background preloader

Audiotool

Audiotool

http://www.audiotool.com/app

Related:  Faire de la musique en lignebesma25030 FAIS TA MUSIQUEMusik åk 6

"Pose ton flow", l'appli qui fait de ton téléphone un studio d'enregistrement “Pose ton flow” est une application permettant de transformer votre téléphone en studio d’enregistrement miniature. L’application “Pose ton flow” Avis aux rappeurs de douche et autres amateurs de hip-hop : l’application “Pose ton flow” permet d’écrire son texte, de le coucher sur un beat, d’enregistrer le tout puis de partager sa création à la communauté de l’application. SYSTRANet – Traduction en ligne gratuite – traduction de texte SYSTRANet est le meilleur service de traduction en ligne gratuit disponible sur le Web. Développé par SYSTRAN, le leader mondial des logiciels de traduction automatique, il vous permet d'accéder en temps réel et dans votre langue à n'importe quelle information en langue étrangère. Traduire des textes courts jusqu'à 1 000 mots.

Otomata - Generative Musical Sequencer - Earslap 16 Jul 2011 Click on the grid below to add cells, click on cells to change their direction, and press play to listen to your music. Update: Click here to get Otomata for your iPhone / iPod / iPad! Official facebook page: Also this reddit page has many examples: And there is a subreddit for Otomata: Världsmusik - populär folkmusik världen runt Välkommen till en sida om världsmusik på Komponera.se. Världsmusik är ett oerhört vitt begrepp som givetvis inte kan täckas i en artikel. Men bara för att börja någonstans kan det väl sägas att världsmusik är populärmusiken i världens alla länder – den musik som spelas i, och kanske rentav signifierar ett land.

Dalarna - ett musikcentrum i Sverige - Tillväxtverket BoomTown är en organisation med syfte att utveckla Dalarna/Borlänge till ett ledande centrum i den svenska musiknäringen. Ett nytt EU-stöd på 14,5 miljoner ska nu bygga vidare på BoomTowns idéer och verksamhet. Nu är siktet också inställt på den internationella marknaden. - Eftersom musikutvecklingen alltmer koncentreras till storstäderna har det blivit allt viktigare att vi stärker vårt varumärke ytterligare, säger Kaj Podgorski, som är projektledare. BoomTown tog sin början 2004 och har sedan utvecklats successivt. Musikarrangemang - tips om hur man skriver och hittar Den här artikeln handlar om musikarrangemang, vilket fortfarande handlar om att göra ny musik, men bara till en viss del. När man har en bearbetning ett musikaliskt verk är det viktigt att man har lite koll på upphovsrättslagen innan man börjar framföra och publicera för fulla halsar. Mer om denna längre ner. Vi börjar med den roliga delen – “hur man arrangerar musik” (eller, så att jag inte får för många emot mig – “ett bra sätt att arrangera musik”). Till och börja med är det en fördel att kunna låten/musikstycket så väl som möjligt.

Musik påverkar mer än vi kan förklara Hur kommer det sig att orörliga patienter med en svår form av parkinson kan dansa när de hör musik? Neurologen och författaren Oliver Sacks har skrivit en bok om förhållandet mellan musik och hjärna. Tony Cicoria var 42 år när han träffades av blixten. Han överlevde – mirakulöst, som det brukar heta – efter en nära-döden-upplevelse. Men först därefter började det verkliga miraklet. Olika sätt att spela ett F ackord Bland de vanliga ackord som ofta spelas är F ackordet något som många nybörjare har särskilt svårt med. F ackordet spelas nämligen normalt som ett barreackord, vilket man inte lär sig på en dag. Det finns dock andra sätt att spela detta ackord vilket vi ska se här. Vi börjar dock med det vanligaste sättet att spela ett F ackord och det sker som på bilden nedan: Detta är standardsättet ett F ackord spelas och även om det finns andra sätt att spela detta ackord rekommenderas det att du lär dig barreackord med tiden.

Fri ljud & musik Fri musik och fria ljudeffekter på webben. Se textbeskrivningar av ljudresurserna längst ner. Om du använder dig av musik och ljudeffekter i egna produktioner – uppge alltid vad det är för musik och varifrån du har hämtat det. Beat Pick - musik. Icke kommersiella projekt får använda musik utan betalning. Kräver registrering på webbplatsen. Musikteori.se I musik så klingar toner olika lång tid. Hur långt de klingar noteras med hjälp av något som kallas notvärden. Ett notvärde har alltid en längd som förhåller sig till ett grundvärde - en så kallad puls. Pulsen i sig är också lika med ett notvärde - nämligen det notvärde som anges i taktartsbestämmelsens nedre del (läs mer om det i kapitlet "Taktarter"). Fjärdedelsnoten

Related:  Faire de la musique en ligneAudio Online ComposingFaire de la musiqueMusiquescréations musicalesmr.fresnedaCréationMusic Creationonline music toolsDJMúsicaFaire de la musiqueApps