background preloader

Límits

Facebook Twitter

Cursos de Crianza I Criar con Sentido Común. Criar con Sentido Común Protección al comprador Compre con total seguridad en cualquier tienda con el sello de calidad de Trusted Shops, en parte gracias a nuestra garantía de devolución.

Cursos de Crianza I Criar con Sentido Común

Tan pronto como haya finalizado el pedido, puede asegurar la compra actual , además de asegurar automáticamente todas las compras futuras en tiendas con el sello de calidad de Trusted Shops, por un valor de hasta 0,- € de forma gratuita. La duración de la garantía por compra es de 30 días. Se aplican las Condiciones de garantía y de participación.

Opiniones de clientes La nota «Excelente» se calcula a partir de las 225 valoraciones Trusted Shops desde 25-07-2019. En sus zapatos – Beatriz Cazurro. El 20 de noviembre 1989 se aprobó la Convención sobre los derechos del Niño.

En sus zapatos – Beatriz Cazurro

En ella se especifica que “las acciones relacionadas con los niños deben ir enfocadas a priorizar siempre su bienestar”, pero ¿cómo vamos a poder priorizar su bienestar si como sociedad todavía no entendemos qué les pasa, cómo les pasa, ni lo que necesitan? Nos centramos en su comportamiento y en que sean “buenos” para sentirnos buenos padres, profesores o psicólogos. Com posar límits als infants de manera respectuosa? – CreaEspai. Petons i queixalades. Mossegar c3a9s cosa de criatures.

Capsis Vilanova. Un infant sense límits, o amb uns límits confosos, tindrà greus dificultats en el futur.

Capsis Vilanova

Problemes d’autoestima, d’autorregulació, de control emocional, de relació amb els altres… Uns límits massa severs tampoc beneficien en l’educació: generen adults insegurs, rígids, amb baixa autoestima i poca capacitat per prendre decisions. Com es pot fer doncs? En aquest article us resumeixo les pautes que s’estan donant avui en dia per poder posar uns límits respectuosos amb l’infant, enfocats a l’educació i la millora del seu benestar emocional. La tasca de posar límits als més petits és dels adults, pares, avis, mestres, cangurs… Uns límits que han d’ajudar a aprendre a auto-regular-se i a afontar les limitacions que s’aniran trobant de forma natural quan creixin i es vagin fent grans.

Però la tasca d’aprendre a posar límits és també part d’un procés d’aprenentatge. Els desitjos sempre satisfets impliquen la mort del desig (F. Els límits a la criança conscient » Míriam Tirado, consultora de crianza. Els límits en la primera infància és un dels temes que preocupen més a mares i pares.

Els límits a la criança conscient » Míriam Tirado, consultora de crianza

D’una banda, sabem que cal posar límits als nostres fills però no sabem molt bé ni quins ni com fer-ho. Sovint temem quedar-nos curts o ser massa exigents i no sabem molt bé què podem esperar dels nostres fills petits quant a límits es refereix. És llavors quan sorgeixen un munt de dubtes: “Com ho faig? I si s’enfada? I si no respecta el límit, llavors què? Perquè a tot això se li suma un altre problema: la falta de referents. Després d’haver donat la xerrada “Els límits donis de la criança conscient” de forma presencial en molts col·legis, per primera vegada donaré aquesta xerrada online.

Los "terribles" 2 años » Míriam Tirado, consultora de crianza. Sobre los «terribles» 2 años podría hacer 5 videos o más, porque ya hemos visto que da para mucho.

Los "terribles" 2 años » Míriam Tirado, consultora de crianza

A mí esa edad, ya lo he dicho, me encanta. Me encanta por cómo están los niños pero sobre todo porque hay un cambio y un proceso espectacular de maduración, de aprendizaje… y justamente por eso, también es una etapa muy convulsa. El tema de las rabietas, del «no», de eso que nos complica tanto la vida a los padres me empezó a apasionar cuando me di cuenta que me faltaban herramientas. Mi hija mayor entró de lleno en los 2 años y vi cómo, lo que había sido hasta entonces para mí tan fácil, comenzaba a complicarse, y de qué manera. Nens que peguen o mosseguen » Míriam Tirado, consultora de crianza. Per fi ha arribat el nou vídeo d’aquesta setmana.

Nens que peguen o mosseguen » Míriam Tirado, consultora de crianza

Recuperada ja de tanta moguda després del TEDx (quan pugin la ponència a Internet i subtitulada, la compartiré perquè la pugueu veure) i d’unes quantes xerrades a escoles, arriba aquest vídeo, el de nens que peguen o mosseguen, que tants m’havíeu demanat. De debò que he perdut el compte de quants missatges privats m’heu enviat dient-me “Si us plau, el meu fill de 18 mesos ha començat a picar, vull un vídeo!”

O “El meu fill de 2 anys ho mossega tot, què puc fer?” … i vaig decidir fer un vídeo sobre aquest tema que preocupa tant. I ha estat molt difícil perquè és un tema del qual podríem estar parlant hores, vaja, que hauria sortit un vídeo de 2 hores, si m’arribo a deixar anar, i no pot ser. O sigui que ja d’entrada us dic que en 6 minuts és difícil abastar i explicar què fer, donar eines i recursos als pares etc. Suposo que quan vam entrem a la maternitat/paternitat no pensem que algun dia el nostre fill pugui pegar algú.

No és fàcil.