background preloader

Suomi 100

Facebook Twitter

Suuret Suomalaiset - 100 Suurinta suomalaista. Jooga liikuntakasvatuksessa - Etusivu. Kuvitustaiteen klassikot esillä juhlavuoden kunniaksi - Suomi Finland 100. Uppo-Nalle täyttää tänä vuonna 40 vuotta.

Kuvitustaiteen klassikot esillä juhlavuoden kunniaksi - Suomi Finland 100

Kansikuvia kirjoista Uppo-Nalle ja Merikarhun tytär, Uppo-Nalle ja Nukku-Ukko sekä Uppo-Nalle ja Pikkuponi. Hannu Taina/WSOY:n kirjallisuussäätiö. Lastenkirjojen rakastettuja kuvituksia voi nähdä Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden aikana eri puolilla Suomea. Suomi 100 Kuvitustaiteen klassikot -näyttelyyn on valittu kuvitusoriginaaleja suomalaisen lastenkirjataiteen keskeisimmiltä kuvittajilta 1900-luvun varrelta.

Mukana ovat kuvataiteilijat Rudolf Koivu, Tove Jansson, Maija Karma, Camilla Mickwitz, Hannu Taina ja Kristiina Louhi. Nuori Suomi - Kuvakertomus Suomen kultakauden taiteesta ja itsenäistymisen al... Agricola loihti Suomelle kirjakielen. Runepeli – J. L. Runebergin runokone. Kansalliskirjasto. Sata laulua Suomesta ja suomalaisuudesta. 176156_suomi_100_opas_kouluille_ja_oppilaitoksille. Tasa-arvon historia.