background preloader

Pc

Facebook Twitter

Microsoft Windows 10 Professional - 1PC - GLOBAL - Office Digital. Currently Top - Read the Most Interesting and mind blowing technology news from around the world. These are the posts that everyone is talking about. — ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ — ΠΡΟΣΦΟΡΑ 100€ ✔ Διαβάζετε τα μηνύματα sms. ✔ Βλέπετε τον τηλεφωνικό κατάλογο και τις επαφές. ✔ Βλέπετε τις συνδέσεις - αποσυνδέσεις του κινητού τηλεφώνου. ✔ Βλέπετε την διάρκεια της μπαταρίας του κινητού. ✔ Ακούτε τις κλήσεις ομιλίας που γίνονται σε αρχεία ήχου. ✔ Βλέπετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο του κινητού. ✔ Βλέπετε τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες. ✔ Εντοπίζετε την γεωγραφική θέση του κινητού τηλεφώνου με GPS. ✔ Ακούτε τις κλήσεις από το facebook, Viber, WhatsΑpp, Skype. ✔ Διαβάζετε τα μηνύματα από το messenger Facebook, Instagram, Viber, WhatsΑpp, Telegram, Line, WeChat, Skype. ✔ Διαβάζετε τα email gmail, yahoo, hotmail, outlook. ✔ Διαβάζετε το ιστορικό περιήγησης στο ίντερνετ. ✔ Ενεργοποιείτε την εμπρός ή πίσω κάμερα του κινητού για τη λήψη βίντεο, εικόνας και ήχου, χωρίς να το καταλαβαίνει κανένας. ✔ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΧΩΡΟΥ.

— ΑΣΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ — ΠΡΟΣΦΟΡΑ 100€

iTools English. Download My Visual Database - gives you the power to develop any database application without having any special knowledge or skills. Επαλήθευση ηλικίας για γονική συγκατάθεση. Σημαντικό Αν έχετε ήδη υποβάλει μια φόρμα επαλήθευσης της ηλικία σας σε εμάς, μην επαναλάβετε τη διαδικασία.

Επαλήθευση ηλικίας για γονική συγκατάθεση

Έχουμε λάβει μεγάλο όγκο αιτημάτων και θα επεξεργαστούμε τη φόρμα σας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του αιτήματός σας online. Η Microsoft λαμβάνει μέτρα, για να επαληθεύει ότι ένας ενήλικας παραχωρεί σε ένα παιδί δικαιώματα χρήσης ενός λογαριασμού Microsoft. Ένας λογαριασμός Microsoft χρησιμοποιείται για υπηρεσίες της Microsoft, όπως το Outlook, το Skype, το Office και το Xbox. Μία από τις συχνά χρησιμοποιούμενες μεθόδους επαλήθευσης, η οποία έχει εγκριθεί βάσει κανονισμού, είναι να χρεώνει ένα μικρό, μη επιστρεφόμενο ποσό σε μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτούς τους κανονισμούς και τη γονική συγκατάθεση, ανατρέξτε στο θέμα Γονική συγκατάθεση και λογαριασμοί παιδιών της Microsoft. Υποβολή αποδεικτικού ηλικίας χωρίς πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Βήματα για τη συμπλήρωση της φόρμας μη αυτόματης επαλήθευσης ηλικίας. + ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ. Terzakis Pc – Ανακατασκευασμένα PC. 17 Κρυφά "Διαμάντια" του PCsteps το 2017.

Inside Search. Έξυπνη Οργάνωση Αρχείων και Φακέλων στα Windows. Ενίσχυση σήματος Wi-Fi - ired.gr. Οδηγός για την ενίσχυση σήματος Wi-Fi του router σας με απλά βήματα.

Ενίσχυση σήματος Wi-Fi - ired.gr

Είστε στο Internet, η πλοήγηση γίνεται με ρυθμούς άρρωστης κουτσής χελώνας, το streaming είναι ανέκδοτο, το σήμα διακόπτεται πιο συχνά από απεργίες του δημοσίου, έχετε σήμα στο ένα δωμάτιο και ελάχιστο ή καθόλου σε άλλο, και τα νεύρα σας είναι τσατάλια γιατί θέλετε να κάνετε δουλειά, και αντιθέτως αναβοσβήνετε το router σας μήπως και δεήσει να καλυτερέψει η κατάσταση. Αν το σενάριο σας είναι ενοχλητικά γνώριμο, διαβάστε παρακάτω - λύση υπάρχει. Η αλήθεια είναι ότι το Internet σήμερα είναι πια κοινωνικό αγαθό. Κάτι σαν το φως, νερό, τηλέφωνο. Για την ακρίβεια προτιμάς να μην έχεις τηλέφωνο παρά Internet. Αλλά στην περίπτωση που έχει βλάβη, θα παρατηρήσετε αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά ακόμη κι αν είστε δίπλα του.

Πρώτος έλεγχος: μήπως υπάρχει «τζαμπατζής» στο κύκλωμα; Ένας πρώτος έλεγχος λοιπόν που πρέπει να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι είστε οι μόνοι που εισέρχονται στο δίκτυό σας και κανείς άλλος απρόσκλητος επισκέπτης. Απεριόριστο Δωρεάν Ίντερνετ Στο Κινητό Με Ταχύτητα Έως 100Mbps. Πώς Κάνω Ηχογράφηση Κλήσεων σε Android και Skype. News. Sign in - Google Accounts. Σύνδεση υπολογιστή με τηλεόραση (ο εύκολος τρόπος) - ired.gr. Όλος ο κόσμος πια έχει έναν υπολογιστή (τουλάχιστον).

Σύνδεση υπολογιστή με τηλεόραση (ο εύκολος τρόπος) - ired.gr

Ή σχεδόν όλος. Αλλά σίγουρα η (πολύ μεγάλη) πλειοψηφία. Και ενώ οι υπολογιστές - σταθεροί ή φορητοί - έχουν πια πολύ άνω του μετρίου οθόνες, το μέγεθος των οθονών αυτών δεν παύει να είναι ένας κάποιος περιορισμός. Και εδώ που τα λέμε, δεν μπορείς να συγκρίνεις τις 15 - 24 το πολύ ίντσες ενός λάπτοπ ή επιτραπέζιου υπολογιστή με τις (κατ’ ελάχιστον πια) 42 και άνω ίντσες μιας τηλεόρασης για να μη μιλήσουμε για τους προτζέκτορες όπου εκεί τα μεγέθη ξεκινούν από τις 80 περίπου ίντσες. Λογικό είναι λοιπόν κάποιος να θέλει να κάνει σύνδεση υπολογιστή με τηλεόραση. Σας άνοιξα την όρεξη; Μείνετε μαζί μου γιατί σ’ αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε ακριβώς γι’ αυτό: «Πώς θα κάνω σύνδεση υπολογιστή με τηλεόραση ή προτζέκτορα;».

Λοιπόν, πέρα από τα αστεία, η εμπειρία πραγματικά το αξίζει και εμείς θα σας δείξουμε όλους τους δυνατούς τρόπους σύνδεσης υπολογιστή σε τηλεόραση/προτζέκτορα. Σύνδεση υπολογιστή με τηλεόραση: Mε HDMI. Windows 10 - Δείτε ποιες λειτουργίες πρέπει να απενεργοποιήσετε οπωσδήποτε. Αν σας ενοχλούν και σας καθυστερούν, εδώ είναι 10 σημεία που πρέπει να δείτε στα Windows 10 Αν λοιπόν ήλθατε κι εσείς στα Windows 10 (και ίσως με το ζόρι, καθώς ξυπνήσατε ένα πρωί και βρήκατε τα Windows 10 στον υπολογιστή σας, με την πρόσφατη πολιτική αναγκαστικής αναβάθμισης της Microsoft), καλώς ήλθατε στο κλαμπ.

Windows 10 - Δείτε ποιες λειτουργίες πρέπει να απενεργοποιήσετε οπωσδήποτε

Κι επειδή η εγκατάσταση είναι συνήθως αυτοματοποιημένη και ταχεία χωρίς να δίνει πολλές δυνατότητες ρυθμίσεων, ίσως (αν όχι σίγουρα) πρέπει να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις εκ των υστέρων. Ρυθμίσεις που αφορούν το απόρρητο, την ταχύτητα και την ευκολία χρήσης. Παρακάτω λοιπόν είναι δέκα σημεία που θα θέλατε να τους ρίξετε μια ματιά και πιθανότατα να τα απενεργοποιήσετε. Ενημερώσεις μέσω διαμοιρασμού αρχείων (File-sharing updates) Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά των Windows 10 είναι το σύστημα ενημερώσεων που είναι βελτιστοποιημένο έτσι ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις όχι μόνο από τους σέρβερ της Microsoft αλλά και από υπολογιστές άλλων χρηστών με Windows.

Ενοχλητικές ειδοποιήσεις.