background preloader

4. adventti

Facebook Twitter

1. ja 2. adventin työskentelyt. Joulukalenterissa syvennymme joulun kuvaperinteeseen sekä kuvanlukutaitoa tukeviin moniaistisiin työskentelyihin, jotka voit toteuttaa oppilaiden kanssa joulun alla.

1. ja 2. adventin työskentelyt

Kalenterissa on työskentely jokaiselle adventtiviikolle, mutta voit hyödyntää Jouluikonista tehtyä interaktiivista Thinglink-kuvaa myös muuten opetuksessa. Tässä blogissa on adventtikalenterimme 1. ja 2. luukku. Jouluikonin on maalannut Ulla Vaajakallio. 3. ja 4. adventin työskentelyt. Tämän kertaisissa työskentelyissä syvennämme oppimisprosessia ja kuvanlukemisen prosessia Jouluikonin ja aiempien tehtävien pohjalta.

3. ja 4. adventin työskentelyt

Voit vapaasti itse arvioida. miten haluat eri luukkujen työskentelyjä hyödyntää vaikka irrallaankin toisistaan tai siirtämällä niiden pedagogisen idean johonkin toiseen kertomukseen tai ilmiöön. Löydät tehtävät myös interaktiivisesta kuvasta Tuota kuvaa -symbolin alta. 3.luukku: Tunne- ja vuorovaikutustaitojen harjoittelu Jouluikonin avulla 1. Lämmitellään ja harjoitellaan tunnetaitoja tunnekorteilla. Interaktiivinen kuva (klikkaa uudelle välisivulle niin saat interaktiivisen kuvan näkyviin)

Taustakuvan oikeudet Kuvan oikeudet omistaa Ulla Vaajakallio.

Interaktiivinen kuva (klikkaa uudelle välisivulle niin saat interaktiivisen kuvan näkyviin)

Saat vapaasti käyttää kuvaa opetus- ja kasvatustarkoituksiin. Kuvan muokkaus ja käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty. Oikeudet tämän interaktiivisen kuvan sisältöihin omistaa Opintokeskus Agricola yhdessä tekijöiden kanssa. Arviointitähdet.