background preloader

Εναλλακτική 2

Facebook Twitter

Εναλλακτική 4

Εναλλακτική 3. Πόσες φυτικές ίνες χρειάζεται να καταναλώνουμε για να προστατεύσουμε τον οργανισμό μας από ασθένειες. Νοερή απεικόνιση: Όταν η Εικόνα Θεραπεύει. Πώς να μειώσετε τους κινδύνους της υπέρτασης με σύμμαχο την αναπνοή. Οι κίνδυνοι που αφορούν την υπέρταση μπορούν να ελαττωθούν σημαντικά με φυσικούς τρόπους και κυρίως με τη ρύθμιση της αναπνοής.

Πώς να μειώσετε τους κινδύνους της υπέρτασης με σύμμαχο την αναπνοή

Ο Δρ.Konstantin Buteyko που οι έρευνές του αφορούσαν τη σχέση του αναπνευστικού ρυθμού με το επίπεδο υγείας, αναζητούσε πιθανές νόσους που θα μπορούσαν να προκύψουν από τον χρόνιο υπεραερισμό (κατανάλωση αέρα πάνω από το φυσιολογικό όριο). Ο ίδιος έπασχε από υπέρταση και υποβλήθηκε σε εξετάσεις αίματος, για να διαπιστώσει ότι η περιεκτικότητα σε διοξείδιο του άνθρακα (CO2), ήταν χαμηλότερη από τη φυσιολογική.

Γνωρίζοντας πως αυτό ήταν αποτέλεσμα του υπεραερισμού, υπέθεσε πως θα μπορούσε να αναστρέψει την πάθησή του απλώς παρεμβαίνοντας στο ρυθμό της αναπνοής. Δοκίμαζε να αναπνέει γρήγορα και βαθιά και διαπίστωνε πως τα συμπτώματά του επιδεινώνονταν, όταν ανέπνεε λιγότερο αέρα και η αναπνοή του γινόταν αποκλειστικά από την μύτη, ένιωθε καλύτερα και τα συμπτώματα της ασθένειας υποχωρούσαν. Πράγματι, ο Δρ. Ο Δρ. . – Πίνετε τακτικά νερό. 5 υπερτροφές που τονώνουν την εγκεφαλική λειτουργία. Lazy Yoga: Η γιόγκα του... τεμπέλη! (Βίντεο)

Κισσός: Θεραπευτικές ιδιότητες και τρόποι χρήσης. 6 επικίνδυνα λάθη που κάνουμε όταν καθαρίζουμε το σπίτι μας. Θυμάρι: 5 λόγοι για να το προσθέσουμε στη διατροφή μας. Ήπαρ: 10 τροφές που προστατεύουν την υγεία του. 10 νέα εντυπωσιακά στοιχεία που μάθαμε για τον εγκέφαλο το 2018. Βιταμίνη Ε: Ποιος είναι ο ρόλος της και σε ποιες τροφές την εντοπίζουμε. 3 «υπερδυνάμεις» των σκύλων που δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν. 7 σπιτικές θεραπείες αντιμετώπισης του κρυολογήματος και της ίωσης. Μερικές φορές, το Σύμπαν μας αναγκάζει να ακούσουμε. Ο φόβος της αδράνειας: 4 τρόποι να τον καταπολεμήσουμε και να γίνουμε δημιουργικοί. Το πιθανότερο είναι ότι ήδη θα γνωρίζετε το FOMO (το φόβο δηλαδή μήπως χάσουμε κάτι σημαντικό όσο μένουμε μακριά από τη διαδικτυακή ζωή).

Ο φόβος της αδράνειας: 4 τρόποι να τον καταπολεμήσουμε και να γίνουμε δημιουργικοί

Τι να χάσουμε θα αναρωτιέστε. Τα πάντα: τι κάνουν οι φίλοι και γνωστοί καθημερινά, τι συμβαίνει στον κόσμο κλπ. Αλλά υπάρχει και άλλο ένα είδος ενοχής, το οποίο αποκαλείται FOΒO, δηλαδή ο φόβος της αδράνειας (fear of not doing). Έχετε ποτέ νιώσει ενοχές που δεν κάνετε όλα όσα γνωρίζετε ότι είστε ικανοί να κάνετε; Επειδή σίγουρα μπορείτε να γράψετε κάτι, να οργανώσετε ένα δείπνο για φίλους ή να πάτε εκείνο το ταξίδι. Φυσικά και έχετε νιώσει έτσι – άλλωστε, είστε άνθρωποι. Σπάζοντας τον κύκλο των αρνητικών σκέψεων: 5 τρόποι να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας. Στις εξωτερικές πληγές, η θεραπεία είναι συνήθως άμεση.

Σπάζοντας τον κύκλο των αρνητικών σκέψεων: 5 τρόποι να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας

Για παράδειγμα, όταν τραυματίζουμε το δάχτυλό μας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αντιβακτηριδιακή κρέμα και επίδεσμο και μετά από λίγο καιρό, η πληγή θα επουλωθεί. Και το πιθανότερο είναι να μην μείνει ούτε κάποια ουλή. Η θεραπεία όμως των διαδικασιών σκέψης δεν είναι τόσο εύκολη, ούτε προδιαγεγραμμένη. Ειδικά αν προέρχεται από γενικευμένο άγχος, κατάθλιψη ή άλλες ψυχικές δυσκολίες. Τα μοτίβα της αρνητικής σκέψης είναι σαν ένα κόψιμο από χαρτί που εμφανίζεται ξανά και ξανά χωρίς να αντιλαμβανόμαστε από τι γίνεται. Κάθε άνθρωπος, ανάλογα με τις συνθήκες και τα ερεθίσματα απαιτεί διαφορετικές προσεγγίσεις ως προς την ψυχοθεραπεία, την πιθανή φαρμακευτική αγωγή και την αλλαγή στον τρόπο ζωής. Τα 10 δημοφιλέστερα Τεστ του 2018. Αυτές είναι οι 7 τροφές που αυξάνουν την σωματική αντοχή.

Το σώμα μας χρειάζεται φροντίδα για να έχει αντοχή.

Αυτές είναι οι 7 τροφές που αυξάνουν την σωματική αντοχή

Αυτό μπορεί να συμβεί με την υγιεινή διατροφή και την άσκηση. Οι σωστές τροφές μπορούν να αυξήσουν την ικανότητα του σώματος να διατηρήσει την σωματική και ψυχική προσπάθεια για περισσότερο. Θρεπτικές ουσίες όπως οι σύνθετοι υδατάνθρακες, οι πρωτεΐνες, τα λιπαρά οξέα Ω3, οι φυτικές ίνες και οι βιταμίνες δίνουν την ενέργειαπου βοηθά το σώμα μας να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις της ζωής. Μαζέψαμε τις 7 power τροφές που σου δίνουν αντοχή και πρέπει να προσθέσεις το διαιτολόγιό σου. 1. 7 αιθέρια έλαια που ανακουφίζουν από τα συμπτώματα της γρίπης και του κρυολογήματος. 7 τροφές που χρειάζεται να αποφεύγουμε πριν τον ύπνο. Είναι ορισμένα γεύματα και σνακ που έχουμε συνηθίσει να καταναλώνουμε τις απογευματινές, ακόμα και βραδινές ώρες.

7 τροφές που χρειάζεται να αποφεύγουμε πριν τον ύπνο

Τροφές που το πεπτικό μας σύστημα αργεί και δυσκολεύεται να επεξεργαστεί με αποτέλεσμα να εμφανίζουμε καούρες, δυσπεψίες, αυπνία και άλλα συμπτώματα. Για να μην στριφογυρνάτε στο κρεβάτι σας το βράδυ, λοιπόν, προσπαθώντας να χωνέψετε, είναι καλύτερα να αποφύγετε να καταναλώνετε τις παρακάτω τροφές. Ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα: Ποια είναι η διαφορά τους και σε ποιες τροφές βρίσκονται. 4 φυσικοί τρόποι να καταπολεμήσουμε τον επίμονο βήχα.

Ακόμα κι αν αποφασίσουμε να κάνουμε το αντιγριπικό εμβόλιο φέτος, ακόμα κι αν κοιμόμαστε επτά με οκτώ ώρες κάθε βράδυ και ακόμα κι αν πλένουμε τακτικά τα χέρια μας, υπάρχει και πάλι πιθανότητα να αρρωστήσουμε και να μας μείνει ένας ενοχλητικός, επίμονος βήχας.

4 φυσικοί τρόποι να καταπολεμήσουμε τον επίμονο βήχα

Αν και οι περισσότεροι γιατροί συστήνουν ως καλύτερη λύση κάποιο απλό φάρμακο για τη ρινική συμφόρηση, τον πυρετό και τον πονοκέφαλο, ο βήχας μπορεί να επιμείνει και αφού περάσει η γρίπη. Υπάρχουν, λοιπόν, ορισμένες φυσικές μέθοδοι αντιμετώπισής του, που μπορούν να ανακουφίσουν το λαιμό μας. 1. Ζεστό τσάι Οι έρευνες αποδεικνύουν ότι ειδικά το πράσινο τσάι βοηθά στην πρόληψη κατά των βακτηριακών λοιμώξεων, όπως εκείνες που προκαλούν τον επίμονο βήχα, μαζί με τα άλλα ενοχλητικά συμπτώματα. Τα βακτήρια του εντέρου συμβάλλουν στην υγιή διαδικασία γήρανσης. Φύτρα: Μια τροφή υγείας και επιβίωσης. Πώς μπορούμε να τα φτιάξουμε μόνοι μας. Οι σπόροι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για θεραπείες, σύμφωνα με τον νοτιοκορεάτη επιστήμονα Park Jae Woo, o οποίος ανακάλυψε την σποροθεραπεία, μελετώντας τους νόμους της ζωής, όπως δηλώνει ο ίδιος (Su Jok Ακαδημία, 2001, Μόσχα).

Φύτρα: Μια τροφή υγείας και επιβίωσης. Πώς μπορούμε να τα φτιάξουμε μόνοι μας

Τα φυτά ξεκινούν τη ζωή τους μέσα από τους σπόρους. Οι σπόροι περιέχουν τεράστια δύναμη και ενέργεια, η οποία ενεργοποιείται κάτω από κατάλληλες συνθήκες υγρασίας, θερμοκρασίας και οξυγόνου του περιβάλλοντος. Φύτρα λέμε το βλάστημα των διάφορων σπόρων. Είναι η διαδικασία που η ίδια η φύση χρησιμοποιεί για τον πολλαπλασιασμό των φυτών. Είναι τροφή πλούσια σε ιχνοστοιχεία, μέταλλα, βιταμίνες Α, Β, C, ένζυμα, αντιοξειδωτικά, μαγνήσιο, χλωροφύλλη καθώς και άλλες ουσίες, τις οποίες αγνοούμε προς το παρόν. Ανανεώνουν τα κύτταρα και καθυστερούν τη διαδικασία γήρανσής τους. Διαδικασία. 8 φυσικοί τρόποι να αυξήσουμε το μεταβολισμό μας. Οι «βαθιά σκεπτόμενοι άνθρωποι» που χρειαζόμαστε αλλά… σπάνια καταλαβαίνουμε. Διαβάζει αργά, αλλά θυμάται όλα όσα διάβασε και χρησιμοποιεί αυτή την τυχαία γνώση για να κάνει ασυνήθιστες συνδέσεις.

Οι «βαθιά σκεπτόμενοι άνθρωποι» που χρειαζόμαστε αλλά… σπάνια καταλαβαίνουμε

Είναι το άτομο στο οποίο θα στραφώ για να μου δώσει μια νέα οπτική του προβλήματος που αντιμετωπίζω. Μπορεί να επιδιορθώσει σχεδόν τα πάντα. Κατανοεί τον τρόπο λειτουργίας σχεδόν όλων των συσκευών. Βρίσκει με δημιουργικό τρόπο αποτελεσματικές λύσεις. Θέσεις Γιόγκα για σωστή στάση σώματος και καταπολέμηση του στρες (φωτογραφίες) 10 μικρά πράγματα που μόνο μια "αδελφή ψυχή" θα έκανε. 12 έξυπνοι τρόποι να χρησιμοποιήσουμε το φίλτρο του καφέ. Δεν υπάρχει ισχυρή και ασθενής μνήμη. Αυτό που υπάρχει είναι εκπαιδευμένη και ανεκπαίδευτη μνήμη. Σου συμβαίνει να ξεχνάς κάποια πράγματα (κωδικούς, τηλέφωνα, ονόματα, ψώνια, μαθήματα, τεχνικές, διευθύνσεις, ραντεβού κ.λ.π.); Μερικά από αυτά είναι σημαντικά και μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά.

Δεν υπάρχει ισχυρή και ασθενής μνήμη. Αυτό που υπάρχει είναι εκπαιδευμένη και ανεκπαίδευτη μνήμη

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος είναι ένα μια μηχανή καταγραφής αυτών που μαθαίνουμε (αισθανόμαστε) με απεριόριστη χωρητικότητα. Τα πάντα αποθηκεύονται μέσα του. Απλώς άλλα τα θυμόμαστε εύκολα, άλλα δύσκολα και άλλα μας διαφεύγουν για πάντα. Οι άνθρωποι από τα πανάρχαια χρόνια έπρεπε να μαθαίνουν να θυμούνται πρόσωπα (φίλους, εχθρούς), πράγματα (χρήσιμα, άχρηστα), τοποθεσίες, είδη φαγητού (βρώσιμα ή μη), ζώα (φιλικά, επικίνδυνα) κ.λ.π. Μπορεί ένας ενήλικος να μάθει εύκολα μια ξένη γλώσσα, όπως ένα παιδί; - Εναλλακτική Δράση. Η απάντηση είναι ένα βροντερό ναι, και μάλιστα όσο και αν ακούγεται παράδοξο ένας ενήλικος μπορεί να μάθει ακόμη και πιο εύκολα απ’ ότι ένα παιδί.

Μπορεί ένας ενήλικος να μάθει εύκολα μια ξένη γλώσσα, όπως ένα παιδί; - Εναλλακτική Δράση

Ας αναλύσουμε όμως πρώτα την λανθασμένη άποψη. Ακόμα και 10 λεπτά ήπιας σωματικής άσκησης ενισχύουν τη μνήμη, σύμφωνα με νέα έρευνα - Εναλλακτική Δράση. Καθώς μεγαλώνουμε, η μνήμη μας γίνεται όλο και λιγότερο αξιόπιστη. Αν και αυτό θεωρείται ένα αναπόφευκτο μέρος της διαδικασίας γήρανσης, οι επιστήμονες θέλουν να κατανοήσουν πώς θα μπορούσαμε να περιορίσουμε αυτή την εξασθένιση. Καθώς γερνάμε, η κατανόηση των τρόπων με τους οποίους μπορούμε να μειώσουμε τη γνωστική εξασθένιση είναι πιο σημαντική από ποτέ.

Ο ιππόκαμπος, η εγκεφαλική δομή που βρίσκεται στον κροταφικό λοβό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ερευνητές που προσπαθούν να κατανοήσουν το πρόβλημα αυτό. Ζωτικός για τη μάθηση και τη μνήμη, ο ιππόκαμπος είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος στο στρες και, καθώς μεγαλώνουμε, είναι μια από τις πρώτες περιοχές που επηρεάζονται αρνητικά. Στη νόσο του Αλτσχάιμερ, αυτή η επιδείνωση είναι ακόμα πιο εμφανής. Διδάσκεται το πώς να γίνεις συγγραφέας; - 7 λόγοι για να ασχοληθείς σοβαρά με τη Δημιουργική Γραφή - Εναλλακτική Δράση. Πολλοί ισχυρίζονται ότι η συγγραφή λογοτεχνίας δε διδάσκεται, γιατί είναι κάτι που «το έχεις» ή «δεν το έχεις» και χρησιμοποιούν ως επιχείρημα ότι οι παλαιότεροι μεγάλοι συγγραφείς όλου του κόσμου δεν έκαναν ποτέ μαθήματα δημιουργικής γραφής.

Προς απάντηση όλων αυτών παραθέτουμε τους λόγους που ωθούν κορυφαία Πανεπιστήμια του εξωτερικού και Σχολές Δημιουργικής Γραφής να προσφέρουν ολοκληρωμένα προγράμματα μαθημάτων και που παρακινούν τους σπουδαστές να παρακολουθούν με λαχτάρα και αφοσίωση τα μαθήματα Δημιουργικής Γραφής: 1. Στη σύγχρονη εποχή δεν είναι ανάγκη κάποιος «να ανακαλύψει τον τροχό». Φυσικά, μπορεί κάποιος να γράψει εξαιρετική λογοτεχνία χωρίς να έχει παρακολουθήσει μαθήματα, όμως όταν διδάσκεται τις βασικές αρχές της, όπως τα χαρακτηριστικά ενός επιτυχημένου σκηνικού, τη δημιουργία χαρακτήρων, τα είδη των αφηγητών, τη χρήση του διαλόγου και το λογοτεχνικό ύφος, κερδίζει πολύ χρόνο και μπορεί να φτάσει πολύ πιο γρήγορα και αποτελεσματικά σε ένα άρτιο αποτέλεσμα. 2. 3. 4. 5.

Ρόφημα από ρόδι, πράσινο τσάι, πιπερόριζα, κανέλα, για αποτοξίνωση, δίαιτα, πίεση, χοληστερίνη - MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA. Ξίδι, φάρμακο για τον χρόνιο πόνο, την ημικρανία, την αρθρίτιδα, το στομάχι, την αποτοξίνωση, την δίαιτα, τα τσιμπήματα, τον διαβήτη - MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA. Το ξίδι ή ξύδι δεν είναι μόνο για να νοστιμίζεις φαγητά. Ξέρετε πως έχετε ένα φάρμακο στην κουζίνα σας; Το ξίδι είναι φθηνό και είναι αυτό που θα το βάλετε στη σαλάτα σας, για να της δώσει μια ωραία γεύση, ταυτόχρονα όμως μπορεί να σας προστατεύει από τις καρδιακές παθήσεις και τον καρκίνο, ακόμη και να σας βοηθήσει να διατηρήσετε λαμπερή την επιδερμίδα σας και να λειτουργήσει ως αντιγηραντικό. Το ξίδι είναι όξινο υγρό που προέρχεται από τη ζύμωση της αιθανόλης του κρασιού σε αιθανικό οξύ, μετά από χρόνια, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης και με τη βοήθεια κάποιων χρήσιμων βακτηρίων.

Υπάρχουν διάφορα είδη ξιδιού, όπως το βαλσάμικο, το κόκκινο και το άσπρο. 8 αλλαγές που θα συμβούν στο σώμα μας αν σταματήσουμε να καταναλώνουμε υδατάνθρακες - Εναλλακτική Δράση. Τι αυξάνει το σάκχαρο στο αίμα; Η απλή απάντηση είναι οι υδατάνθρακες. Τι πιστεύουμε επίσης ότι αυξάνει το βάρος μας; Και πάλι οι υδατάνθρακες. Γιατί λοιπόν να μην κόψουμε τελείως το ψωμί, τα ζυμαρικά, το ρύζι, τα δημητριακά, τη ζάχαρη; Η εμμονή με τις δίαιτες χωρίς υδατάνθρακες είναι μεγάλη• όμως, αυτή η απόφαση αποδεικνύεται πως έχει τόσο θετικές, όσο και αρνητικές επιπτώσεις στον οργανισμό μας. Ορισμένοι επιστήμονες μάλιστα συνδέουν την πλήρη απουσία του ψωμιού, του ρυζιού και των ζυμαρικών με αυξημένο ποσοστό κινδύνου πρόωρου θανάτου. Λεύκανση δοντιών: Πώς να φτιάξουμε μια φυσική λευκαντική σκόνη - Εναλλακτική Δράση.

Σε όλους αρέσει ένα φωτεινό, υγιές χαμόγελο. Όμως, η χρήση φαρμακευτικών κρεμών ή ακόμα και η λεύκανση από τον οδοντίατρό σας είναι ακριβή και ορισμένες φορές, τρομακτική. 12 tips που διώχνουν την ανία και ξυπνούν την ερωτική σας ζωή - Εναλλακτική Δράση. 5 τρόποι να μετατρέψετε το νερό σε πόσιμο σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης - Εναλλακτική Δράση. Σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, όπου η παροχή νερού έχει διακοπεί, όπως σε περίπτωση ακραίων καιρικών συνθηκών ή λόγω κάποιου αποκλεισμού και έλλειψης πόσιμου νερού, είναι σημαντικό να έχετε ήδη προνοήσει και να έχετε φυλάξει κάποια γυάλινα μπουκάλια νερού σε δροσερό μέρος. Τροφές που περιέχουν, το πολύ χρήσιμο για τον οργανισμό, μαγνήσιο - MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA. Το μαγνήσιο παίζει σημαντικό ρόλο στην υγεία μας. Απαραίτητο το μαγνήσιο. Η έλλειψη του προκαλεί μουδιάσματα, κράμπες, ημικρανίες, κόπωση. Τροφές που το περιέχουν - MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA.

Της Αγγελικής Μήλιου, βιολόγου, medlabnews.gr. Ιπποκράτης: «Κάθε ασθένεια ξεκινά πρώτα από την ψυχή και στη συνέχεια καταλήγει στο σώμα» - Εναλλακτική Δράση. Σύμφωνα με τον Ιπποκράτη, κάθε ασθένεια και νόσος ξεκινά πρώτα από την ψυχή και στην συνέχεια καταλήγει στο σώμα. Κάπου εκεί ξεκινά και ο ορισμός του ψυχοσωματικού συμπτώματος.

Με βάση αυτό, ο Ιπποκράτης συνήθιζε να τονίζει την σπουδαιότητα της θεραπείας πρώτα της ψυχής και κατ’ επέκταση του σώματος. 5 προσωπικότητες που επηρέασαν τον κόσμο και άλλαξαν τον τρόπο που τον βλέπουμε - Εναλλακτική Δράση. Σήμερα θεωρούμε κάποιες αρχές και κάποιες αλήθειες αυτονόητες. Συνταγή: 3 εύκολα πρωινά για ανακούφιση από τη χρόνια φλεγμονή - Εναλλακτική Δράση. Για όσους ταλαιπωρούνται από χρόνιες φλεγμονές, γνωρίζουν ότι οι διατροφικές επιλογές μπορούν να κάνουν την πραγματική διαφορά. Η αντιφλεγμονώδης διατροφή μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση από αρθραλγία και στη μείωση των φλεγμονών. Τελικά κατά πόσο βλάπτει το «κρακ» που κάνουμε στα δάχτυλά μας; - Εναλλακτική Δράση.

Οι 6 καλύτερες μη γαλακτοκομικές πηγές ασβεστίου - Εναλλακτική Δράση. Μικρά αλλά θαυματουργά μυστικά για λευκά και υγιή δόντια. Κάλιο απαραίτητο για την μείωση της πίεσης, για την πρόληψη εγκεφαλικών, την οστεοπόρωση. Τροφές που περιέχουν νάτριο και κάλιο - MEDLABNEWS.GR / IATRIKA NEA. 10 τροφές που "καθαρίζουν" τις αρτηρίες μας - Εναλλακτική Δράση. Γιατί γνωρίζουμε τόσο λίγα για το ενδοκανναβινοειδές μας σύστημα; [BINTEO] Ο άνθρωπος που δημιούργησε μόνος του ένα ολόκληρο δάσος. Κανναβιδιόλη: 5 αποδεδειγμένες ευεργετικές ιδιότητες. Σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου: 8 φυσικές θεραπείες για τη μείωση των συμπτωμάτων.

Τα Θαυμάσια Οφέλη του Ροδόνερου στην Επιδερμίδα! Τεστοστερόνη: 8 φυσικοί τρόποι για να ενισχύσετε τα επίπεδά της. Ψυχαγωγικό τεστ με εικόνες: Δείτε ποιο στοιχείο του χαρακτήρα σας είναι κυρίαρχο. Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το ikigai, το Ιαπωνικό μυστικό για μια ολοκληρωμένη ζωή. Καρπούζι: 7 οφέλη που μας προσφέρει το πιο δροσιστικό φρούτο του καλοκαιριού. Αυτό το μπαχαρικό βοηθά να χάσουμε τρεις φορές περισσότερο λίπος. Έρευνα δείχνει πώς το ανθρώπινο σώμα μπορεί να αντιληφθεί συμβάντα 1-10 δευτερόλεπτα πριν αυτά συμβούν. Γιογκανάντα: Μάθε την επιστήμη της προσευχής. 5 εκπληκτικοί φυσικοί τρόποι αντιμετώπισης του πόνου. Πώς να ξεφορτωθείτε το φούσκωμα: 8 σπιτικές θεραπείες που λειτουργούν. Τα 10 πιο συνηθισμένα είδη φοβίας. Ξεφορτωθείτε την αρνητική ενέργεια: 6 αποτελεσματικές πρακτικές για να καθαρίσετε το ενεργειακό σας πεδίο. 10 τρόποι να κινητοποιηθείτε για την πρωινή σας γυμναστική.

8 αποδεδειγμένοι τρόποι να μελετήσετε πιο αποτελεσματικά. Οι καλύτερες τροφές για την υγεία της καρδιάς. O Ουρανός στον Ταύρο: μια μυθολογική προσέγγιση. Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στην HDL και στην LDL χοληστερίνη; Η καλύτερη εκδίκηση είναι να απολαμβάνεις τη ζωή χωρίς αυτούς. Βιταμίνη D: Η δράση της και οι λόγοι που δεν αφομοιώνεται πλήρως από τον οργανισμό.

Πώς η υπερπληροφόρηση αποδυναμώνει τη μνήμη. Οι καλύτερες τροφές για την ενίσχυση της βιταμίνης Κ. Σαμπούκος: Ο καρπός και το εκχύλισμά του καταπολεμούν τη γρίπη. 5 ισχυροί τρόποι να θεραπεύσετε το πληγωμένο «εσωτερικό παιδί» σας. 9 απλοί τρόποι να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας. Οι 7 καλύτερες τροφές για την καταπολέμηση των φλεγμονών. 20 συμπληρώματα διατροφής που μειώνουν το άγχος και ενισχύουν την ευεξία. Τα δέκα σημαντικότερα πράγματα για να έχεις καλή μνήμη (Μέρος 2ο) Τα δέκα σημαντικότερα πράγματα για να έχεις καλή μνήμη. Πώς να διαβάζετε γρηγορότερα, για περισσότερη γνώση με λιγότερη προσπάθεια. Τα 6 καλύτερα ροφήματα που θα σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε. Ρόδι: Νέα έρευνα αποκαλύπτει πως τα βακτήρια του εντέρου απελευθερώνουν την αντιγηραντική του δύναμη. 14 φυσικοί τρόποι να βελτιώσετε τη μνήμη σας. Τι είναι αυτό που μας σταματά; 4 τρόποι να αποδεσμευτούμε από τα νοητικά μας εμπόδια.

Σέλινο: Θεραπευτικές δράσεις και τρόποι χρήσης. Αναγκαστική ούρηση: Πότε χρειάζεται και τι να κάνετε για να την προκαλέσετε. Η δύναμη του επιπέδου άλφα και πώς να την χρησιμοποιήσετε. Ανθοϊάματα Μπαχ: Πώς επιδρούν στο ψυχισμό μας. Συνέντευξη με τη φαρμακοποιό Χρύσα Κωνσταντιανού. Ελιά, φύλλα ελιάς και ελαιόλαδο: Θεραπευτικές ιδιότητες και τρόποι χρήσης. Ποιες είναι οι κατάλληλες τροφές για το μεγεθυμένο προστάτη; Επινεφριδιακή κόπωση: 8 συμπτώματα και πώς να τα καταπολεμήσετε. Έλληνες επιστήμονες καταπολέμησαν την υπέρταση με έλεγχο του στρες.

Contre le Stress

Ο καλός ύπνος και πώς θα τον εξασφαλίσουμε. 6 ιστοί του σώματος που μπορούν να αναγεννηθούν μέσω της διατροφής. Κορινθιακή Σταφίδα: Μαύρη και Πολύτιμη.