background preloader

Okos Doboz feladatok, tudáspróbák, játékok, videók használata

Okos Doboz feladatok, tudáspróbák, játékok, videók használata

http://www.okosdoboz.hu/en-US

Related:  sandoristvIKT eszközökanita9MATEKkisnagyi

Samsung Magyarország Samsung SMART School a digitális oktatás szolgálatában Az információs és kommunikációs technológia iránt megnövekedett iskolai igényekre válaszul a Samsung Electronics Magyarország 2014-ben, Jászfényszarun nyitotta meg társadalmi felelősségvállalási projektként első két SMART osztálytermét. A helyi általános iskolás tanulók százai próbálhatták ki, mit jelent a digitális oktatás a gyakorlatban, milyen előnyökkel jár, mennyire felgyorsítja a tananyag elsajátítását, elmélyítését. A projekt híre és sikere robbanásszerűen terjedt országszerte, így mára már közel harminc SMART tanterem működik általános és középiskolákban egyaránt. Hogyan is néz ki egy SMART tanterem? Az eszközök tekintetében tanulónként, tanáronként egy-egy tabletet és osztálytermenként egy okostáblát jelent maga a felszerelés.

Online matematikai feladatok, feladatlapok, óravázlatok és egyebek Epizódok Az epizódok interaktív tanulási környezettel segítik a fogalmak gyakorlati elsajátítását. Minden epizód különleges, játékos helyzetekkel ösztönzi a gyerekeket felfedezésre és problémamegoldásra. Az epizódokat úgy fejlesztettük ki, hogy a tanulók önállóan is használhassák őket, de a tanárok tanácsokkal és útmutatással is segíthetik a gyerekeket az értő tanulásban. Próbálja ki: Epizód Feladatlapok Lurkó logika I. 1.) A nyolc éves Banditól megkérdezték, hány éves az édesapja. „Négy évvel ha fiatalabb lenne, énnálam négyszer korosabb lenne.” Hány éves Bandi édesapja? SZMTANI GYAKORLLAPOK Összeadás: (0-5) (0-10) (0-20) (0-100 sorban) (0-100) (0-1000 sorban) (0-1000) (800-10000) Törtek Kivonás: (0-5) (0-10) (0-20) (0-100 in line) (0-100) (800-10000) Törtek Szorzás: (0-10) (0-20) (10-100) (90-1000) Trtek 2 3 4 5 6 7 8 9 10 2-3-4 3-4-5 2-3-4-5 4-5-6-7 6-7-8-9

Kinderspiel Plus: Feladatkészítők Itt összegyűjtöm azokat az ingyenes feladatkészítő generátorokat, amiket én is használok. Érdemes kipróbálni őket, egyszerűek és gyorsak. Itt lehet spirál formában írni. Matematika Kinek készül ez a honlap? Nem mindenki közepes vagy annál jobb eredménnyel vág neki az utolsó rohamnak az érettségi előtt. Van, akinek a leghőbb vágya, hogy meglegyen legalább a kettes matekból. Nekik szeretnék segíteni ezzel a honlappal.

Másodikos matek - Szorzótábla gyakorlás Másodikos matek - Szorzótábla gyakorlás Beállítások « Válaszd ki, melyik szorzótáblát szeretnéd gyakorolni: 61+1 ingyenes és jogtiszta fénykép, vektoros grafika, valamint illusztráció (fotó - image) letöltési lehetőség - Andijung Solutions Sokan egyszerűen a Google-ről szedik le a fotókat. Ez gyakorlatilag egy jogsértő gyakorlat, amely több problémát is felvet. Lássuk, hogy mik ezek a problémák, és hogy hogyan lehet ezt másképpen – jogtisztán – is csinálni. A cikkben olvashatsz a JOGTISZTA LEHETŐSÉGEK típusai, a SZABAD FELHASZNÁLÁS FORMÁIRÓL, valamint a közzéteszünk 61+1 (!)

Pedagógus továbbképzési programok az ITK-n Előadások, anyagok 2018-ban Bevezető, szerzők Differenciálszámítás alkalmazásai Integrálszámítás alkalmazásai Feladatok a szerencsejátékok területéről Kellemes Húsvéti Ünnepeket! - iwishyouto.com. Live Greeting Cards Draw your greeting card here - we will save drawing process as animation:

Related:  TananyagtárSzakkör