Spiritualiteit

Facebook Twitter

Website van Bram Moerland over gnosis, gnostiek en de katharen. Website van Bram Moerland over gnosis, gnostiek en de katharen. 5 Myths About Enlightenment. What Exactly IS the ‘Original Edition’? Foundation for "A Course in Miracles" Bookstore - Books in English - ePub. The Work of Byron Katie. WELKOM - Ton van der Kroon. Home page. Tiny Buddha: Wisdom Quotes, Letting Go, Letting Happiness In. Advaita-glimlach. Welkom - Leven als God. Leven als God gaat over leven toelaten ons te vinden.

welkom - Leven als God

Leven vindt ons wanneer we thuis blijven. We blijven thuis wanneer we ermee ophouden onszelf te verlaten. Onszelf verlaten is wat we doen wanneer we geloven in die gedachten over andere tijden, andere plaatsen en andere omstandigheden. We zijn alleen maar HIER en NU en in de optimale omstandigheden. Non-dualiteit: activiteiten en inspiratie. Alles en Niets - nondualiteit, spiritualiteit, advaita, stilte en jij. Als alles eenheid is dan ben ik of overal voor verantwoordelijk of nergens voor verantwoordelijk.

Alles en Niets - nondualiteit, spiritualiteit, advaita, stilte en jij

Het alleen maar verantwoordelijk zijn voor een klein stukje (zoals iedereen denkt) veronderstelt dat de werkelijkheid is opgebouwd uit losse stukjes. En dat is niet waar. Er is slechts sprake van 1 energieveld waarin alles op elkaar ingrijpt. Binnen dat energieveld is sprake van een goddelijke hypnose waarbij deeltjes denken dat ze afgescheiden zijn en dat ze verantwoordelijk zijn voor kleine deeltjes van de eenheid. La Verna spiritualiteit, bewustzijn, inspiratie en verbondenheid, Gent Kristin Vanschoubroek. Pelgrimstochten. Startpagina Oude Abdij Drongen. Enige duiding over GCL Vlaanderen. We zijn geen bijbelgroep maar werken wel geregeld met de bijbel.

Enige duiding over GCL Vlaanderen

We zijn geen therapeutische groep maar onze gesprekken zijn wel helend. We zijn geen gebedsgroep maar we bidden wel geregeld. We zijn geen gezinsgroep maar er is wel plaats voor het gezin. We zijn geen vriendengroep maar we zijn wel vrienden geworden van elkaar. We zijn geen koffiekransje maar babbelen soms wel gezellig. Gezinnenwerkingen - IDGP. Gezinnenwerking in het bisdom Brugge Gezinsleven vraagt een zeker management.

Gezinnenwerkingen - IDGP

Gezinsleven vraagt ook... een heldere kijk, humor, steun van anderen! Vanuit Gezinspastoraal ondersteunen we gezinnen in hun zoektocht om een gelukkige thuis uit te bouwen, rekening houdend met de realiteiten waarin mensen vandaag leven. We brengen gezinnen samen voor ontmoeting, gesprek, vorming, verdieping, groei in geloof,… Gezinnen in al hun verscheidenheid zijn welkom.

Advaitagroep Gent. Droomanalyse » Cindy Schepers. Contacteer me op Gratis e-book om te leren zelf dromen te analyseren!

Droomanalyse » Cindy Schepers

Schrijf in op de nieuwsbrief en ontvang tips om je dromen te begrijpen. Laat me een stuk met je meelopen op weg naar jezelf. Contacteer me op 0486 26 80 44 of stuur een bericht. Nachtelijke dromen zijn als zelfportretten. Pausverkiezing als verrijzeniservaring. Work That Reconnects Network — Take part in the healing of our world! Inspiratie. Bewust bewegen. Praktische introductie in de vipassana meditatie. Het programma biedt een theoretische en praktische introductie in de vipassana meditatie volgens de Mahasi Sayadaw methode.

praktische introductie in de vipassana meditatie

Meditatie wordt afgewisseld met instructies en onderricht. Het programma is gericht op beginners. Franstalig, in het Nederlands op vraag. Premananda. Open Sky House - Welcome - Willkommen. Coach in beweging. Waar inzicht, ervaren en beleven samen komen. Uw dagelijks gebed online. In alle dingen, mijmeringen van een jezuïet. Yogazaal 't Rietveld - yoga, yogazaal, meditatie, tai chi, yogazaal Gent, Danny Van Rietvelde, percussionist, yogacafé, rietveld, yoga Gent, yoga St.-Amandsberg.

Www.doorgroeien.be. Dit is de praktische agenda-informatie.

www.doorgroeien.be

Tenzij anders aangegeven, kan je inschrijven door te bellen of mailen naar Katharina. Informatie over en de agenda van Biodanza vind je op www.bio-danza.be . Transformatiespel® Meer info… Transformatiespel-introductiesessie Transformatiespel-connectiesessie (3-5 deelnemers)Voorafgaand kort voor de workshop en af te spreken wanneer de groep gekend is.Stel zelf een datum voor Transformatiespel-connectiesessie & -workshop (3-5 deelnemers) Satsang with mooji - biography. Tiny Buddha: Wisdom Quotes, Letting Go, Letting Happiness In. Relatie problemen oplossen en je relatie redden. Relaties zijn voor niemand gemakkelijk.

Relatie problemen oplossen en je relatie redden

En zeker niet nu de kwaliteit van relaties steeds meer eisen opgelegd krijgt. Daardoor kan je soms het gevoel krijgen als het niet goed gaat, dat je aan het falen bent! Terwijl misverstanden, spanningen en ruzies net essentieel om te kunnen groeien en leren van elkaar. A Training Path for Personal Growth. Namaste-huis.

Meditatie

Blue Lighthouse sound healing. Enkele reacties van de voorbije concerten: • Ik vind het biezonder wat jullie doen, fijn dat jullie je hart hebben gevolgd !

Blue Lighthouse sound healing

Ben ook héél blij met de cd die ik gisteren kocht. Lieve groet, en tot later. The Works of J.T. ZEBERIO. De Evolutie. Café Corsari Ingeborg stamgast!

De Evolutie

Datum: Van 7 tot en met 10 aprilTijd: Om 21u30 Deze week is Ingeborg stamgast bij Café Corsari. Bodyfulness. Lichaamswerk en kine Afhankelijk van wat jij en je lichaam nodig hebben gebruik ik verschillende vormen van lichaamswerk waaronder ... Lees meer seks en liefde Tijdens sessies (individueel of als koppel) maak ik gebruik van dialoog, stilte, lichaamswerk, massage, contact- en voeloefeningen. Lees meer. David Jelinek. Het andere nieuws! Robert Adams: stilte van het hart. Eén normale in een groep gekken Ik herinner me nog het verschijnen van het boek ‘Wie is van hout?’

Van Jan Foudraine. Rumi - bab aziz. Chakra Test. International Pathwork Foundation.