background preloader

Delete comments - door redactie that is ...

Facebook Twitter

How to Get Ahead in Advertising - OFFICIAL TRAILER. How To Get Ahead In Advertising - the revenge of the mollock. Deleting anonymous comments= forms of (in)direct censorship. DUB: #Weinig steun van studenten voor actie schoonmakers. Diqus: Alexander_Beunder. Can you hear me, ... Boil ? DUB: *Schoonmakers bezetten pand Uithof - een reconstructie. Heeft de universiteit afgelopen maandag goed gereageerd op de actie van de schoonmakers? Was er zo veel security en politie nodig? Waarom waren veel gebouwen niet meer toegankelijk? En vinden FNV-bondgenoten en de Kritische Studenten Utrecht de actie eigenlijk geslaagd?

Een reconstructie. Al enkele weken ging het gerucht in beveiligingskringen dat de Universiteit Utrecht het doelwit van een actie van de schoonmakers zou kunnen zijn. Herrie Hoogenboom, actieleider van FNV bondgenoten: “De actie was in het diepste geheim voorbereid met de Kritische Studenten van Utrecht. Sander van Lanen, Kritische Studenten Utecht: “Een jaar geleden volgden we een onderzoekscursus waarin de rol van de universiteit in de samenleving werd bestudeerd. Ineke van Oosten, directeur Facilitair Service Centrum, verantwoordelijk voor Security en het afsluiten van de contracten met de schoonmaakbedrijven: “Even na tienen stroomden de actievoerders het Ruppert binnen. The proof is in the popping of Superman's bubbly boils. Sign up | Login Welcome Map Feed Details Download Help About Blog.

the proof is in the popping of Superman's bubbly boils

Hiding questions behind "empty" signs. Hamburgers, bubbles & boils. Sign up | Login Welcome Map Feed Details.

hamburgers, bubbles & boils

DUB: *Zo beleef je de nieuwe DUB-site. Met een druk op de knop heeft Yvonne van Rooy woensdagmiddag officieel de vernieuwde DUB-site gelanceerd.

DUB: *Zo beleef je de nieuwe DUB-site

Wat is er veranderd? Dat lees je in dit artikel. DUB: Schoonma kers bezetten pand Uithof recon structie. Heeft de universiteit afgelopen maandag goed gereageerd op de actie van de schoonmakers?

DUB: Schoonma kers bezetten pand Uithof recon structie

Was er zo veel security en politie nodig? Waarom waren veel gebouwen niet meer toegankelijk? En vinden FNV-bondgenoten en de Kritische Studenten Utrecht de actie eigenlijk geslaagd? Een reconstructie. Al enkele weken ging het gerucht in beveiligingskringen dat de Universiteit Utrecht het doelwit van een actie van de schoonmakers zou kunnen zijn. *AKSIE! Het is tijd voor verandering!

*AKSIE!

Dat roept #studierecht, het Nijmeegse initiatief dat is ontstaan vanuit studenten en studentenvertegenwoordigers in reactie op Halbe Zijlstra’s wetsvoorstel ‘Studeren is investeren’. Joep Karskens, woordvoerder van het nieuwe actiecomité en Algemeen Bestuurslid van Studentenvakbond AKKU, legt uit waarom #studierecht is opgericht: ‘De bezuinigingen die nu plaatsvinden in het hoger onderwijs zijn de grootste sinds de invoering van de studiefinanciering. Daar moeten we absoluut op reageren, het is tijd voor actie.’ Het initiatief is ‘dynamisch ontstaan’ bij studenten uit Nijmeegse organisaties en wordt gesteund door AKKU, DWARS, de Jonge Socialisten en Rood. KSU: *Schoonmakers bezetten met studenten de VU. Advalvas *'Nooit_meer onzichtbaar!' roepen de schoonmakers. UT Nieuws: *Schoonmakers blijven actievoeren. Quis custodiet ipsos custodes? [video] sed quis custodiet ipsos custodes ? Qui nunc lasciuae furta puellae hac mercede silent. ‘Merken zijn onze vorm van religie. Lezing21 maart 2012 16:00 |‘Jongeren ontlenen hun identiteit tegenwoordig voor een groot deel aan merken.

‘Merken zijn onze vorm van religie

Kijk alleen maar naar de enorme populariteit van Apple. Je bent het merk dat je draagt of gebruikt. Bij gebrek aan religieuze voorbeelden is dat onze religie geworden.’ Dat zegt nrc.next-hoofdredacteur en filosoof Rob Wijnberg deze week in een interview met Folia Magazine. Frontpage FoliaWeb. Ook niet. ANS: *Lek uit het Catshuis: het einde van de basisbeurs. Gisterenavond vingen wij uit zeer betrouwbare bron een gerucht op.

ANS: *Lek uit het Catshuis: het einde van de basisbeurs

In het Catshuis zou zijn besloten dat de basisbeurs in de bachelor wordt vervangen door een leenstelsel. Waar hoogstwaarschijnlijk de financiering in de masterfase al op korte termijn zal verdwijnen, schijnen Mark, Maxime en Geert nu ook de beurs in de bachelor definitief te willen slachtofferen. Op het debat over de toekomst van het hoger onderwijs dat gisterenavond plaatsvond in LUX ving onze bron een gesprek op tussen twee zeer welingelichte aanwezigen.

Foliaweb: *‘Fancy en duur past niet bij het merk Ikea. Studenten13 januari 2013 9:55 |Met een website, een game en een animatiefilm presenteren studenten van het MediaLab aanstaande woensdag na een halfjaar onderzoek hun eindprojecten in Studio HvA.

Foliaweb: *‘Fancy en duur past niet bij het merk Ikea

Hoe laat je studenten logistiek warmlopen voor een mogelijke loopbaan bij meubelgigant Ikea? Dat was één van de bedrijfsopdrachten waar studenten van het Medialab een halfjaar geleden mee aan de slag gingen. Het eindresultaat wordt woensdag gepresenteerd in Studio HvA aan de Wibautstraat.

HvA - IKEA - VU

Online Surveillance as a Demobilizing Deterrent. Credit: The Syrian Free Computer Society Mobilizing Ideas has published a number of posts on digitally enabled social activism, online censorship, the impact of online resources upon mobilization, and related issues (see here and here.)

Online Surveillance as a Demobilizing Deterrent

Gary King and his colleagues recently released an interesting paper that analyzes the Chinese government’s censorship of social media sites. Reactie Ronald Dol nav verwijderen van zijn comment door redactie. Fractievoorzitter Ronald Dol van de PVV in Noord-Brabant heeft tegenover Univers zijn onvrede toegelicht over de verwijdering van zijn reactie.

Reactie Ronald Dol nav verwijderen van zijn comment door redactie

Het was niet zijn intentie om te beledigen, maar om een spiegel voor te houden, aldus de politicus. In een reactie op het Univers-artikel over de blog van Harrie Verbon, stelde Dol dat het universiteitsbestuur van TiU fascistische trekjes vertoont. M'n comment gedelte door intro nieuw commentingsysteem. De UK maakt een volledig nieuwe start met een totaal andere website.

Maar wel helemaal UK: dus met nieuws en achtergronden over wat er allemaal aan deze universiteit - en daarbuiten - gebeurt. Door Hanneke Boonstra We brengen onderwijs, onderzoek, studentenleven, cultuur, sport, opinie, columns, blogs, noem maar op. In een combinatie van nieuws en een prachtig magazine.De bovenste rij op onze homepage is gereserveerd voor het nieuws. In de onderste rij vind je verhalen die in ons nieuwe digitale magazine staan, plus allerlei nieuwe en bestaande rubrieken: Gedelete comment: Stage in 'Manhattan van het westen' Jasper Smit (23) doet de master Applied Physics aan de UT. Hij loopt vier maanden stage bij Stanford University. Hoe kom je bij Stanford terecht? 'Al langere tijd wilde ik voor mijn stage naar het buitenland. Via de vakgroep waar ik wil gaan afstuderen, Inorganic Materials Science, kwam er de mogelijkheid om naar Californië te gaan. Ondertussen zit ik hier nu ongeveer een maand.

Printscreen van verwijderde comment bij UTnieuws zoals hij nog in disqus aanwezig is. Printscreen van verwijderde comment bij UTnieuws zoals hij nog in disqus aanwezig is. NotPICNIC : @UTNieuws great timing ;-)... NotPICNIC : WOW! @brenno 's 'guilty by... NotPICNIC : deze vraag. YjRg5nm. XEOO5WB. Uri9Oxo. v50GfJs. NuJ27lf.