background preloader

PC MAG

Facebook Twitter

Αποσύνδεση εξ αποστάσεως του Gmail σας από πολλαπλές συσκευές. Μπορείτε να αποσυνδεθείτε απομακρυσμένα ακόμη και αν δεν έχετε πλέον πρόσβαση στο συγκεκριμένο υπολογιστή.

Αποσύνδεση εξ αποστάσεως του Gmail σας από πολλαπλές συσκευές

Η κατάσταση μπορεί να αποδειχθεί ζωτικής σημασίας εάν σας κλέψουν το laptop ή το κινητό σας τηλέφωνο και θέλετε να αποσυνδέσετε το Gmail σας αμέσως. Ευτυχώς, η Google παρέχει έναν πολύ απλό τρόπο να αποσυνδεθείτε εξ αποστάσεως. Ας δούμε πώς με τη βοήθεια του secnews.gr: 1. Συνδεθείτε στο Gmail λογαριασμό σας από οποιονδήποτε υπολογιστή και από οποιονδήποτε web browser και μετακινηθείτε προς τα κάτω στο inbox σας. 2. 3. Στο ίδιο παράθυρο μπορείτε επίσης να δείτε μια λίστα με τις συσκευές και τις IPs μέσω των οποίων έχετε κάνει sign-in στο λογαριασμό σας. Loop 162 - Energy Sphere. Πώς θα φτιάξετε τις δικές σας ταινίες με το Movie Maker. XBMC 13 Gotham & Fusion addons tutorial HD [greek] Install Kodi for Windows. Unleash the power of your Windows PC by installing Kodi and opening a whole new world of fun and entertainment.

Install Kodi for Windows

Within less than 10 minutes you can be up and running with Kodi on your Windows computer, you won’t believe that you could have lived without it. Step 1: Download the latest Kodi software package for Windows. Step 2: Double Click the file you just downloaded to start the Installer. Step 3: Allow your computer to run the software, if prompted, by clicking the “Run” button. Step 4: Follow the Installer’s process by clicking “Next” when prompted. Step 5: Wait a few minutes while the installation process finishes.

Step 6: The Installer will tell you when it’s completed, just click “Finish” to close the Installer. Step 7: You’ll probably want to use the Config Wizard or Addon Installer to configure your Kodi setup with the add-ons and goodies you want and need. Congratulations! Insomnia.gr. Unwired (r)evolution. Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ONLINE ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. OSarena Forums. "Αυτό το περιεχόμενο δεν επιτρέπεται στην χώρα σας": Μωρέ τι μας λες; Αν και είμαι μόνιμη κάτοικος των ΗΠΑ, αρκετούς μήνες τους περνάω στην ελλάδα, μα και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, λόγω συνεδρίων, εκθέσεων και άλλων που σχετίζονται με την δουλειά μου.

"Αυτό το περιεχόμενο δεν επιτρέπεται στην χώρα σας": Μωρέ τι μας λες;

Ένα από αυτά που με ενοχλούσαν στα ταξίδια μου στην ευρώπη ήταν οι διάφοροι περιορισμοί, λόγω πνευματικών δικαιωμάτων (δείτε σχετικά: [1] και [2]), σε δικτυακό περιεχόμενο, τ’ οποίο όμως είναι ελεύθερο στις ΗΠΑ μα και σε άλλες χώρες της αμερικανικής ηπείρου. Τεχνικά αυτοί οι περιορισμοί μπορούν να αρθούν με διάφορους τρόπους, όπως για παράδειγμα με proxy, μα το να κάνεις συνεχώς μια τέτοια διαδικασία σε ένα laptop και με όχι μόνιμο τόπο διαμονής, σίγουρα δεν είναι και το απλούστερο. Βέβαια με τον καιρό τα πράγματα απλοποιήθηκαν ακόμα πιο πολύ και πλέον αυτοί οι περιορισμοί μπορούν να παρακαμφθούν και με απλά πρόσθετα στους browser μας. Είναι γεγονός όμως πως αυτά τα πρόσθετα από την μια είναι πλέον αρκετά και από την άλλη η συγκεκριμένη διαδικασία βαραίνει την ποιότητα της σύνδεσης μας στο διαδίκτυο. 1. The tech side of life. Παρά την ανοδική πορεία στις πωλήσεις των Chromebooks, δεν είναι λίγοι αυτοί που διστάζουν να επενδύσουν σε ένα τόσο προσιτό laptop επειδή δεν υποστηρίζονται “σοβαρές” εφαρμογές και η αλήθεια είναι ότι αυτή τη στιγμή ένα Chromebook μοιάζει ιδανικό για αυτούς που θέλουν απλά να σερφάρουν στο Internet ή να δουλέψουν με τις web εφαρμογές της Google (π.χ.

The tech side of life

Docs, Sheets). continue… Adobe Chrome OS Google Laptops Software Μετά το Bendgate των iPhone 6/ 6 Plus, έρχεται στη δημοσιότητα το …GapGate του Samsung Galaxy Note 4, το οποίο έχει κυκλοφορήσει στην Κορέα και ήδη υπάρχουν αναφορές για προβληματική κατασκευή. Όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία και στο παρακάτω video, σε κάποιες συσκευές η οθόνη δεν “κουμπώνει” σωστά με το σασί της συσκευής με αποτέλεσμα να χωρά επαγγελματική κάρτα ή δύο φύλλα χαρτιού. continue… Android Mobiles Samsung continue… Cameras Concepts Gadgets Technology continue… Cameras GoPro Photography. - Techteam.gr - Τεχνολογία - Gadgets - Άρθρα - Downloads. TheLab.gr - Επειδή τα μεγάλα παιδιά δε σταματούν να παίζουν ποτέ. SpeedDial 26-11-2013. AdwCleaner, αφαίρεση adware, toolbars και ανεπιθύμητων προγραμμάτων - Techster.gr. Δείτε πώς να αφαιρέσετε toolbars, adware και ανεπιθύμητα προγράμματα από τον υπολογιστή σας με το AdwCleaner.

AdwCleaner, αφαίρεση adware, toolbars και ανεπιθύμητων προγραμμάτων - Techster.gr

Ανεπιθύμητα και κακόβουλα toolbars, επεκτάσεις, plugins, διαφημίσεις σε ιστοσελίδες, αλλαγή της μηχανής αναζήτησης ή της αρχικής σελίδας είναι μόνο λίγα από τα συχνότερα προβλήματα που συναντώ σε αρκετούς υπολογιστές. Αν έχετε παρατηρήσει ότι ο αγαπημένος σας browser (Chrome, Firefox, Internet Explorer) εμφανίζει περισσότερες διαφημίσεις σε ιστοσελίδες απ’ ότι συνήθως, έχει αλλάξει η αρχική σελίδα ή η μηχανή αναζήτησης, υπάρχουν επεκτάσεις ή plugins που δεν έχετε εγκαταστήσει ποτέ και γενικότερα η συμπεριφορά του δεν είναι όπως πριν, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Στα παρακάτω βήματα θα δείτε πώς να αφαιρέσετε adware, toolbars, extensions και ανεπιθύμητα πρόσθετα από τους browsers και τον υπολογιστή σας με τη βοήθεια του AdwCleaner. Λήψη και εγκατάσταση του AdwCleaner Ανάλογα με τον browser που χρησιμοποιείτε θα σας ζητηθεί να το αποθηκεύσετε στον φάκελο λήψεων. Αυτό ήταν.