background preloader

Portal de Feina de la Generalitat de Catalunya

Portal de Feina de la Generalitat de Catalunya

https://feinaactiva.gencat.cat/web/guest/home

Related:  Administració electrònica: què et cal per fer tràmits sense moure't de casaT35- Tràmits, gestions i compres en líniaBúsqueda de empleo

Portal del DNI Electronico, Cuerpo Nacional de Policía (Disposición adicional cuarta del Real Decreto-ley 8/2020, de 17 de marzo, de medidas urgentes extraordinarias para hacer frente al impacto económico y social del COVID-19) La validez del DNI de las personas mayores de edad que caduque durante el periodo comprendido entre el 14 de marzo de 2020 y el 13 de marzo de 2021 queda prorrogada un año más. Los certificados reconocidos incorporados al DNI podrán renovarse, en la misma tarjeta soporte del DNI cuya validez se prorroga, acudiendo a una oficina de expedición y haciendo uso de los Puntos de Actualización del DNIe. Generalitat de Catalunya - Oficina virtual de tràmits ciutadans Pas 3.2 Confirmació de tramitació efectuada Quan el formulari estigui registrat, es mostrarà la pàgina de l'acusament de rebuda amb les dades del tràmit i el document d'acusament de rebuda que heu d'imprimir o desar. És important imprimir o desar l'acusament de rebuda ja que conté: Registre d'entrada: data en què s'ha iniciat el procediment administratiu. Identificador del tràmit: permet fer el seguiment de canvis de l'estat de la tramitació, aportar documentació pendent i fer pagaments.

Nueva guía sobre cómo identificar fraudes online Desde la OSI, perseguimos constantemente el objetivo de concienciar a todos los ciudadanos para que disfruten de Internet con seguridad, lo que se traduce en tranquilidad. Para ello, ya ponemos a disposición de los usuarios un sinfín de recursos (blog, infografías, vídeos, recursos pedagógicos, etc.) que abordan aspectos tan importantes como los siguientes: cómo proteger adecuadamente los dispositivos, cuáles son las configuraciones de seguridad y privacidad más recomendables, qué buenas prácticas hay que adoptar a la hora de navegar por Internet, cómo salvaguardar la información que contienen los dispositivos, etc. Como sabemos que los fraudes online es un tema que preocupan y mucho a los usuarios, hemos desarrollado una guía muy visual y práctica para aprender a identificar fraudes online. A través de ella, hacemos un repaso de los tipos de fraude más comunes que circulan por la Red, detallando en qué consisten y cómo detectar cada uno de ellos.

Apps Comunitat Valenciana Asómate Comunitat Valenciana Asómate Comunitat Valenciana en Google Play | Asómate Comunitat Valenciana para iPad La guía turística Asómate Comunitat Valenciana te inspirará a la hora de preparar tu escapada y te permitirá descubrir sugerentes rincones y variadas actividades en la Comunitat Valenciana. Adjudicacions difícil cobertura. Les adjudicacions de difícil cobertura s'apliquen quan no hi ha candidats per a un lloc de treball. Les persones interessades a acceptar-les disposen de 48 hores (des de la publicació de l'anunci) per presentar la sol·licitud. Només es consideren les sol·licituds de persones de la borsa que no tenen registrada una baixa temporal. Les sol·licituds s'han d'enviar per correu electrònic al Servei de Personal Docent (extraordi_gir.educacio@gencat.cat) indicant l'assumpte i l'identificador de la plaça. En el supòsit de concurrència de candidats que compleixin els requisits genèrics i específics, tenen prioritat els que han demanat l'àrea territorial com a preferent, l'especialitat i el número d'ordre més baix. Pel que fa referència al requisit del màster de formació, es prioritzarà qui tingui el màster, per davant de qui consti que l’està realitzant.

Terminologia bàsica de l'administració electrònica i els processos Categories lèxiquesn nomn pl nom pluraln m nom masculín m pl nom masculí pluraln f nom femenín f pl nom femení pluraln m, f nom masculí i femenín m/f nom masculí o femenín m pl/f pl nom masculí plural o femení pluraln n nom neutren n pl nom neutre pluraladj adjectiuv tr verb transitiuv tr pron verb transitiu pronominalv prep verb preposicionalv prep pron verb preposicional pronominalv intr verb intransitiuv intr pron verb intransitiu pronominalv tr/prep verb transitiu o preposicionaladv adverbiinterj interjeccióprep preposiciópfx prefix o forma prefixadasfx sufix o forma sufixadaloc llat locució llatina Remissionssin. sinònim absolutsin. compl. sinònim complementarialt. sin. altres sinònimsvar. ling. variant lingüísticasigla siglaabrev. abreviaturaden. com. denominació comercialden. desest. denominació desestimadaveg. vegeu

Cita Previa para Renovación DNI y pasaporte Bienvenido a nuestra página web. Para solicitar cita mediante este sistema debe ser titular de un DNI. o NIE. Si Vd. es español mayor de edad y carece de DNI, o es español menor de edad hijo de padres extranjeros sin NIE, deberá dirigirse a una oficina de expedición y solicitar el trámite personalmente. El sistema permite obtener: Cita individual: para el solicitante, o para la primera inscripción de un hijo o tutelado que carezca de DNI. Cita múltiple: para el solicitante y hasta tres acompañantes. Borsa de treball de personal docent. Departament d'Educació Cada curs escolar, el Departament d'Educació confecciona una llista única a Catalunya dels candidats a cobrir interinament llocs de treball vacants en centres educatius públics del Departament. Número d'ordre El número de barem de la borsa de treball per al curs 2020-2021 és el definitiu. Les persones que formen part de la borsa de treball de personal interí docent, que han prestat serveis com a personal interí d'algun cos docent no universitari a l'Administració de la Generalitat de Catalunya, tenen assignat el número d'ordre inferior a 55.000. En aquest bloc estan incloses les persones que han participat en la convocatòria oberta per la Resolució EDU/778/2019, de 22 de març, i que tenen serveis prestats. Les persones que formen part de la borsa de treball de personal docent que no han estat nomenades, o no ho han estat amb posterioritat al seu últim ingrés, tenen un número d'ordre superior a 60.000.

¿Qué precauciones debo tomar para operar con la banca por Internet? El “pharming” (pronunciado “farmin”), según Microsoft, es el término para describir “la práctica delictiva en la que un pirata informático desvía el tráfico de Internet desde un sitio Web hacia otro sitio de apariencia similar, con la finalidad de engañar a los usuarios para obtener sus nombres y contraseñas de acceso, que se registrarán en la base de datos del sitio falso”. Por ejemplo, usted podría abrir una ventana de su navegador (Internet Explorer, Mozilla Firefox, etc.) y escribir la dirección de su banca online en la barra de direcciones o desde las direcciones guardadas en favoritos. Accede a una pantalla que parece ser la página de su banca online e introduce su nombre de usuario, password, etc. al ser solicitados. En ese momento, hay un fallo en la conexión por lo que vuelve a intentar la operación. La segunda vez todo funciona con normalidad.

Programació de visites. CatSalut. Servei Català de la Salut Si teniu un problema de salut que no requereix una atenció immediata i urgent, o voleu fer una consulta o revisió preventiva, podeu programar directament una visita a través del vostre centre d'atenció primària (CAP) de referència amb el professionals de medicina de família, pediatria, infermeria, odontologia, i treball social que tingueu assignats. L'accés als serveis d'atenció especialitzada, com les proves diagnòstiques o les consultes amb determinats especialistes, és per derivació. Això vol dir que han de ser prescrits per un professional de l'equip d'atenció primària del vostre CAP de referència o del servei d'urgències que us hagi atès, si és el cas.

Borsa de treball de personal docent. Departament d'Educació Cada curs escolar, el Departament d'Educació confecciona una llista única a Catalunya dels candidats a cobrir interinament llocs de treball vacants en centres educatius públics del Departament. Número d'ordre El número de barem de la borsa de treball per al curs 2020-2021 és el definitiu. Consorci AOC Descripció Una entitat de registre T-CAT és un ens o departament que col·labora amb el Consorci AOC en la prestació de serveis de certificació a les administracions públiques catalanes. Les entitats de registre passen a formar part de la jerarquia pública de certificació de Catalunya i es regeixen per la regulació dels serveis de certificació feta per CATCert així com pels procediments operatius, de seguretat i d’arxiu a més de per les normatives tècniques i jurídiques sobre certificació digital i signatura electrònica. Funcionalitats Emetre certificats T-CAT per al propi organisme i per a tots els ens públics que en depenguin organitzativament o territorialment. Beneficis

Related: