Dashboarding Live (800) List of websites that can be useful for anyone. SnapFiles freeware and shareware downloads and reviews, trusted for quality since 1997.

ProxMate - Proxy on steroids! Download Winamp 5.666 Full. Winamp is a skinnable, multi-format media player. Winamp supports a wide variety of contemporary and specialized music file formats, including MIDI, MOD, MPEG-1 audio layers 1 and 2, AAC, M4A, FLAC, WAV, OGG Vorbis, and Windows Media Audio. It supports gapless playback for MP3 and AAC, and Replay Gain for volume leveling across tracks. In addition, Winamp can play and import music from audio CDs, optionally with CD-Text, and can also burn music to CDs. Winamp supports playback of Windows Media Video and Nullsoft Streaming Video, as well as most of the video formats supported by Windows Media Player. 5.1 Surround sound is supported where formats and decoders allow. Winamp supports many types of streaming media: Internet radio, Internet telelvision, XM Satellite Radio, AOL video, Singingfish content, podcasts, and RSS media feeds.

You can extend Winamp's functionality through the use of plug-ins, which are available on the Winamp site.