background preloader

Hälsoinformation

Facebook Twitter

CBD Full Spectrum Oil. Fråga: Udda besvär med klåda. Har du för lite magsyra? Testa så här - 4Health.se by Anna Sparre. Jag har flera gånger nämnt i podcasten att jag ska göra ett avsnitt om sura uppstötningar, magsyra etc.

Har du för lite magsyra? Testa så här - 4Health.se by Anna Sparre

Och det kommer, men det är så mycket annat… Hur som helst så kan vi ju börja med ett blogginlägg på ämnet. Tänkte att jag ska tipsa om hur man brukar testa att man har tillräckligt med magsyra här.

Hormoner

Köp Reczema hos Life. Agnes Wold: Solkräm skyddar inte mot malignt melanom. Vad är IQoro och hur behandlar den en rad olika besvär. Genom träningen med IQoro stärker du muskulatur från ansikte, munhåla, svalg och matstrupe, ner till diafragma och magsäck via naturliga kommunikationsvägar.

Vad är IQoro och hur behandlar den en rad olika besvär

Muskulatur som du normalt sett inte kan nå enbart av egen vilja då den styrs av nervsignaler till och från hjärnan. Grundorsaken till ett antal olika problem är försvagning av just den muskulaturen, eller delar av den. När musklerna genom träning med IQoro blir starkare behandlar du naturligt grundorsaken till besvären. Ibland kan helt fungerande muskler sluta fungera som de ska, som efter en stroke där en del av hjärnan och nervbanor slagits ut. Då hjälper träningen med IQoro till att stimulera hjärnan till att lära om, samt återskapa kontakt och kontroll över musklerna igen.

Mat som läker : 140 recept som håller dig pigg, frisk och dämpar inflammationer - Sanna Ehdin - Häftad (9789174245547) OBS!

Mat som läker : 140 recept som håller dig pigg, frisk och dämpar inflammationer - Sanna Ehdin - Häftad (9789174245547)

Detta är samma bok som tidigare utgivna "Sannas matbok" men nu i mjukband. Storsäljaren Sannas matbok nu i nytt format! Med sina populära böcker har Sanna Ehdin Anandala satt vår självläkande kraft och helhetssynen på mat i fokus. I den här efterlängtade nyutgåvan presenterar hon den senaste hälsotrenden, IFD-maten - den inflammationsdämpande maten - som skapar god hälsa, energi och viktminskning. Fyra magiska fibrer. Denna krönika är skriven av Stig Bengmark – professor emeritus, forskare, föreläsare och författare.

Fyra magiska fibrer

De 6 värsta matvarorna för minnet. At minnesförlust.com, accessible from one of our main priorities is the privacy of our visitors.

De 6 värsta matvarorna för minnet

This Privacy Policy document contains types of information that is collected and recorded by minnesforlust.com and how we use it. Depression. De tre principerna [GUIDE] - 15 frågor besvarade - Dennis Westerberg. Allt det arbete som jag gör idag – som föreläsare, författare eller coach – tar sin utgångspunkt i tre stycken principer som jag snubblade över strax innan jag fyllde fyrtio år.

De tre principerna [GUIDE] - 15 frågor besvarade - Dennis Westerberg

Tre principer som fullständigt förändrade mitt liv: sinnet, medvetandet och tanken (på engelska: mind, consciousness and thought) I det här blogginlägget berättar jag, så tydligt jag kan, om hur jag ser på de tre principerna idag, och varför just dessa principer är så värdefulla att förstå. Jag gör dessutom mitt yttersta för att svara på följande frågor, och fler därtill: Jag hoppas att mitt blogginlägg kan ge dig svar på en del frågor som du har kring de tre principerna, men också en ökad nyfikenhet för att vilja förstå mer framöver.

Interaktiv Ayurvedisk Hälsoguide – Blogg om Ayurveda. Det har länge accepterats att hjärnan och nervsystemet styr kroppen men på senare tid har det även i modern forskning bevisats att hjärnan, psyket och känslor påverkas utav kroppen.

Interaktiv Ayurvedisk Hälsoguide – Blogg om Ayurveda

Ayurveda, med sin holistiska syn, har alltid behandlat hjärnan genom att också behandla kroppens övriga problem. Så här framställs vegetabilisk olja - Naturkosmos. Här kan du läsa om vegetabiliska oljor - och fördjupa dig i fettsyresammansättningar, processer, oxidationshastigheter med mera!

Så här framställs vegetabilisk olja - Naturkosmos

Vår egen guru inom ämnet (Finn Lendelund) som även skrivit boken Guldet från växterna, delar här med sig av sin gedigna kunskap.Han är ytterst svag för just vegetabiliska oljor som alltid fascinerat honom. Vi är stolta att kunna erbjuda dig det största utbudet av vegetabiliska oljor, fetter och vaxer i Skandinavien! Vi har oljor i olika kvaliteter, prislägen och till olika användningsområden: alltifrån den enklaste massageolja till potenta, fleromättade GLA-oljor för invärtes och utvärtes bruk.

Vi har även smakfulla oljor till matlagning. Då vi har många leveranser om året av dessa färsktillverkade oljor, kan vi alltid hålla hög kvalitet. För att ytterligare höja ribban på kvaliteten, har vi ett 200 kvm stort, mörkt kylrum där alla våra vegetabiliska oljor och fetter o s v lagras vid 10°C, alltifrån 30 ml-flaskor till 25 liters-dunkar*.

Syra/Bas

Hälsa. Hosta. Hälsokost. Dr. Sanna Ehdin: Tecken på näringsbrister. Vitaminer och mineraler är centrala för livets processer i vår kropp.

Dr. Sanna Ehdin: Tecken på näringsbrister

Mineralerna är bärare av energi och tändstiften i livets kemi, medan vitaminerna påskyndar cellprocesser och reaktioner i kroppen. Utan dem får vi dysfunktion – och det påverkar åt båda hållen. Det vill säga näringsbrist och stress påverkar psyket och känslorna negativt – och stress, oro och ohälsosam livsstil skapar näringsbrist. Människans hälsostatus har tyvärr sjunkit avsevärt under de senaste 40–50 åren, mycket beroende på den industriella maten och den storskaliga odlingen av födan.

Datorn spårar näringsbrist. SvD:s artiklar om männen som söker sexuella kontakter med barn i hbtq-kanaler som Qruiser och Grindr är omskakande läsning.

Datorn spårar näringsbrist

Husapoteket

Honey With Turmeric – The Most Potent Antibiotic That Not Even Doctors Can Explain. Turmeric has been commonly used in the Indian, Chinese, and Ayurvedic cuisine and medicine for centuries. It has a deep yellow color and a characteristic flavor, but its popularity is mostly due to the plethora of medicinal properties it offers. Byron Katie: "Tankarna är orsaken till vårt lidande"

Fakta Namn: Byron Katie Gör: Författare och ledare inom personlig utveckling, upphovskvinna till The work. Bor: USA Böcker av Byron Katie: "Tusen ord för glädje: Lev i harmoni med världen" (2008), "Älska livet som det är" (2002), "Behöver jag din kärlek" (2005). Läs mer om Byron Katie och metoden The work på hennes svenska hemsida.

Byron Katie finns även på Facebook och Twitter. Hon har länge varit en av de stora stjärnorna inom personlig utveckling. Byron Katie lär ut en metod som går ut på att i likhet med KBT ifrågasätta sina tankar, upprinnelsen kommer ur hennes egen historia med djup depression, agorafobi och starka ovärdighetskänslor som hon berättar om i sina böcker och föredrag. Kronisk ångest och noradrenalin: vad denna koppling innebär - Utforska Sinnet. Du börjar dagen med att säga att det inte kommer drabbar dig idag. Idag kommer vara en bra dag. Men ändå sker det. För när du lider av kronisk ångest finns rädslan alltid där. Så får vi en friskare skoltermin – Skolfamiljen. Skolstart innebär en omställning till vardag men också något av en högtid för virus och baciller att frodas. Men det finns saker vi kan göra för att barnen ska hålla sig friska. Bebe Gransten berättar om kroppens dammsugare, lymfsystemet.

När lymfmassören Bebe Gransten föreslår att vi borde prata om det lymfatiska systemet i Skolfamiljen undrar jag lite skeptiskt hur hon tänkte att det skulle passa in. – Barn har väl inte problem med lymfsystemet? Kroppens organklocka – Fråga doktor Kong. Kroppen har en egen klocka. Enligt traditionell kinesisk medicin har kroppens olika organ specifika tider på dygnet då deras energinivå är som högst. Dina känslor berättar mer än du tror - HERMANSDALSBLOGGEN. Från tanke till handling – Crowdfunding för fri hälsa. Happy Heart-metoden  - Dr Sanna Ehdin. Svensk studie: Mjölk kopplas till ökad dödlighet. Forskare vid Uppsala universitet säger sig ha hittat ett samband mellan mjölkdrickande och ökad dödlighet, genom omfattande enkäter och provtagningar. Smaken som dödar – varning för excitotoxiner - VAKEN.se. AlmaNova släpper filmen Cancer & Mikrober fri till allmänhet och forskare - TV Helse i Sverige. Anna Böhlmark som är redaktör för AlmaNova släpper dokumentärfilmen Cancer & Mikrober om dr Erik Enby och hans fynd fri för alla att se tack vare sponsring.

Skillnaden mellan olika sorters salt. Fakta. Solande skyddar och förlänger livet - Sanna Ehdin.