background preloader

Twitter

Facebook Twitter

Sosiaalisen median hallintatyökalut. Nykypäivän markkinoijalla on jo useita sosiaalisen median kanavia käytössä.

Sosiaalisen median hallintatyökalut

Sen myötä, että kanavia on lisääntynyt on myös haasteellisempaa hallita kokonaisuutta helposti, varsinkin kun useampi henkilö organisaatioissa on vastuussa sosiaalisen median tekemisestä. Tämä pätee kaikkiin osa-alueisiin, kuten julkaisemiseen, moderointiin, mittaamiseen sekä tulosten raportointiin. Tässä on ainoastaan muutama tunnetumpi työkalu niistä sadoista eri työkaluista, joista voi olla hyötyä sosiaalisen median hallinnassa. 1. Hootsuite on erittäin suosittu työkalu ja sen voi integroida sekä FB insightsiin, että Google Analytics -tiliin. 2. 3. 4. 5. Twitter Video ja mobiilivideo osaksi Twitterin tarjontaa.

Videon merkityksen povataan nousevan markkinoinnin tukipilarina ja tämä on näkynyt niin uutisoinneissa kuin tulevan vuoden kuumien aiheiden ennustuslistoilla.

Twitter Video ja mobiilivideo osaksi Twitterin tarjontaa

YouTube kasvattaa jatkuvasti suosiotaan, eikä yksikään meistä ei ole pystynyt välttämään Facebookin myllytystä videoiden näkyvyydestä palvelussa ja kuinka videot tulisi ladata suoraan palveluun YouTube-linkittämisen sijaan. Muutamia vuosia sitten kovassa huudossa ollut videoiden suoratoisto, tutummin striimaus, on tekemässä myös paluuta ja esimerkiksi Meerkat on levinnyt kulovalkean tavoin. Twitter ei ole jäänyt rannalle ruikuttamaan vaan se on ottanut viimeisen parin kuukauden aikana merkittäviä askeleita palvelun visuaalisuuden lisäämiseksi uusien video-ominaisuuksien kautta. Mobiilivideo laskeutumassa kaikkien käyttöön. TwitterChatin ABC – edelläkävijän opas. 6 Reasons I Don't Follow You On Twitter. Sure, this blog post’s title seems a bit snobbish.

6 Reasons I Don't Follow You On Twitter

Snarky even. Try not to take it personally. 5 ärsyttävintä tapaa Twitterissä. Kaikilla ihmisillä on ärsyttäviä tapoja.

5 ärsyttävintä tapaa Twitterissä

Työpaikoilla ja vapaa-ajalla. Jokaista meistä ärsyttää jokin toisen ihmisen tavoista. Joku tärisyttää pöytää jalallaan, niin että voi ei pysy leivän päällä. Toinen niistää aivan liian näyttävästi ja kovaäänisesti. TweetDeck edellä Twitteriin. Twitterin selainversio on parhaimmillaankin kankea.

TweetDeck edellä Twitteriin

59 Free Twitter Tools and Apps That Do Pretty Much Everything. Twitter is a fascinating adventure of relationships, entertainment, education, and fun.

59 Free Twitter Tools and Apps That Do Pretty Much Everything

Now imagine layering on a few dozen power-ups. That’s how it feels sometimes when you find just the right Twitter tool. And there’s a tool for practically every desire or whim. Tools for productivity, for efficiency, for research, and so much more. With such a generous API, Twitter tools have become legion—and we social sharers are better off for it. At Buffer, we tend to come across a fair share of social media tools. (If I missed any good free Twitter tools, let me know in the comments!)

The big list of 91 free Twitter tools for marketers Navigate this list fast. Suomi-Twitter - The real-time counter. LOL+OMG+WTF – näin teet tviiteistäsi jakohittejä. Jo kymmenen vuotta eri medioihin blogannut Resumén toimittaja Fredrik Wass on analysoinyt, kuinka hänen tuottamansa sisällöt on otettu vastaan.

LOL+OMG+WTF – näin teet tviiteistäsi jakohittejä

Wass huomauttaa, että BBC Radio 1:n toimittajat Ben Cooper ja Joe Harland puhuvat LOL+OMG+WTF-tekijästä. Jos sisältö netissä saa katsojan reagoimaan näillä kolmella tavalla, viraalihitin ainekset ovat kasassa. Wass tiivistää Resumén blogissaan havaintonsa viideksi vinkiksi, joilla syntyy täydellinen tviitti. 1. Voimakas sisältö leviää itsestään eli mitä tyrmäävämpi viesti, sitä vähemmän tarvitsee kikkailla otsikoinnin tai muotoilun kanssa. 2. 3. 4. 5. Kuinka käytän Twitteriä tehokkaasti? Twitter asiantuntijan työkaluna. Pelasta maailma. Miksi #Twitter?

Pelasta maailma

Uutta Twitterissä: profiili ja kiinnitetyt twiitit. Menestystä ei saavuteta tuurilla, vaan … Laatu ennen määrää, koskee myös Twitterin seuraajalistaa.

Menestystä ei saavuteta tuurilla, vaan …

Haluat mieluiten seuraajia, jotka ovat osa kohderyhmääsi. Näin saat ladattua koko Twitter-historiasi omalle koneellesi - Ohje - MPC.fi. Twitter-koulutus. Uusi Twitter on täällä! Uudenlainen, entistä visuaalisempi Twitter-profiili alkaa olla yhä useampien Twitter-käyttäjien saatavilla.

Uusi Twitter on täällä!

Ilmoitus Twitter-tilin yläreunassa antaa ensin mahdollisuuden kokeilla uutta profiilia, mutta nopean esittelykierroksen jälkeen voi halutessaan ottaa uuden profiilin heti käyttöön. Tässä blogissa esittelen tiiviisti uuden profiilin muutokset – tärkeimpinä uudet toiminnot omassa profiilissa sekä profiili- ja kansikuvan koon muutokset. Twitter on asteittain ottanut käyttöön uudenlaisia profiileja, ja nyt jo monella suomalaisella twiittaajalla on uusi profiili. Jatkossa muun muassa eniten muilta käyttäjiltä reagointeja saaneet twiitit tulevat näkymään hieman isompina ja isomman fontin kera profiilin twiittiketjussa, ja voit myös kiinnittää twiittejä profiilisi yläosaan näkymään paremmin ja pidempään. Julkaisun kiinnittäminen Uusi, Facebookista ennalta tuttu ominaisuus, on twiitin kiinnittäminen profiilin yläreunaan.

Miten twitteriä käytetään? -Suunnittelu ja analysointi. Twitter toimittajan työssä – 3 aloitusvinkkiä. Toimin syksyn aikana yhtenä Ylen sosiaalisen median kouluttajana aiheenani Twitterin käytön perusteet. Koulutuksiin osallistui lukuisa määrä Ylen työntekijöitä monilta talon aloilta. Handson-koulutusten aikana esiin nousi useita asioita erityisesti toimittajan työhön liittyen, joita koulutuksissa pohdimme. Luonnollisesti seuraavat kolme asiaa ovat hyviä vinkkejä kenelle tahansa, joka miettii Twitterin käytön aloittamista. 1. Twitter-listat: Listojen luominen ja peruskäyttö. Twitter-listat ovat olleet käytettävissä jo jonkin aikaa ja hypen savupilvi alkaa hälvetä. On hyvä hetki katsastaa mitä Twitter-listat ovat ja miten niitä voisi hyödyntää. Twitter-kortit. Tiesitkö, että voit käyttää Twitterissä erilaisia Twitter-kortteja? Korttien avulla liität kuvia tai videon twiitteihin, joista linkität edelleen omille verkkosivuillesi. Kun lisäät pari HTML riviä verkkosivuillesi, saat valitun kortin twiittiisi.

Kortti näkyy kaikille seuraajille. Valitse sinulle sopiva Twitter-kortti ja tutustu sen ominaisuuksiin. Lisää kortin metatag verkkosivullesi. Ja odota vahvistusta. Sovelluskortti: Kortti mahdollistaa sovelluksen tietojen näytön sovelluskaupasta. Twitterin aloitus. Twitter peruskurssi à la Johanna Hurmerinta Perusta tili käyttäjätunnus, kieli, bio sekä linkki omaan webbiin tai LinkedIniinks asetukset: kieli, mobiili, sp, profiili, ulkoasu jnelisää oma kuva profiilikuvaksi Mieti mitä haluat jakaa ja mitä haluat löytää -> tämä vaikuttaa tulevaan verkostoosi, jonka luot (Twitterissä on yli 645 miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää, joten kannattaa seurata vain itselleen tärkeimpiä yrityksiä/ihmisiä).

Mieti millä tavalla haluat yleensä viestittää: vakavasti, hauskasti, kevyesti, ironisesti jne. Ehkä haluat (niin kuin minä) jakaa vinkkejä ja näin auttaa ihmisiä heidän päivittäisessä työssään tai opiskeluissaan. Twitter on äänesi, brändisi. Verkostoidu etsi @FinJonna (se olen minä). Löydä tietoa, vinkkejä ja uutisia Jaa tietoa ja uutisia Anna neuvoja ja vinkkejä kun verkostossasi joku pyytää vinkkiä, anna sellainen, jos osaat. Viikon parhaat : Ohjeita livetwiittaajalle. Livetwiittaaminen on mainio keino osallistaa osallistujia tapahtumassa ja sen ulkopuolella sekä saada omalle tapahtumalle näkyvyyttä.

Livefeedi jatkaa tapahtuman elinkaarta mukavasti varsinaisen tapahtuma-ajan ulkopuolelle, ja feediä seuraamalla tavoittaa uudelleen tapahtuman osallistujat ja aiheesta kiinnostuneet varsinaisen tapahtuman jälkeenkin. Kaveri kyseli Facebook-keskustelussa ohjeita livetwiittaamiseen. Kokosin keskustelun parhaat neuvot tähän. Ennen tapahtumaaVaraa aikaa. Tehtäväsi vaatii keskittymistä. Mikä on Twitter-chat ja miten se tehdään, case #webforexecs. Twitter harkitsee parasta aikaa ominaisuuksiensa uudistamista, vaakalaudalla on jopa #hashtageista luopuminen. Muutos olisi radikaali, sillä ko. ominaisuus juuri tekee Twitteristä Twitterin eli mahdollistaa sen, että löydämme samoista asioista kirjoittavat, oli se asia sitten tv-ohjema, puhelin tai seminaari.

Twitteriin (with image) · PauliinaMakela. Twitter koulutus. Twitter Analytics paljastaa sisältösi koukuttavuuden. Pian viisi vuotta elettyä elämää Twitterissä. Tweetdeck - Twiitin ajastus. Seurat aktivoituvat verkkopalveluissa: ”Twitteriä ei tule aliarvioida” - Kiekko. Miten perustaa Twitter-tili ja valita hyvä tunnus. Olen blogannut paljon Twitteristä, mutten muistaakseni koskaan ole kirjoittanut yhdestä tärkeästä asiasta: siitä, millainen @käyttäjätunnus Twitterissä kannattaa valita.