background preloader

Opettajan työvälineet

Facebook Twitter

Oppimiskokonaisuus – suunnittelusta arviointiin – digiope. Luokkani lukuvuoden ensimmäinen monialaisuutta ja ilmiöpohjaista oppimista toteuttava oppimiskokonaisuus alkaa olla viimeisiä arviointeja vaille valmis.

Oppimiskokonaisuus – suunnittelusta arviointiin – digiope

Isoksi teemaksi valitsin kestävän kehityksen, mutta ideana oli että jokainen sai yhteisen osuuden jälkeen viedä omaa oppimistaan haluamaansa suuntaan. Oppiaineista korostuivat: biologia, fysiikka/kemia, äidinkieli, yhteiskuntaoppi, kuvataide sekä liikunta. Ilmioopas2013AVO2. Open ilmasto-opas. Elokuu « 2016 « Saukon Taivaspaikka. Etusivu - Opettajan tekijänoikeusOpettajan tekijänoikeus. Työhuoneen seinälle: Opas toisten tuotosten käyttöön. Yhdelle sivulle tiivistettynä kaikki, mitä on huomioitava, kun harkitsee toisten tuotosten käyttöä.

Työhuoneen seinälle: Opas toisten tuotosten käyttöön

Tulosta vaikka työpisteen seinälle tai jaa opiskelijoille ja kollegoille. Vuokaavio kysymyksistä, joihin vastaamalla voit arvioida käyttöoikeuksiasi toisen tekemään tuotokseen. Kuulemma jos jotain asiakokonaisuutta ei pysty puristamaan yhdelle A4:lle, ei ole itsekään ymmärtänyt sitä riittävän hyvin. Tabletkoulu - Uusi tapa oppia ja opettaa. Popup koulu. Opettajan verkkopalvelu. Tervetuloa Yle Uutisluokka Tripletiin! Tässä päivän uutiset oppimateriaalina. 163777_perusopetuksen_opetussuunnitelman_perusteet_2014. ClassTools.net. Interactive Learning Sites for Education - Home.