background preloader

Kuoleman puutarha Hugo Simberg

Facebook Twitter

Interaktiivinen taidekuva. Klikkaa linkkiä vielä kerran päästäksesi interaktiiviseen kuvaan! Taiteilija kertoo elämästään ja teoksesta. Klikkaa vielä kerran avataksesi esityksen! Aikajana: Missä historiallisessa tilanteessa teos syntyi? Klikkaa vielä kerran aikajanalle! Moderni taide on yläkäsite monille 1800-luvun puolivälistä alkaneille taidesuuntauksille.

Aikajana: Missä historiallisessa tilanteessa teos syntyi? Klikkaa vielä kerran aikajanalle!

Uskonnolliset teemat ovat vähemmistössä. Jos kuva on uskonnollinen, se johtuu vain kyseisen tekijän omasta vakaumuksesta. Tulostettava taidekortti. Klikkaa uudestaan avataksesi kortin pdf-muodossa. Monialainen tyoskentely Hugo Simbergin Kuoleman puutarhan aarella. Ohjeet sarjakuvatyöskentelyyn blogissamme. Millaista olisi tehdä oppilaiden kanssa sarjakuvaa vaikkapa Hugo Simbergin Kuoleman puutarhan äärellä vietetyn kokemushetken jälkeen?

Ohjeet sarjakuvatyöskentelyyn blogissamme.

Tässä Lue kuvaa -blogipostauksessa pääset kurkistamaan Loviisan ja Linnean työskentelyyn ja työskentelyyn kuvataideopettaja Aura Kotkavirran ohjauksessa. Edellisestä blogipostauksestamme voit lukea mistä Lue kuvaa -projektissa on kyse ja miten voit edistää kuvanlukutaitoa omassa opetuksessasi. Virittäytyminen työskentelyyn Näytin Linnealle ja Loviisalle kolmea kuvaa joista he voisivat valita yhden lähtökohdan sarjakuvalle.

Lempeät luurangot seikkailemaan halloweenin alla. Syksyn taittuessa kohti talvea illat muuttuvat pimeämmiksi ja lehdet tippuvat puista.

Lempeät luurangot seikkailemaan halloweenin alla

Ennen jouluun valmistautumista kaupoissa ja kouluissa on loka-marraskuun juhlasesonki: halloween tai perinteisemmin pyhäinpäivä. Tästä blogista saat vinkkejä teeman käsittelyyn oppilaiden kanssa.