background preloader

Egentidsgrejor

Facebook Twitter

6 kungliga filmer och serier som du måste se! Vi har alla våra favoritfilmer och serier.

6 kungliga filmer och serier som du måste se!

Vissa kanske föredrar romantiska komedier, andra väljer helst action. Finns det egentligen något bättre än att streck-kolla sin favoritserie? Oavsett vad man tycker om för genre så fungerar väl alltid filmer med lite kunglig glans? Stockholms bästa badplatser. Vi listar de bästa badplatserna i Stockholm!

Stockholms bästa badplatser

Det finns ett 30-tal officiella badplatser i Stockholm som sköts av kommunen eller staden. Vi listar dem alla, och väljer även ut några av våra egna favoriter – från små holmar till stora familjebad. Stockholms bästa badplatser 1. Fredhäll I Fredhäll på Kungsholmen finns det officiella Fredhällsbadet där man har låtit bygga upp bryggor, trädäck och kafé runt klippkanten. 2. Ett lite vuxnare bad, förmodligen av den enkla anledningen att det är i princip omöjligt för barn att bada här, åtminstone de mindre versionerna. Det finns fina badplatser mitt i stan i Stockholm!

3. Kungliga Djurgårdens förvaltning driver Ekhagens strandbad, även kallat Lappis (Lappkärrsberget) Beach. 5 tabataintervaller med egen kroppsvikt – veckans träningsprogram. Tabataintervaller är snabb och effektiv träning med 20 sekunders arbete på maximal intensitet följt av 10 sekunders vila x 8.

5 tabataintervaller med egen kroppsvikt – veckans träningsprogram

Här har vi laddat upp med fem pulshöjande kroppsviktsövningar du bara kan följa enligt tabataupplägget. Tabataintervaller är passande träning dagar du bara har en kort stund på dig men ändå vill träna både styrka och flås. Dessutom bra om du annars har lätt för att dra ut på vilan mellan dina set, att drömma dig bort med mobilen eller annat. Vid tabataintervaller är det en tabataapp som styr, så du kan bara fokusera på att köra. Appen finns gratis att ladda ner i olika versioner, exempelvis den här. Här visar vi dig ett pass där allt du behöver är din egen kropp. 8 x 20 sekunder per övning = mindre än 15 minuters effektiv träning 1. Cirkelpass v. 28 - 2019 - Life in a happy way. Tänk att jag glömde bort vilken dag det var igår🙃😝.

Cirkelpass v. 28 - 2019 - Life in a happy way

Jag har redan hunnit bli dagvill efter bara en veckas semester, snacka om semestermood. Eftersom jag trodde att det var söndag igår blev det inget cirkelpass. Men idag blev det minsann cirkelpass v. 28 – 2019. Efter att ha kroppsarbetat stående hela dagen var kroppen ganska mör, men ett hemmaträningspass var ändå otroligt skönt att få till. Cirkelpass v. 27 - 2019 - Life in a happy way. Min första SEMESTERDAG! Den startar med halvmulet, men det känns ändå helt ok efter gårdagens fantastiska dag vid Varamonbadet i Motala. Cirkelpass v. 27 – 2019 kördes på förmiddagen idag ute på altanen. Så härligt att kunna träna dagtid en vanlig veckodag. Cirkelpass v. 27 - 2019 - Life in a happy way. Träna hela kroppen med en kettlebell – veckans träningsprogram. Med bara en kettlebell kommer du långt för att köra effektiv träning för hela kroppen!

Träna hela kroppen med en kettlebell – veckans träningsprogram

I veckans träningsprogram visar Therese Westerdahl ett perfekt pass att köra utomhus när vädret bjuder in. En kettlebell är kanon både för att värma upp och höja pulsen med i olika svingar, samt som vikt vid styrketräning. Här kan du läsa mer om fördelarna med kettlebells, få fler övningstips och här ett pass för hela kroppen. Träna hela kroppen med en kettlebell – 6 övningar för hela kroppen Övning 1: Knäböj med kettlebell Varför? 9 effektiva Kettlebells Övningar som tränar hela kroppen. Momondo. London med barn på bästa sätt – smart guide. Första dagen kör vi klassiska London.

London med barn på bästa sätt – smart guide

Vi sätter oss på en engelsk pub, beställer in fish and chips och skålar för att vi äntligen är här. Sen river vi av både London Eye - med fantastisk utsikt över stans alla landmärken - och en guidetur med amfibiebuss, för att inte bara ha ett uppifrånperspektiv av sevärdheter som Big Ben och brittiska parlamentet. På kvällen går vi på musikalversionen av Lejonkungen, men då är vi så trötta att vi somnar redan före pausen.

Tips nummer ett är alltså att inte boka in aktiviteter första kvällen (särskilt inte om man har anlänt till London med det tidiga morgonflyget). Highgate och Brick Lane. London med barn. Odla i pallkrage - så här sätter du igång! Del 1: Att odla i pallkrage är både enkelt och praktiskt.

Odla i pallkrage - så här sätter du igång!

Det passar dig som har lite mindre tid att ägna din trädgård, men också dig som vill slippa gräva, snickra eller böja dig hela vägen ner till jorden. Nu är det dags att påbörja årets pallkrageodling! Förläng hållbarheten på pallkragen genom att olja in den med träolja innan användning, till exempel linolja. Särskilt utsatt är pallkragens insida och undersida eftersom de vetter mot jord. Pallkragens utsida kan du måla i en kulör du själv tycker är snygg, välj en färg som andas, till exempel en slamfärg. Placera pallkragen på önskad plats och bottna med gamla dagstidningar eller kartong. En pallkrage på höjden räcker om du ska odla sallat, spenat och rädisor. Placeras pallkragen på en hårdgjord yta är det smidigt att ställa den på en lastpall som täcks med markduk eller annat tillbehör för att jorden inte ska rinna ut.

Fyll pallkragen med jord. Suntrip - Välkomna till våran ö (Lyrics) Nerja - mysigast i Andalusien. Bra att veta, BokaNerja. Öppettider De flesta affärerna i Nerja är stängda mellan klockan 14-17, då det är siesta.

Bra att veta, BokaNerja

(Undantag: Mercadona och Supersol är öppna) De vanligaste öppettiderna för butikerna är mån - fre 10-14, 17-20. Lör 10-14. Söndagar stängt. Syoss Color 9-5 Frozen Pearl Blond - SYOSS - Lyko.se.