background preloader

Numall

Facebook Twitter

Clases de 3 AÑOS de Educación Infantil del CEIP Pablo Sorozábal (Móstoles) Abril 10, 2013 — chema Infantil Hoy hemos estado trabajando por segunda vez el proyecto del “Sistema Solar”, parece que les ilusiona mucho.

Clases de 3 AÑOS de Educación Infantil del CEIP Pablo Sorozábal (Móstoles)

Hemos visto un vídeo que les ha gustado mucho. Nos explicaba todo el Sistema Solar pero lo que más le ha gustado es que es un vídeo explicado por un niño. Aquí os dejamos el vídeo por si lo queréis ver: También hemos visto este vídeo para ver como todos los planetas dan vueltas alrededor del sol: En el siguiente vídeo hemos hecho un viaje por el universo para ver e identificar los diferentes planetas: Rainstorm Sounds For Relaxing, Focus or Sleep. Relaxing 3 Hour Video of A Tropical Beach with Blue Sky White Sand and Palm Tree. RECURSOS PER A L'EDUCACIÓ ESPECIAL. Avui compartim amb vosaltres una idea per treballar la correspondència fonema-grafema amb els més petits.

RECURSOS PER A L'EDUCACIÓ ESPECIAL

Però abans, què tal si fem un repàs sobre per què cal treballar la correspondència fonema-grafema? Som-hi doncs. Un altra tòpic rellevant per al desenvolupament i adquisició de la lectura i l’escriptura és la correspondència fonema-grafema. Aquest coneixement és important per poder desxifrar el codi escrit i per poder representar els sons. Aquest tipus d’habilitat és la que es duu a terme, segons la teoria de la doble ruta de la lectura de paraules i de l’escriptura. És per això que aquest procés cal que s’automatitzi, ja que, quan un procés controlat passa a ser automatitzat deixem disponibles recursos cognitius que permetran dur a terme altres tasques.

Què us sembla? Segurament, a mesura que haguéssiu de desxifrar més d’un i practiquéssiu amb la correspondència milloraríeu, no us sentiríeu tant cansats i no necessitaríeu un full per escriure. Martín, I., Delgado, M. Proyecto de Trabajo: Las emociones. EDU CAIXA: En Junan i la gruta màgica. DINS TEU _ espai de creixement personal: Un cor molt gran...

Llicenciada en ADE i especialitzada en Recursos Humans.

DINS TEU _ espai de creixement personal: Un cor molt gran...

Després de ser mare quelcom va canviar dins meu, una espurna de consciència va esdevenir i amb ella un nou camí. “Dins Teu” és fruit de la meva pròpia experiència, d'una nova formació i de l’amor que sento per la vida i les persones. Emprenedora, perseverant i somniadora, amb la meva feina sols intento portar a terme allò que em mana el cor: ajudar amb el que faig, fer el que m’agrada i aportar el meu petit gra de sorra perquè aquest món sigui una mica millor. Estic convençuda que el canvi és possible i que està a les mans de cadascú de nosaltres. És moment de canviar el món “de la por i la seguretat” pel món “de la confiança i l’amor”. Una frase Ningú pot saber per tu. J.Bucay Subscriu-te al butlletí Si vols rebre informació d'activitats i butlletins diversos et pots subscriu-re al peu de pagina del següent enllaç: SUBSCRIU-TE Agraïments Gràcies a tu lector per la confiança en l’espurna de llum i veritat que comparteixo.

The Present. SISTEMA SOLAR. 10 cortometrajes para educar en valores. El cine ha llevado a la gran pantalla muchas películas en las que se tratan temas relacionados con el mundo de la educación.

10 cortometrajes para educar en valores

Hemos ampliado la entrada que elaboramos hace unos meses con cinco cortometrajes para educar en valores con otras cinco propuestas sugeridas por vosotros. Con ellas, el alumnado reflexionará sobre la amistad, la solidaridad, el trabajo en equipo… 1. Cuerdas: El guionista y director Pedro Solís García dirige esta pequeña obra de arte que ha sido reconocida recientemente con el Premio Goya 2014 al Mejor Cortometraje de Animación. La ternura, la amistad, la inocencia o la generosidad son algunos de los valores tratados. 2. 3. 4.El viaje de Said: Coke Riobóo dirigió en 2006 este cortometraje musical de animación hecho con plastilina. 5.Pipas: Avalada por diferentes premios y conocimientos, Pipas refleja la importancia de aprender y muestra el fracaso escolar de la sociedad a través de la mirada de dos chicas jóvenes.

4 HOURS Calm Music: New Age for Meditation,Most Relaxing Music,Yoga,Massage & Deep Sleep, SPA.