background preloader

Montserodon

Facebook Twitter

Montserrat Rodón

Mestra. Escoles Minguella

Mates. Aplicacions. Infografías con sugerencias de buenas prácticas en Internet y sobre el cuidado de la netbook. Dimensio 4. Objetivos de Desarrollo Sostenible. Los Objetivos de Desarrollo Sostenible (ODS), también conocidos como Objetivos Mundiales, son un llamado universal a la adopción de medidas para poner fin a la pobreza, proteger el planeta y garantizar que todas las personas gocen de paz y prosperidad.

Objetivos de Desarrollo Sostenible

Estos 17 Objetivos se basan en los logros de los Objetivos de Desarrollo del Milenio, aunque incluyen nuevas esferas como el cambio climático, la desigualdad económica, la innovación, el consumo sostenible y la paz y la justicia, entre otras prioridades. Los Objetivos están interrelacionados, con frecuencia la clave del éxito de uno involucrará las cuestiones más frecuentemente vinculadas con otro.

Los ODS conllevan un espíritu de colaboración y pragmatismo para elegir las mejores opciones con el fin de mejorar la vida, de manera sostenible, para las generaciones futuras. Los ODS son una agenda inclusiva. “La atención es el nuevo cociente intelectual” Mapamundi dels Drets Humans - Fundació Solidaritat UB. iLearn2 - Primary Computing Resources - Home. Catalunya Intercomprensió. Uns dels objectius del sistema educatiu és que l’alumnat ha de tenir una “actitud positiva d’interès i de confiança davant de l’aprenentatge de llengües estrangeres i per conèixer altres llengües i cultures”.

Catalunya Intercomprensió

Emmarcada en el Marc per al plurilingüisme, un marc institucional de potenciació en la formació de parlants plurilingües i pluriculturals que siguin capaços d’interactuar en un món globalitzat complex, una de les vies per aconseguir aquest objectiu és la intercomprensió. Entesa com un estratègia per a la transferibilitat simultània de llengües, es proposa, com a objectiu prioritari, l’adquisició de les habilitats de comprensió lectora en llengües d’una mateixa família, en aquest cas les llengües romàniques. Trol, insta, follower… ¿qué quieren decir los jóvenes con esas palabras? Sabemos que las tecnologías evolucionan tan rápido, que cuesta seguirles la pista.

Trol, insta, follower… ¿qué quieren decir los jóvenes con esas palabras?

Pero cuando tenemos en casa adolescentes, nos sorprende ver cómo ellos se adaptan sin pestañear a nuevas tendencias, normas sociales y formas de divertirse. Para muchos padres y madres las nuevas tecnologías hablan otro idioma En la lucha por comunicarnos en familia, puede tentarnos la idea de abandonar el barco y que se entiendan entre ellos. Pero lo cierto es que hablar (o al menos chapurrear) ese “idioma” es importante a la hora de acompañarles en su aprendizaje para usar de forma adecuada Internet y evitar los riesgos que pueden encontrarse. Os mostramos el significado de algunos de los términos que más utilizan o que indican que están realizando prácticas de riesgo en Internet: Su mundo de redes sociales App: aplicación para móvil o tablet. SDG - Resources. L'Agenda 2030: transformar Catalunya, millorar el món . Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible. LOU (cortometraje) Tutorials.

Tutoriales. Google Maps Tutorial de Google Maps para la creación de mapas personalizados.

Tutoriales

Google Drawings Tutorial de Google Drawings para la creación de dibujos Blogger Tutorial de Blogger para la creación de blogs. Complementos de Google Cómo instalar complementos a las aplicaciones de Google. TIC. TeachSDGs Resource Collection. Coneixes el Mapamundi dels #DretsHumans? Posa en relleu la #interdependència de problemàtiques aparentment llunyanes… La Guía de los vagos para salvar el mundo - Desarrollo Sostenible. Projects Align to the UN Sustainable Development Goals - iEARN Collaboration Centre.

20151014 ODS cat. Design Thinking Process with the UN Sustainable Development Goals. School tends to be about teaching to the test and addressing each standard more than finding real-world authentic learning experiences.

Design Thinking Process with the UN Sustainable Development Goals

How do we shake up the system so kids address what they need to know and what they want to learn? What does that mean for “school” now? Objectius de Desenvolupament Sostenible. Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència. Els caps d’estat i de govern reunits a la Cimera de Desenvolupament Sostenible (Nova York, 25-27 de setembre 2015) van adoptar formalment l’agenda titulada “Transformar el nostre món: l’Agenda 2030 pel Desenvolupament Sostenible”.

Objectius de Desenvolupament Sostenible. Departament d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència

La nova agenda, que pren el relleu de l’Agenda del Mil·lenni (que identificava 8 Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni per assolir l’any 2015), beu de dues grans fonts: la ja esmentada Agenda de desenvolupament del Mil·lenni i l’Agenda de sostenibilitat sorgida de la Cimera de Rio de 1992 i rellançada a la Cimera de Rio+20 de 2012. SDG. El perquè del bullying. XAVIER MARCET “Per esquivar la mediocritat: valors, inspiració i autenticitat” A Barcelona s’ha creat un entorn de ‘start-ups’ que comença a ser molt interessant a escala europea Les coses canvien perquè hi ha algú amb capacitat de mirar-se-les d’una manera diferent.

XAVIER MARCET “Per esquivar la mediocritat: valors, inspiració i autenticitat”

La innovació és en la mirada Segurament, la paraula que més fa servir Xavier Marcet en la seva vida professional és innovació. Aquest consultor que treballa per a grans empreses de tot el planeta fa classes a universitats d’arreu del món. Cada any fa gairebé mig centenar de conferències, i té molt clar que, en el món econòmic i empresarial, qui no innova no hi té res a fer.

“Necessitem una societat que respecti més els que arrisquen i que ignori els mediocres que només saben bloquejar i destruir.” Els que només saben destruir són aquells que el primer que fan és la llista dels impossibles. Per què costa arriscar? ¿Qué vas a hacer esta semana? Si estás de vacaciones, aprovechá para divertirte con la cámara del celular y aprender un poco de historia del arte. PLATAFORMAS EDUCATIVAS. Pompeu Fabra Salt. Entitats i xarxes. Las 7 lecciones del mejor profesor del mundo. Pearltrees. mSchools EduHack. Daniel Reyes va ser un dels protagonistes de la 4a Conferència #20cardener97. MINGUELLA.

METODOLOGIES

Monsterproject. Recursos i centres de recursos. Vídeos. AVALUACIO. EINES/APPS PROJECTES. INNOVEM!!! 2016. A cooperatiu. Webs Minguella. Estoig d'eines. Per llegir. ..