background preloader

2015

Facebook Twitter

Michael Douglas | Basic Instinct 1992 movie. 1992 - Basic Instinct - YouTube BAΣΙΚΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ. Βουνό και θάλασσα; Αυτοί είναι οι 5 καλύτεροι προορισμοί. Πρώτη καταχώρηση: 25/09/2015 - 12:18 Τελευταία δημοσίευση: 09/10/2015 10:00Κοινωνία Δεν είναι λίγες οι πόλεις που συνδυάζουν το βουνό και την θάλασσα στη χώρα μας. Αν είστε από αυτούς που δεν μπορούν να διαλέξουν ένα από τα δύο και θέλετε μια απόδραση που προσφέρει μεγάλη ποικιλία στις δραστηριότητες και τα τοπία, η ομάδα του ellines.com ξεχώρισε 5 προορισμούς που μπορούν να σας προσφέρουν έναν άριστο συνδυασμό. Διαβάστε ποιοι είναι οι 5 προορισμοί στο ellines.com Διαβάστε επίσης: Οι 10 κορυφαίες πόλεις της Ελλάδας για το 2015 Μία ελληνική παραλία στις 10 καλύτερες στον κόσμο. Happy 50th Birthday Slash! - Slash Mob. Slash goes Hendrix, amazing solo. Slash and Zakk Wylde guitar duel/duet. Slash - Godfather Theme FHD.

: Η πανέμορφη Κρήτη από ψηλά. Πριν λίγες ημέρες, το Traveller, η βασική πηγή πληροφόρησης των Αυστραλών για τα ταξίδια, έφερε στην κορυφή των προτιμήσεων των αναγνωστών του, τη δική μας Κρήτη. Οι αναγνώστες του πρακτορείου, επέλεξαν το νησί ως ομορφότερο στην Ευρώπη για τις αρχαιολογικές τοποθεσίες, τις εξαιρετικές παραλίες, την κουζίνα, τα ορεινά χωριά, τους φιλόξενους κατοίκους και την παραδοσιακή του μουσική που αποτελεί μοναδικό ιδίωμα στον κόσμο. Τα παρακάτω πλάνα επιβεβαιώνουν τις ομορφιές της κρητικής γης. Η βιντεοσκόπηση έγινε με ένα drone και "με αγάπη", όπως γράφει ενδεικτικά ο χρήστης Άχθος Αρούρης, που έδωσε τα πλάνα στη δημοσιότητα. Προσδεθείτε: Πηγή βίντεο και φωτογραφίας: Άχθος Αρούρης Διαβάστε ακόμα: Ένα οδοιπορικό σε 13 υπέροχα χωριά της Κρήτης.

Σκιάθος, η κοσμική των Σποράδων. Επιμέλεια: Μαριάννα Κουρκούνη Το σκιαθίτικο hype των τελευταίων χρόνων καλά κρατεί. Και καλά κάνει συμπληρώνουμε εμείς. Παρ' όλα αυτά, πολλοί δεν γνωρίζουν ακόμα ότι αν και τα τελευταία χρόνια το νησί είναι συνώνυμο της μαζικής mainstream διασκέδασης το άγριο και δυσπρόσιτο βόρειο τμήμα του προσφέρει τις πολυπόθητες στιγμές ηρεμίας που όλοι αναζητούμε έστω και για λίγο στις διακοπές μας. Στην οδό Παπαδιαμάντη βρίσκεται και το σπίτι που έζησε και πέθανε ο λογοτέχνης Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης που πλέον λειτουργεί ως μουσείο. Πάνω από το παλιό λιμάνι απλώνεται η παλιά πόλη με τους μαχαλάδες και τις παραδοσιακές διώροφες κατοικίες. Από κάτω εκτείνεται το Μπούρτζι, μια πευκόφυτη χερσόνησος και τόπος αναψυχής με μαγευτική θέα στο πέλαγος, στην οποία σώζονται τα ερείπια ενός βενετσιάνικου φρουρίου.

Μετρώντας πάνω από εξήντα παραλίες, άλλες δύσβατες προς Βορρά, άλλες πιο «φιλικές» στα νότια και δυτικά και πολλές από αυτές με έντονο beach life, η Σκιάθος είναι το νησί των πολλών επιλογών. Διαμονή. Λευκάδα: Παραλίες σαν ζωγραφιά. Επιμέλεια: Μαριάννα Κουρκούνη Βρίσκεται στη νότια είσοδο του Αμβρακικού και μια ανάσα από τις απέναντι ηπειρωτικές ακτές.

Η Λευκάδα, ένα από τα πιο δημοφιλή νησιά του Ιονίου, είναι περικυκλωμένη από εικοσιτέσσερα νησάκια, μεταξύ των οποίων και ο περίφημος Σκορπιός του Ωνάση. Τα σημαντικά αξιοθέατα του τόπου, οι γραφικοί οικισμοί, η πυκνή βλάστηση, οι εντυπωσιακοί όρμοι με τα διάφανα νερά, μπόλικες εκπληκτικές παραλίες και πλούσια πολιτιστική παράδοση καλύπτουν και τα πιο απαιτητικά γούστα. Πρωτεύουσα και λιμάνι του νησιού είναι η πόλη της Λευκάδας, ένα ιδιαίτερο πολεοδομικό ταμπλό που μοιάζει με ψαροκόκαλο και αποτελείται από όμορφα πλακόστρωτα, πλατείες και σπίτια με παραδοσιακό χρώμα και περίτεχνα καμπαναριά. Στην παραλιακή πεζοδρομημένη «πασαρέλα» θα ανακαλύψετε τα νεανικά στέκια και στα καφενεία της περιοχής Κουζούντελη με τα αιωνόβια πλατάνια και θα πιείτε φρεσκοκομμένο καφέ και σουμάδα από αρωματικά αμύγδαλα.

Διαμονή Info. Τα έντεκα “άγνωστα” νησιά της Ελλάδας - ta enteka “agnosta” nisia tis elladas. Αυτές είναι οι δέκα ωραιότερες παραλίες της Μεσογείου - ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ. Τα τουριστικά θέρετρα της Μεσογείου αποτελούν πόλο έλξης χιλιάδων τουριστών απ’ όλον τον κόσμο κάθε χρόνο. Πώς όμως να διαλέξει κανείς τον προορισμό του, όταν οι επιλογές είναι τόσες πολλές; «Τα νησιά του Ιονίου διαθέτουν μερικούς από τους πιο απίστευτα όμορφους αμμώδεις όρμους που μπορεί να φανταστεί κανείς, ενώ η αλβανική ριβιέρα είναι ένα όχι και τόσο γνωστό κομμάτι ‘παραδείσου’» αναφέρει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας DailyMail για τις δέκα καλύτερες παραλίες της Μεσογείου. Στη δεκάδα της βρετανικής εφημερίδας περιλαμβάνονται τρεις ελληνικές συμμετοχές: Λευκάδα, Ζάκυνθος και Κρήτη. Εκρεμνοί –Λευκάδα, Ελλάδα «Δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί φίλτρα του Instagram σε αυτή τη φωτογραφία, όμως είναι αλήθεια.

Τα εντυπωσιακά τιρκουάζ νερά είναι όντως τόσο απίστευτα μπλε» συνεχίζει το δημοσίευμα. Cala Mitjaneta – Μενόρκα, Ισπανία Παραλία Ναυάγιο – Ζάκυνθος, Ελλάδα «Αυτός ο όρμος στις ακτές της Ζακύνθου είναι προσβάσιμος μόνο με βάρκα. Ελαφονήσι – Κρήτη, Ελλάδα. Η Ελλάδα σε 12 λεπτά... Δεκαπενταύγουστος στην Αθήνα: Τι μπορείς να κάνεις αν έχεις ξεμείνει στην πόλη.

Ωστόσο, η Αθήνα δεν μια έρημη πόλη. Είναι όσο πρέπει «γεμάτη», πολύ πιο ανεκτική για όσους παραμένουν στο κλεινόν άστυ, τουλάχιστον όσον αφορά κάποιες δυνατότητες που δεν υπάρχουν άλλες εποχές του χρόνου, όπως το άνετο παρκάρισμα και οι άδειοι δρόμοι. Και το πιο σημαντικό: Δεν λείπουν οι ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες, δροσερές εξόδους, όπως οι επισκέψεις στα μουσεία και τα ραντεβού στα θερινά σινεμά της πόλης. Το ΑΠΕ-ΜΠΕ έκανε μια μικρή διαλογή των επιλογών που υπάρχουν για όσους θα παραμείνουν εντός πρωτεύουσας αυτές τις μέρες. Τα Μουσεία δεν είναι πολυτέλεια. Είναι μια προσιτή και άριστη επιλογή για όλον τον χρόνο, προσφέροντας ανά πάσα στιγμή «ανάσες» γνώσης και αισθητικής. Οι επισκέπτες τους δεν έχουν παρά να διαλέξουν εκείνο που τους ενδιαφέρει. -Το Μουσείο της Ακρόπολης. (Μουσείο Ακρόπολης, Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, τηλ. 210 9000900, ώρες λειτουργίας 8:00 - 16:00 τη Δευτέρα, 8:00 - 20:00 Τρίτη – Κυριακή, 8:00 – 22:00 την Παρασκευή, εισιτ. 5 ευρώ).

Σινεμά Θησείο. Σινεμά Cine Paris. Δέκα παραλίες που κόβουν την ανάσα. Η παραλία Άνσε Λάζιο βρίσκεται στο νησάκι Πράσλιν, στις Σεϋχέλλες. Το εξωτικό σκηνικό που την περιβάλει την κατατάσσει στις αγαπημένες των λουόμενων. Η παραλία Λανικάι βρίσκεται στην Χαβάη. Καταγάλανα νερά, κατάλευκη άμμος και ψηλά φοινικόδεντρα συνθέτουν ένα παραδεισένιο σκηνικό. Η παραλία Ναυάγιο στην Ζάκυνθο βρίσκεται μεταξύ των πιο αγαπημένων παραλιών σε όλο τον κόσμο. Η παραλία Ιγκλ στην Αρούμπα της Καραϊβικής ενσαρκώνει αυτό ακριβώς που μας έρχεται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε μία παραλία στην Καραϊβική. Η παραλία Ιστ Μπέι στην περιοχή Προβιντενσιάλες του νησιού Turks and Caicos προσφέρει ένα εξωτικό σκηνικό, αλλά και μία ήρεμη μέρα στην παραλία, μακριά από όλους και όλα.

Δείτε τις υπόλοιπες ΕΔΩ (Πηγή: Fortunegreece.com) Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει! Οι 20 δημοφιλέστεροι προορισμοί για τον Δεκαπενταύγουστο. H Telegraph κάνει «focus» στην άγρια φύση της Ελλάδας - Ποια μέρη ξεχωρίζει. Ένα μοναδικό αφιέρωμα στην ελληνική άγρια φύση δημοσιεύει η Telegraph εστιάζοντας στη μακρά και γεμάτη εναλλαγές ακτογραμμή, στα νησιά του αρχιπελάγους, στους αέρηδες, στα υπέροχα βουνά και στις τοποθεσίες.

Το δημοσίευμα αφήνει στην άκρη το μέτωπο των πολιτικοοικονομικών εξελίξεων που επικρατούν στην Ελλάδα και εστιάζει στην ομορφιά και στις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει η χώρα σε όσους την επισκέπτονται. Όπως αναφέρει, το Αιγαίο και το Ιόνιο Πέλαγος προσφέρουν απεριόριστες ευκαιρίες για θαλάσσια σπορ, από κολύμβηση μέχρι ιστιοπλοΐα, kitesurf, καταδύσεις, καγιάκ, ράφτινγκ, ορειβασία, ποδηλασία και trekking. Το δημοσίευμα εντοπίζει σημεία, όπως η Ρόδος, το μεγαλύτερο νησί της Δωδεκανήσου, που είναι διάσημος προορισμός για όσους αγαπούν το kitesurfing, και κάνει ειδική αναφορά στο Πρασονήσι, στα νότια του νησιού, όπου εκτός από το μελτέμι, παρέχονται και οι ανάλογες υπηρεσίες.

Έπειτα περνά στον ποταμό Βοϊδομάτη, στο φαράγγι του Βίκου και στο ράφτινγκ. Διακοπές στην Εύβοια - diakopes stin evvoia. ΡΕΠΟΡΤΑΖΔιακοπές στην ΕύβοιαΣάββατο, Αύγουστος 8, 2015 - 16:00 Με βαριά καρδιά επέστρεψε στην πατρίδα της μετά τις διακοπές της στην Ελλάδα μια γνωστή Γαλλίδα μπλόγκερ, που μαγεύτηκε σε τέτοιο βαθμό από την Ερέτρια, ώστε «αποθέωσε» την Εύβοια σε εκτενές αφιέρωμα που ανάρτησε στην ιστοσελίδα της! Η μπλόγκερ Careli ζει στην Τουλούζη και γράφει για ό,τι της αρέσει ή την εντυπωσιάζει στη μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα της Γαλλίας για blog, την over-blog.com.

Η τελευταία ανάρτησή της είναι διθυραμβική για την Εύβοια και ειδικά την Ερέτρια, όπου πέρασε ίσως τις καλύτερες διακοπές της ζωής της! Η Careli ξεκινά την αφήγησή της με τις πρώτες εντυπώσεις της από την Ερέτρια. Κάνοντας την αγαπημένη της πεζοπορία στις 7.00 το πρωί, η Careli περιγράφει την άδεια από κόσμο πλατεία της Ερέτριας με τα δεντράκια, τα μικρά μαγαζάκια με σουβενίρ, τα εστιατόρια και τα καφέ κατά μήκος της παραλίας, που μόλις σήκωναν τα ρολά τους. H επιστροφή του βινυλίου (και στην Ελλάδα)

Όπως αναφέρει σε έκθεσή της η Διεθνής Ομοσπονδία της Φωνογραφικής Βιομηχανίας (IFPI), η οποία εκπροσωπεί περισσότερες από 1.400 δισκογραφικές εταιρείες σε 66 χώρες, οι πωλήσεις βινυλίου αντιστοιχούν μόλις στο 2% των συνολικών εσόδων της δισκογραφικής βιομηχανίας. Ωστόσο, παρουσιάζουν σταθερή αύξηση και τείνουν να αποτελέσουν μια σοβαρή πηγή εσόδων. Η εταιρία ερευνών Nielsen υπογραμμίζει για την αμερικανική αγορά σε σχετική έρευνά της, ότι οι πωλήσεις βινυλίου έχουν εκτοξευθεί κατά 260% από το 2009. Το 2014 μόνον στις ΗΠΑ, πουλήθηκαν 9,2 εκατομμύρια δίσκοι βινυλίου από τα μόλις 2,8 εκατομμύρια δίσκων που είχαν πωληθεί το 2010.

Όσον αφορά την Μεγάλη Βρετανία, η μεγάλη αύξηση στις πωλήσεις δίσκων βινυλίου οδήγησε στην δημιουργία ενός επίσημου εβδομαδιαίου τσαρτ, το οποίο έκανε τελικά το ντεμπούτο στα μέσα του περασμένου Απριλίου. Κατά πολλούς συλλέκτες δίσκων, τα CD γίνονται όλο και πιο αδιάφορα. Φουλ παραγγελίες στα εργοστάσια βινυλίου. 6 κοντινοί προορισμοί για τον Δεκαπενταύγουστο - Ταξίδι | Ladylike.gr. 2 βράδια στο Μάτι Αττικής με 198 € Έχουμε δει από κοντά τις παραλίες της Αττικής και μπορούμε με απόλυτη σιγουριά να σου πούμε ότι το Μάτι αξίζει τη βουτιά! Γιατί λοιπόν να μην το επιλέξεις το Σαββατοκύριακο του 15Αύγουστου; Είναι κοντά, όμορφα και μπορείς να απολαύσεις παροχές 4 αστέρων στη μισή τιμή! Τσέκαρε το πακέτο του Aquis Aquamarina Hotel για 2 διανυκτερεύσεις με 198€ από 396€! Διαδρομή: 40 λεπτά Τετραήμερο στο Ναύπλιο με 329€ To Ναύπλιο δε θέλει πολλές συστάσεις. Απόσταση: Περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά Τριήμερο στο Γαλαξείδι με 99€ Το Γαλαξείδι είναι ιδανικό για εσένα που ψάχνεις λίγη ηρεμία το "θορυβώδες" αυτό τριήμερο.

Απόσταση: 2 ώρες και 36 λεπτά Τριήμερο στο Λουτράκι με 71€ Το Λουτράκι, με το φημισμένο του Καζίνο, βρίσκεται πολύ κοντά στην Αθήνα και αποτελεί μια τέλεια επιλογή για εσένα που είσαι της τελευταίας στιγμής. Απόσταση: 1 ώρα 2 βράδια στο Αίγιο με 199€ Αν θέλεις να απολαύσεις τον Κορινθιακό πιάτο, έφυγες από την Αθήνα και έφτασες πολύ γρήγορα στο Αίγιο. Απόσταση: 45 λεπτά. Διασχίζοντας το φαράγγι της Σαμαριάς: Νεαρός Δανός αποθεώνει το φαράγγι σε ένα υπέροχο βίντεο. Πώς να μάθω το παιδί μου κολύμπι; 5 εύκολα βήματα! | NowDoctor.

Γράφει η Φανή Βαγγελάτου – Αναπτυξιακή Λογοθεραπεύτρια-Ειδική Παιδαγωγός B.Sc.Μ.Α. Ένας οδηγός με 5 εύκολα και απλά βήματα Με την εμπειρία χρόνων καθώς και τη συνεργασία με δασκάλους προσαρμοσμένης κινητικής αγωγής, εργοθεραπευτές και γυμναστές, συγκεντρώσαμε για εσάς μερικές πρακτικές συμβουλές για το πώς να βοηθήσετε το παιδί σας να μάθει κολύμπι. Μην ξεχνάτε πως οποιαδήποτε δραστηριότητα (και μάλιστα όταν αυτή αφορά σε τόσο σύνθετες δεξιότητες) χρειάζεται χρόνο και υπομονή. Για τον λόγο αυτό, καλό θα ήταν να αφήσετε την προσπάθεια αν αυτό το διάστημα δεν είστε σε θέση να αφιερώσετε την απαιτούμενη προσοχή! 1. 2. 3. 4. 5. Μην ξεχνάτε:  Δεν αφήνουμε ποτέ τα παιδιά μόνα τους στη θάλασσα.  Ποτέ κολύμπι μετά από γεύμα.  Ο ήλιος είναι επικίνδυνος για εσάς και το παιδί. .  Το αίσθημα του φόβου μειώνεται αν το παιδί αισθανθεί ότι βρίσκεται σε οριοθετημένο περιβάλλον.

Καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές !!! Αν θέλετε να μπείτε στο site της λογοθεραπεύτριας Φανής Βαγγελάτου πατήστε εδώ Σχετικά. Κύθνος: Βουτιά στα μυστικά και τις παραλίες της. Κάπως έτσι βρέθηκα στην Κύθνο. Την αρχική προσμονή να γνωρίσω αυτό το μικρό διαμάντι - όπως αποδείχθηκε - των δυτικών Κυκλάδων επισκίασε για λίγο η πολιτική επικαιρότητα των ημερών, καθώς λίγες ώρες νωρίτερα είχε ανακοινωθεί το δημοψήφισμα και ο νους μου ταξίδευε σε ενημερωτικές ιστοσελίδες και σε ό,τι θα με έφερνε πιο κοντά στο επίκεντρο των καταιγιστικών εξελίξεων. Η Κύθνος, που βρίσκεται ανάμεσα στη Τζιά και τη Σέριφο, με τις περίπου 90 παραλίες της, τα γραφικά της χωριά, τις περίφημες από την εποχή του Όθωνα ιαματικές της πηγές, και σε μικρή απόσταση από την Αθήνα, είναι ένας ιδανικός προορισμός για οικογένειες, ζευγάρια αλλά και παρέες. Τα τελευταία χρόνια αρκετοί την επιλέγουν για γάμους και βαπτίσεις.

Κατάλληλη για μικρές και μεγάλες αποδράσεις, αφού έχει τόσες παραλίες που δεν θα προλάβεις να τις πατήσεις αν πας μόνο για λίγες ημέρες, αλλά και ιδανική για να γεμίσεις μπαταρίες αν την επιλέξεις για Σαββατοκύριακο. Το άσπρο των Κυκλάδων και οι μυρωδιές από αλλοτινή εποχή. 21 προτάσεις για την Τζια - Μένουμε Νησί - Ταξίδι. Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφω για την Τζια και σίγουρα δεν είναι η τελευταία. Αλλά αυτή η φορά είναι ίσως και η καλύτερη. Γιατί με αυτό το κείμενο ξεκινά ένας μήνας κατά τον οποίο το Oneman θα δίνει κάθε μέρα προτάσεις και για ένα ξεχωριστό νησί. Κάθε ημέρα, ένα διαφορετικό νησί θα βρίσκεται στο μικροσκόπιο με δημοσιογράφους και φίλους του Oneman να δίνουν τα φώτα τους για τα νησιά που εύκολα ή δύσκολα θα επισκεφτεί ο κόσμος αυτόν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο. Να πω σε αυτό το σημείο ότι οι προτάσεις των συναδέλφων για το όνομα της στήλης πέραν του "Μένουμε Νησί", ήταν τα "Νησάφι", "Ποιούμε την Νήσον", "Νησάκι Τσαν", "Islander", "Νήσος μια μέρα" και "Λίαμ, Νήσον".

Ξεκινάμε λοιπόν με την Τζια και εν είδει spoiler σας λέω ότι ακολουθούν τις επόμενες ημέρες, Αντίπαρος, Μυτιλήνη και Ιθάκη. Η Κέα είναι μία ιδιόμορφη περίπτωση νησιού. Αν πας στην Τζια για 3-4 μέρες, θα πας στα απολύτως απαραίτητα. Στο μοναστήρι της Καστριανής για βόλτα. Στον Φίλιππα για γουρουνόπουλο. Οι χαμένοι παράδεισοι του Ιονίου όπου η Καλυψώ παγίδευσε τον Οδυσσέα και η Ερεικούσα του Τσίπρα. Αποτελούνται από τρία μεγαλύτερα νησιά, τους Οθωνούς, την Ερεικούσα, το καταπράσινο Μαθράκι, και ακόμη 9 βραχονησίδες: το Διάκοπο, το Διάπλο, το Καράβι, το Καστρινό, τη Λειψώ, το Όστρακο, την Πλάκα (ή Άγκυρα), την Πλατειά και τη Τραχειά. Τα Διαπόντια νησιά οφείλουν την ονομασία τους στην γεωγραφική τους θέση, καθώς βρίσκονται ανάμεσα στην θάλασσα του Ιονίου και της Αδριατικής.

Τα νησιά κατοικήθηκαν μετά τη ναυμαχία της Ναυπάκτου το 1571, όταν οι νησιώτες που βρίσκονταν υπό την κυριαρχία των Ενετών, άρχισαν να μετακινούνται για εξεύρεση μεγαλύτερης ασφάλειας. Τότε ήρθαν στους Oθωνούς Παξινοί και Παργινοί, και καθώς ο πληθυσμός αυξανόταν, μετοίκησαν στο Mαθράκι και στην Ερεικούσσα. Έτσι εξηγούνται τα κοινά επίθετα που συναντώνται στα τρία αυτά νησάκια αλλά και στους Παξούς. Οι Οθωνοί Οι Οθωνοί είναι το μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος με 560 κατοίκους και το δυτικότερο σημείο της ελληνικής επικράτειας. Στον Άμμο βρίσκεται και το αλιευτικό καταφύγιο «Αυλάκι». Η Ερεικούσα Το Μαθράκι. 10 τραγούδια που πρέπει να «πάρεις» μαζί σου στις διακοπές.

Αίγινα info.gr. Η Αίγινα στο ίντερνετ. Τα πάντα για την Αίγινα. Κέα info.gr. H Κέα (Τζιά) στο ίντερνετ. Τα πάντα για την Κέα (Τζιά) 16 ξενοδοχεία σε Κύθνος, Ελλάδα. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! Κύθνος Παραλίες. Club Agia Anna. Το οργανωμένο κάμπινγκ που θα σε σώσει το καλοκαίρι. Πέντε κορυφαίες ταβέρνες για ψάρι στην Αθήνα | Culinary Backstreets. ΘΑΛΑΣΣΑ: Εικόνες, Βίντεο, Τελευταίες Ειδήσεις. Τα 6 νησιά που προτιμούν όλα εκείνα τα ενοχλητικά ζευγάρια που κοιτάζονται στα μάτια και ταΐζονται στο στόμα. Σίφνος: Ο απόλυτος οδηγός για το νησί του Τσελεμεντέ (όπως το έχει ζήσει μία φανατική επισκέπτρια)

Drone καταγράφει την αλλόκοτη ομορφιά του Μπάλου. Τα 10 καλύτερα οργανωμένα κάμπινγκ στην Ελλάδα. Telegraph: Αυτά είναι τα 19 καλύτερα νησιά της Ελλάδας! Rock is Dead. Jimi Hendrix - Hey Joe (Private Gig Marquee Club 1967) Jimi Hendrix Woodstock Guitarra solo. Jimi hendrix performing solo at 1969's woodstock. Jimi hendrix - purple haze (live In woodstock)(1969) The Jimi Hendrix Experience - Foxey Lady (Miami Pop 1968) Jimi Hendrix - Best Guitar Solo Ever (1970) KISS - I Was Made For Loving You. Metallica - Nothing Else Matters. Scorpions - Wind Of Change. R.E.M. - Losing My Religion (Video)

Red Hot Chili Peppers - Californication. Nirvana - Smells Like Teen Spirit. Satisfaction-Rolling Stones. Jimi Hendrix Cocaine. Carlos Santana - Black Magic Woman (with lyrics) Pink Floyd - Dark Side Of The Moon. Black Sabbath - Paranoid. Led Zeppelin - Stairway to Heaven Live. Guns N' Roses - November Rain. 10 Τραγούδια για το soundtrack του καλοκαιριού | www.rocking.gr. 5 παραλίες της Αττικής με κρυστάλλινα νερά. Αφιέρωμα για τον τουρισμό. Φάκελος «κρουαζιέρα» Οι καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα για το 2015.

19 αθάνατα ελληνικά τραγούδια που πρέπει να παίζουν κάθε καλοκαίρι, για πάντα. Μικρές Κυκλάδες: Βουτιές σε 4 νησιά - διαμάντια. Βόλτα στις παραλίες της Αθήνας. Οι ωραιότερες παραλίες της Αττικής για γρήγορες αποδράσεις - ΦΩΤΟ. Σε ποια από αυτές τις παραλίες θα ήθελες να ήσουν τώρα; Οι 20 καλύτερες παραλίες στην Αττική για να τη βγάλετε δροσερά και… τζάμπα (φωτο) Οι ωραιότερες παραλίες της Αττικής, για γρήγορες αποδράσεις (φωτο)

Βασίλης Τσιτσάνης. Τα τραγούδια του είναι η Ελλάδα | ημεροδρόμος.