background preloader

Εναλλακτική Δράση

Facebook Twitter

9 απλοί τρόποι να διατηρήσουμε έναν υγιή καρδιακό ρυθμό. Η υπόθεση της παρερμηνευμένης εξάσκησης: Η παρεξηγημένη σχέση ανάμεσα στην προσπάθεια και τη μάθηση. Όταν τα παιδιά μου ήταν στο δημοτικό σχολείο, θυμάμαι ότι η μελέτη για τις εξετάσεις ήταν αρκετά απλή.

Η υπόθεση της παρερμηνευμένης εξάσκησης: Η παρεξηγημένη σχέση ανάμεσα στην προσπάθεια και τη μάθηση

Σίγουρα, έπρεπε να αφιερώσουν χρόνο, αλλά οι δάσκαλοι δήλωναν με αρκετή σαφήνεια τι χρειαζόταν να μελετήσουν. Στο γυμνάσιο, φυσικά, οι δάσκαλοι άρχισαν να γίνονται λίγο πιο ασαφείς. 10 ενδιαφέροντα στοιχεία που ίσως δεν γνωρίζατε για το ανοσοποιητικό σύστημα. Το ανοσοποιητικό σύστημα αποτελείται από ένα δίκτυο κυττάρων, ιστών και οργάνων που συνεργάζονται για να προστατεύσουν τον οργανισμό από τις μολύνσεις και να διατηρήσουν τη συνολική υγεία μας.

10 ενδιαφέροντα στοιχεία που ίσως δεν γνωρίζατε για το ανοσοποιητικό σύστημα

Το ανθρώπινο σώμα είναι το βέλτιστο περιβάλλον για τους παθογόνους μικροοργανισμούς, όπως βακτήρια, ιούς, μύκητες και παράσιτα. Καλλιτέχνης ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και μεταμορφώνει μουντά κτίρια σε πολύχρωμους καμβάδες (Φωτογραφίες) Ο Γάλλος καλλιτέχνης του δρόμου Julien Malland, γνωστός και ως Seth Globepainter, δημιουργεί «πολύχρωμη» τέχνη σε όλο τον κόσμο.

Καλλιτέχνης ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο και μεταμορφώνει μουντά κτίρια σε πολύχρωμους καμβάδες (Φωτογραφίες)

Οι γιγάντιες τοιχογραφίες του συχνά απεικονίζουν παιδιά και καταφέρνουν να πλημμυρίσουν τον χώρο με χρώματα. «Εμπνέομαι από το περιβάλλον στο οποίο ζωγραφίζω», δηλώνει εκείνος. «Μπορεί να είναι μια κοινωνική, πολιτισμική ή μια πολιτική κατάσταση, ή απλά το σχήμα του τοίχου». Όταν ρωτήθηκε πόσο καιρό του παίρνει να δημιουργήσει ένα έργο, ο καλλιτέχνης απαντά: «Ένα μικρό έργο μπορεί να μου πάρει λίγες ώρες και για τους μεγάλους τοίχους – από 3 μέρες μέχρι 1 εβδομάδα». Μάλιστα, έχει ζωγραφίσει ένα από τα μεγαλύτερα έργα τέχνης στην όχθη δίπλα από τον ποταμό Σηκουάνα. Ο Παριζιάνος καλλιτέχνης δημιουργεί από τη δεκαετία του ’90. 8 αναζωογονητικές πρωινές συνήθειες που αξίζει να υιοθετήσουμε. Για να ξεκινήσουμε τη μέρα μας σωστά, χρειάζεται να υιοθετήσουμε μερικές καλές συνήθειες.

8 αναζωογονητικές πρωινές συνήθειες που αξίζει να υιοθετήσουμε

Ακολουθούν οκτώ πρωινές συνήθειες που μπορεί να φαίνεται δύσκολο να υιοθετηθούν, αλλά τελικά θα σας βοηθήσουν να αποκομίσετε σημαντικές ανταμοιβές, εάν τις τηρήσετε. Ξυπνήστε αρκετά νωρίς Συγγνώμη, «κουκουβάγιες». Ήρθε η ώρα να προσαρμοστείτε. 9 πιθανοί λόγοι που η βραχύχρονη μνήμη μειώνεται με τα χρόνια. Η βραχύχρονη μνήμη είναι το είδος εκείνο που χρειαζόμαστε για να πετύχουμε τους άμεσους, καθημερινούς μας στόχους.

9 πιθανοί λόγοι που η βραχύχρονη μνήμη μειώνεται με τα χρόνια

Δηλαδή είναι οι πληροφορίες εκείνες που θα μας βοηθήσουν να λειτουργούμε επαρκώς και αποτελεσματικά για παράδειγμα στην εργασία μας, να θυμόμαστε το όνομα, το email ή τον τηλεφωνικό αριθμό κάποιου ή ακόμα και να ανακαλέσουμε πού έχουμε αφήσει τα κλειδιά στο σπίτι. Όταν κάποιος μας συστήνεται, αποθηκεύουμε το όνομά του σε εγκεφαλικά νευρωνικά δίκτυα που περιλαμβάνουν τον ιππόκαμπο και την αμυγδαλή. Αναλόγως του πόσο σημαντικό μας είναι αυτό το στοιχείο, το μετατρέπουμε σε μακρόχρονη μνήμη. Το παιδικό τραύμα επιφέρει πρόωρη γήρανση σε σώμα και εγκέφαλο, σύμφωνα με έρευνα. Νέα μακροχρόνια έρευνα δείχνει ότι η παραμέληση, το τραύμα και η κακοποίηση κατά την παιδική ηλικία, αλλά και η φτώχεια, μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ενήλικη ζωή των ανθρώπων.

Το παιδικό τραύμα επιφέρει πρόωρη γήρανση σε σώμα και εγκέφαλο, σύμφωνα με έρευνα

Εμπειρίες της ενήλικης ζωής που σχετίζονται με τραυματική παιδική ηλικία περιλαμβάνουν την διαταραχή μετατραυματικού στρες, την κατάθλιψη, τα συμπτώματα αποσύνδεσης και άλλες ψυχιατρικές διαταραχές. Ωστόσο, οι επιδράσεις δεν σταματούν εκεί· μπορεί να εμφανιστούν και οργανικές νόσοι, όπως διαβήτης, καρκίνος και καρδιαγγειακές ασθένειες. Μια πρόσφατη μελέτη βρήκε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι τα παιδιά που βιώνουν κακοποίηση και βία μεγαλώνουν ταχύτερα, υπό βιολογικούς όρους, από τα παιδιά που δεν έχουν τέτοιο ιστορικό. Οι επιστήμονες ήδη γνώριζαν ότι οι επιπτώσεις του στρες, και ο τρόπος που το διαχειριζόμαστε, μπορούν να κάνουν το νου «μεγαλύτερο» ή «νεότερο». Όμως, προηγούμενες έρευνες έχουν αναφέρει ανάμικτα αποτελέσματα για το αν η τραυματική παιδική ηλικία συνδέεται με επιταχυνόμενη γήρανση. Gaslighting: Πώς να εντοπίσουμε την ψυχολογική χειραγώγηση μέσα σε μια σχέση. Θα έχετε ήδη διαβάσει ή ακούσει τον όρο gaslighting.

Gaslighting: Πώς να εντοπίσουμε την ψυχολογική χειραγώγηση μέσα σε μια σχέση

Χρησιμοποιείται κυρίως για να περιγράψει την προσπάθεια ενός ανθρώπου να υποβιβάσει την πραγματικότητα ενός άλλου, με το να αρνείται γεγονότα, στοιχεία, συναισθήματα και άλλα. Με άλλα λόγια, πρόκειται για μια χειριστική τακτική που χρησιμοποιείται για να πάρει κανείς όλη την εξουσία και τον έλεγχο σε μια σχέση. Αυτό που καθιστά το gashlighting τόσο άσχημο και επικίνδυνο είναι ότι αποτελεί μια συναισθηματική κακοποίηση που μας κάνει να αμφισβητούμε τις ίδιες μας τις εμπειρίες, την αντίληψη και τα συναισθήματά μας. Γι’ αυτό το λόγο είναι πολύ δύσκολο να το αναγνωρίσουμε. Αλλά όχι ανέφικτο. Όταν αυτό συμβαίνει από έναν άνθρωπο που έχεις πολύ κοντά σου και δεν το αντιληφθείς, χάνεις άθελά σου την εμπιστοσύνη στον ίδιο σου τον εαυτό και φτάνεις στο σημείο να νιώθεις χαμένος/η. 8 συμβουλές για να διατηρήσετε τη νοητική σας λειτουργία υγιή και σε εγρήγορση. Ανύψωση των ποδιών: Πώς ωφελεί την υγεία και οι τρόποι που θα το κάνετε σωστά. Οι νέοι κίνδυνοι των αντιβιοτικών.

Τα αντιβιοτικά ενέχουν νέους κινδύνους που δεν αναγνωρίζονταν στο παρελθόν!

Οι νέοι κίνδυνοι των αντιβιοτικών

Όταν η Κ.Σ. άρχισε να παίρνει τα αντιβιοτικά που της συνταγογράφησε ο γιατρός της για μια μικρή μολυσμένη κύστη στον ώμο της, ένιωσε τη χειρότερη καούρα και δυσπεψία που είχε ποτέ στη ζωή της. Αυτό όμως δεν απέτρεψε τη συνταξιούχο δασκάλα από το να ακολουθήσει τις εντολές του γιατρού της. "Απλώς έπινα πολύ νερό, έκανα υπομονή και συνέχισα. Εξάλλου, ήταν μόνο για μια εβδομάδα. " Sans titre. Sans titre. Sans titre. Sans titre. Sans titre. Sans titre. Sans titre. Sans titre. Θέλετε να μειώσετε τον κίνδυνο ανάπτυξης της νόσου του Αλτσχάιμερ όπως επίσης και άλλων τύπων άνοιας; Εδώ έχουμε συγκεντρώσεις όσες τροφές έχουν αποδείξει οι ερευνητές ότι συνδέονται με μειωμένο κίνδυνο άνοιας.

sans titre

Αν τις βάλουμε στη ζωή μας σε συχνή βάση, «θωρακίζουμε» τον οργανισμό μας ενάντια σε τέτοιες νευροεκφυλιστικές ασθένειες. 1. Κόκκινα φρούτα Οι φράουλες, τα μύρτιλα και το φρούτο acai έχουν συσχετιστεί με πολλαπλά οφέλη για τον εγκέφαλό μας, με έρευνες να υποδεικνύουν βελτιωμένη μνήμη σε παιδιά 8 και 10 ετών έως την ενήλικη ζωή. Για παράδειγμα, μελέτη του 2013 βρήκε ότι οι συμμετέχοντες που κατανάλωναν μεγαλύτερη ποσότητα κόκκινων φρούτων παρουσίαζαν επιβράδυνση της γνωστικής εξασθένισης μέχρι και κατά 2.5 χρόνια. 2. Και τα δύο έχουν κατά καιρούς συσχετιστεί με γνωστικά οφέλη, όπως σημαντικά μειωμένο κίνδυνο εξέλιξης της ήπιας γνωστικής βλάβης έως και άνοιας. 3.

Περιέχουν βιταμίνες που προάγουν την ομαλή εγκεφαλική λειτουργία. 4. 5. 6. Sans titre. Sans titre. Sans titre. Sans titre. Όταν νιώθουμε ότι έχουμε φτάσει «στον πάτο» και υποθέτουμε ότι δεν θα μπορούσαμε να φτάσουμε πια πιο κάτω, δεν είναι επειδή έχουν όλα πάει τυχαία λάθος.

sans titre

Η κατάρρευση δεν είναι ένα μοναδικό γεγονός, αλλά αποτέλεσμα μιας αλυσίδας γεγονότων. Είναι η στιγμή όπου δεν μπορούμε πια να συνεχίσουμε μέσα στην άρνηση για το τι συμβαίνει. Φτάνουμε εδώ επειδή δεν μπορούμε να θυμηθούμε την τελευταία φορά που νιώσαμε όμορφα με το σώμα μας, επειδή μείναμε σε μια αδιέξοδη σχέση για χρόνια, επειδή επιτρέψαμε στα αρνητικά μοτίβα σκέψης να μας κατακλύσουν και τώρα ήρθε η ώρα της αλλαγής. Αν και νιώθουμε άβολα συναισθήματα για ό,τι μας συμβαίνει, αυτό δεν ισχύει στην πραγματικότητα. Sans titre. Sans titre. Γλυκύτατος και συνάμα ταπεινός, ο κύριος Θανάσης Βέγγος, είχε πει το εξής: «Λυπάμαι τους ανθρώπους που ενώ μπήκαν στη καρδιά μου, ξεφτιλίστηκαν στα μάτια μου». Πόσο δίκιο είχε και μόνο όταν κάτι ανάλογο βιώσεις, θα μπορέσεις τα λόγια του πραγματικά να καταλάβεις. Τότε μόνο θα κατανοήσεις ότι σημασία δεν έχει ότι δεν έμειναν, σημασία έχει η συμπεριφορά που έδειξαν, σαν ήρθαν και μετέπειτα σαν έφυγαν. Σημασία έχει ο τρόπος που φέρθηκαν.

Η ποιότητα του ανθρώπου που σε τούτα διαφαίνεται. Ο αληθινός τους χαρακτήρας, που στα δύσκολα του καθενός και τα δικά τους ίσως περισσότερο, ξαφνικά προβάλλει. Και δε μπορείς παρά να θλίβεσαι. Μα είναι αδύνατον, γιατί όταν άνθρωπος αισθάνεσαι κι ως άνθρωπος απέναντί τους στάθηκες, η ξεφτίλα και το λίγο στα μάτια σου μπροστά, πάντα θα πονούν. Ξέρεις όμως, – ξέρεις ναι – πως από τη λύπη αυτή θα μάθεις. Υ.Γ.: Πρόσεχε όμως και φυλάξου. Αντιγόνη Μπάσιου. Sans titre. Sans titre. Sans titre. Sans titre. Sans titre. Sans titre. Sans titre. Sans titre. Sans titre. Sans titre. Sans titre. Sans titre. Sans titre. Η δια βίου υγεία σας ίσως έχει καθοριστεί την ημέρα που γεννηθήκατε, αναφέρει η ερευνήτρια μικροβιώματος Χένα-Μαρία Γιουσιτούπα. Σε αυτή τη συναρπαστική ομιλία, δείχνει πώς τα μικρόβια του εντέρου που αποκτάτε κατά τη διάρκεια της γέννας και ως βρέφος έχουν αντίκτυπο στην υγεία σας κατά την ενηλικίωση — και συζητά για νέες έρευνες σχετικά με το μικροβίωμα που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση προβλημάτων όπως η παχυσαρκία και ο διαβήτης. 00:05 Ξέρω πως ίσως είναι εύκολο να πιστεύετε πως τα μικρόβια είναι κακά, ιδιαίτερα για τα βρέφη, αλλά οι έρευνες έχουν αποδείξει το αντίθετο.

Και η αλήθεια ίσως είναι λίγο πιο περίπλοκη, αλλά στην ουσία είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Φαίνεται ότι χρειαζόμαστε τα μικρόβια για τον προγραμματισμό της καλής υγείας μας, αλλά όχι οποιαδήποτε μικρόβια, χρειαζόμαστε τον σωστό συνδυασμό. Sans titre. Αχιλλέα: Θεραπευτικές ιδιότητες και χρήσεις Μυθολογία Λουλούδι με μεγάλη ιστορία, η αχιλλέα, φυτρώνει άγριο σχεδόν σ’ όλο τον κόσμο, αλλά απαντάται περισσότερο στην νότια Ευρώπη.

Στην πατρίδα μας φυσικά με την μεγάλη βοτανική παράδοση δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Εξ άλλου όπως προδίδει το όνομά της ήταν γνωστό βοτάνι από την αρχαιότητα, σαν βάλσαμο για τις πληγές. Η Αχιλλέα θεωρείται από τους αρχαίους χρόνους ένα αποτελεσματικό επουλωτικό. Ο θρύλος λέει πως η Αχιλλέα φυτρώνει από την σκουριά που έπεσε στο χώμα από το δόρυ του Αχιλλέα για να θεραπεύει πολλούς συντρόφους του στον Τρωικό πόλεμο. Ένας μύθος λέει ότι, όταν ο Αχιλλέας πληγώθηκε στη φτέρνα από το δηλητηριασμένο βέλος του Πάρη, η θεά Αφροδίτη κλαίγοντας τον συμβούλεψε να πάρει την Αχιλλέα που είναι το καλύτερο βότανο για πληγές.

Sans titre. Επιστήμονες από τη Νέα Ζηλανδία μόλις έκαναν μια αξιοσημείωτη ανακάλυψη για τον εγκέφαλο. Φαίνεται ότι ο εγκέφαλος έχει τους δικούς του αισθητήρες αρτηριακής πίεσης, μια αποκάλυψη που θα μπορούσε να μας βοηθήσει να δημιουργήσουμε νέες θεραπείες για την άνοια, την υπέρταση, τις ημικρανίες και δεκάδες άλλες νόσους. Για δεκαετίες, οι επιστήμονες υποπτεύονταν ότι ο εγκέφαλος είχε έναν τρόπο ρύθμισης και ελέγχου της δικής του αιματικής ροής ξεχωριστή από το σύστημα του υπόλοιπου σώματος – αλλά μέχρι σήμερα δεν είχε αποδειχθεί κάτι τέτοιο. Sans titre. Με αφορμή μια πρόσφατη συζήτηση περί επαναλαμβανόμενων αριθμών, πιστεύω ότι υπάρχουν κάποια «παραθυράκια» που ανοιγοκλείνουν. Ή αλλιώς, «κβαντικά τρένα» που κατά περιόδους έρχονται και φεύγουν. Ο κάθε άνθρωπος έχει έρθει σε αυτό τον κόσμο με κάποιο σκοπό, αυτό στους περισσότερους μας είναι πλέον δεδομένο.

Υπάρχει και η άποψη του τυχαίου. Αν και μελετώντας από σένα μέχρι και την φύση ή το ορατό σύμπαν, βλέποντας ότι όλα διέπονται από κάποιους νόμους, ακολουθίες και σταθερές (π, φ, e, α, fibonnaci, και λοιπά), ίσως καταλαβαίνεις ότι πίσω από το κάθε τι υπάρχει μια νοημοσύνη που ακόμα δεν έχουμε μπορέσει να καταλάβουμε. Sans titre. Sans titre. Όνομα: Ρείκι. Sans titre. Μια «μονόπλευρη» σχέση έχει δραματικές συνέπειες για την συναισθηματική, ακόμα και σωματική μας υγεία. Sans titre. Αυτό το μανιτάρι έχει χρησιμοποιηθεί στην Ανατολική Ασία επί αιώνες και: – υποστηρίζει τη ρύθμιση της ισορροπίας των υγρών του σώματος. Sans titre. Το Ichigo Ichie μπορεί να μεταφραστεί ως «Σε αυτή τη στιγμή, μία ευκαιρία».

Δηλαδή αυτή η φράση θέλει να μας πει ότι κάθε συνάντηση, ό,τι βιώνουμε, είναι ένας μοναδικός θησαυρός που δεν θα επαναληφθεί ποτέ με κανέναν τρόπο ξανά. Sans titre. Το τακτικό βούρτσισμα των δοντιών και η χρήση οδοντικού νήματος βοηθούν τα δόντια μας να παραμείνουν υγιή, απομακρύνοντας τα μόρια και υπολείμματα ζάχαρης και άλλων τροφών, τα οποία διαμορφώνουν την πλάκα. Η ηρεμία μας επιτρέπει να αφουγκραστούμε την διαισθητική νοημοσύνη της καρδιάς. Πώς μεγαλώνεις ένα δένδρο με 40 διαφορετικά είδη φρούτων (Βίντεο) Ο καλλιτέχνης Σαμ Βαν Έικεν μοιράζεται μαζί μας την εκπληκτική δουλειά πίσω από «Το δένδρο με τα 40 φρούτα» μια εξελισσόμενη σειρά από υβριδικά οπωροφόρα δένδρα που καρποφορούν 40 διαφορετικές ποικιλίες από ροδάκινα, δαμάσκηνα, βερίκοκα, νεκταρίνια και κεράσια – και όλα αυτά πάνω στο ίδιο δένδρο.

Κάτι που ξεκίνησε ως καλλιτεχνικό πρότζεκτ για να προβάλλει όμορφα, πολύχρωμα άνθη, έχει γίνει ζωντανό αρχείο με δείγματα από σπάνιες ποικιλίες από το παρελθόν και με τις ιστορίες τους, ένας βιωματικός (και γευστικός!) 10 τροφές που είναι καλύτερο να μην διατηρούμε στο ψυγείο. Τι είναι η ψηφιακή κόπωση ματιών και πώς μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε. 4 ψυχολογικά χαρακτηριστικά που έχουν οι άνθρωποι με σθένος. Δεν χρειάζεται να αποδείξω σε κανέναν το δίκιο μου. Η ζωή από μόνη της θα με δικαιώσει. Καρδιά και εγκέφαλος: Μια υποτιμημένη αλλά εξαιρετικά σημαντική σχέση. 8 εφευρετικοί τρόποι να χρησιμοποιήσουμε τα μήλα. Πώς να αποθηκεύουμε σωστά τα φρούτα και τα λαχανικά για να διαρκούν περισσότερο. Πώς συνδέεται το άγχος με την εξασθένηση της μνήμης και τι μπορούμε να κάνουμε; 5 οφέλη που προσφέρει ο βελονισμός στην υγεία του εγκεφάλου. Ασκήσεις συγκέντρωσης και ενίσχυσης των εγκεφαλικών λειτουργιών για ενήλικες. Καρδιακή συνοχή: Ο δρόμος που οδηγεί στη νοημοσύνη της καρδιάς.

Τα κινητά τηλέφωνα μειώνουν την νοητική επίδοση ακόμα κι όταν είναι απενεργοποιημένα, σύμφωνα με έρευνα. 5 βότανα που βοηθούν στην πρόληψη κατά των ιών. 4 αλήθειες που αξίζει να πούμε στον επικριτικό εαυτό μας. 5 συμβουλές για να μετατρέψουμε έναν χώρο του σπιτιού μας σε γωνιά zen. Πώς η γιόγκα άλλαξε τη ζωή και το σώμα μιας 87χρονης — Με Υγεία. Πώς μπορούμε να σταματήσουμε τις ταχυπαλμίες; Πρωτεΐνη, υδατάνθρακες και λιπαρά: Πώς υπολογίζουμε τις ποσότητες που χρειαζόμαστε ημερησίως. Πώς μπορούμε να συμφιλιωθούμε με το παρελθόν μας. 5 τρόποι που θα βοηθήσουν το μυαλό να πάψει να λειτουργεί βάσει του άγχους. Η ανηφόρα είναι μια κατηφόρα που τη βλέπεις από κάτω. Συγχώρεση: 4 τεχνικές που βοηθούν να επουλώσουμε τις πληγές μας. Διεκδικώ ή επιτίθεμαι; Πώς μπορούμε να γίνουμε διεκδικητικοί χωρίς να φανούμε «κακοί» στους γύρω μας. Δεν μπορείς να διδάξεις στους ανθρώπους να σε αγαπούν. Η αναπνοή που βοηθά στη σωστή λειτουργία του οργανισμού.

5 μπαχαρικά που τονώνουν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Όταν φτάνεις στα όρια σου, ο εαυτός σου σε προειδοποιεί ότι χρειάζεσαι αλλαγή. «Τα φάρμακα δεν λειτουργούν» Ο γκουρού της ψυχιατρικής, Ivor Browne, δηλώνει ότι δεν θα έδινε αντικαταθλιπτικά ποτέ σε κανέναν! Είναι στο χέρι σου να πάρεις αγκαλιά το τραυματισμένο εσωτερικό σου παιδί και να επιλέξεις να ζήσεις. Μέλι και Κανέλα: Ένας συνδυασμός με πολλαπλά οφέλη για την υγεία. Τα δυνατά μυαλά συζητούν ιδέες, τα μέτρια γεγονότα και τα αδύναμα άλλους ανθρώπους. Γιατί δεν μπορούμε να σταματήσουμε να δημιουργούμε προβλήματα στο νου μας.

Διατροφή Okinawa: Τι είναι και πώς συνδέεται με την μακροζωία. Πώς να ξεπεράσουμε τα συναισθηματικά εμπόδια που δυσκολεύουν την προσωπική μας ανάπτυξη. Φαγόπυρο: Τα βασικά του οφέλη στην υγεία μας και πώς μπορούμε να το καταναλώσουμε. Η διαίσθηση είναι τα μάτια της ψυχής: Πώς μπορούμε να την ενδυναμώσουμε. Σχιζοειδής Διαταραχή της Προσωπικότητας: Ποια είναι τα συμπτώματα, οι αιτίες και οι τρόποι αντιμετώπισης. Τι είναι τα ψυχοσωματικά συμπτώματα; Τι είναι τα ψυχοσωματικά συμπτώματα; Κανείς δεν εμφανίζεται στο δρόμο μας τυχαία. Οι 7 πιο συνηθισμένες ελλείψεις σε θρεπτικά συστατικά. Αν δεν διευθύνεις εσύ τον υποσυνείδητο νου σου, κάποιος άλλος θα το κάνει για σένα. Στην αυτοσυνείδηση σημασία έχει το Εγώ. Στην αυτεπίγνωση σημασία έχει ο αληθινός εαυτός.

Λουίζα: Τα βασικά της οφέλη και 3 απλοί τρόποι να τη χρησιμοποιήσουμε. Γιατί είναι δύσκολο να απαλλαγούμε από μια κακή συνήθεια και 3 τρόποι να το καταφέρουμε. Στραβό ρινικό διάφραγμα: Πώς μπορούμε να διευκολύνουμε την αναπνοή μας με φυσικό τρόπο. NO: Το μόριο που παράγεται κατά τη ρινική εισπνοή και ρυθμίζει τη λειτουργία της καρδιάς. 5 λαχανικά που μας ωφελούν περισσότερο όταν είναι μαγειρεμένα. 8 επιστημονικά αποδεδειγμένοι λόγοι να καταναλώνουμε περισσότερη πρωτεΐνη.

Εναλλακτική 2