background preloader

My Courses

Facebook Twitter

TET-SAT TOOL. The tool is freely available to anyone in 18 languages: Czech, Croatian, German, English, Greek, Estonian, Finnish, Hungarian, Italian, French, Lithuanian, Norwegian, Polish, Portuguese, Swedish, Spanish, Slovenian, Turkish.

TET-SAT TOOL

All you need to do is to register. TET-SAT aims to trigger teachers' self-reflection, identify learning needs and initiate actions develop competences. eSafety Label. Tool 2.1. STEM School Label. Learning Leadership for Change. Assessment for Learning. AKKREDITÁLT élménypedagógiai alapképzés júniusban, Budapesten - Kalandok és Álmok Szakmai Műhely. „Akkor a legkomolyabbak, amikor játszanak.

AKKREDITÁLT élménypedagógiai alapképzés júniusban, Budapesten - Kalandok és Álmok Szakmai Műhely

Olyankor tanulják, hogy mi is az élet.” A képzés… …2007 óta a 122. alkalommal kerül megrendezésre. …vezetője: Bányai Sándor, címzetes egyetemi docens (Pécsi Tudományegyetem), tanító, szabadidő-szervező, élmény- és kalandpedagógiai tréner, a Szakmai Műhely vezetője. …ideje: 2017. június 16-17-18. Gyógy- és fűszernövény termesztő tanfolyam, oktatás, képzés. Szeretnél a természet patikájával a gyógy-illetve fűszernövényekkel megismerkedni?

Gyógy- és fűszernövény termesztő tanfolyam, oktatás, képzés

Nálunk oktatóink segítségével rendkívüli tapasztalatra alapozott tudást fogsz megszerezni. Child Protection Hub for South East Europe. Seven awesome sites for free online education. Education will always be a valuable asset that can offer a lot of opportunities for anyone who’s persistent enough to take advantage of it.

Seven awesome sites for free online education

Általános tájékoztató. Az információs társadalom elvárásainak megfelelően a gyermekek hegynyi információt kapnak az iskolában, amiknek a feldolgozása, megértése és alkalmazása egyre nagyobb kihívások elé állítják őket.

Általános tájékoztató

Ennek és a nem minden esetben ideális életmódnak, mozgásfejlődésnek, táplálkozásnak köszönhetően hazánkban is egyre nő a dyslexiás, tanulási akadályozottsággal küzdő gyermekek száma. Nemzetközi felmérések azt mutatják, hogy közel 30% a tanulási kihívásokkal viaskodó gyermekek száma, de van olyan adat is, ami szerint eléri a 40%-t a fejlesztésre szorulók aránya. A felnőttek felé már elvárás, hogy képesek legyenek folyamatosan megújulni. A Life Long Learning azaz az élethosszig tartó tanulás már nem csak egy elképzelés, hanem a valóság. Aki nem tanul, képzi magát folyamatosan, az elakad az úton, megreked és nem képes továbblépni. Shocking new role found for the immune system: Controlling social interaction. In a startling discovery that raises fundamental questions about human behavior, researchers at the University of Virginia School of Medicine have determined that the immune system directly affects - and even controls - creatures' social behavior, such as their desire to interact with others.

Shocking new role found for the immune system: Controlling social interaction

So could immune system problems contribute to an inability to have normal social interactions? Pedagógus továbbképzések távoktatásban, szakkönyvek tanároknak.

Training

Literature. Teacher Training Videos - Free online technology and ict tutorials for use in education. Tanulást (digitálisan)elősegítő Technológia Labor. A T@T a Tanulást (digitálisan)elősegítő Technológia, az angol TEL (Technology Enchanced Learning) kifejezésből származik.

Tanulást (digitálisan)elősegítő Technológia Labor

Az ELTE T@T labor az Informatikai Kar Média- és Oktatásinformatikai Tanszékén belül jött létre és hivatásának tartja az élményalapú tanulási környezetek meghonosítását az oktatáson belül. Ennek érdekében fejti ki oktatási, kutatási és fejlesztési tevékenységeit a legfrissebben megjelenő technológiák alkalmazásával. Célunk, olyan innovatív informális tanulási installációk felállítása, amelyek lehetnek akár a formális tanulás eszközei is, de alkalmasak más környezetben (például múzeumokban) is az érdeklődés felkeltésére és a felfedezés élményének átadására.Kövess minket a közösségi hálón!

A T@T Kuckót is laborunk hozta létre a közoktatás, a tanárképzés és az oktatási technológiafejlesztés további közelítése érdekében. Rólunk. Üdvözlöm Önt a Hungary-Expert Erasmus+ tanártovábbképzés pályázati tanácsadó oldalán!

Rólunk

Az oldal és a szolgáltatásunk létrehozásával fő célunk a következő: segíteni a magyar pedagógusokat, hogy szakmai továbbképzéseken vehessenek részt,ne önerőből kelljen az egyébként is alacsony tanári fizetésből finanszírozni, hanem Európai Uniós erőforrások felhasználásával,a magyar pedagógus szakma és annak híre továbbra is európai szintű legyen,gyermekeink is színvonalas, korszerű oktatást kaphassanak jól képzett, szakmailag is naprakész pedagógusokon keresztül Tanácsadóink hosszú évek óta foglalkoznak pályázati tanácsadással, több száz kollégát segítve hozzá, hogy sikeresen pályázzanak a Comenius külföldi szakmai továbbképzés pedagógusoknak pályázaton.

A pályázati összeg tapasztalat szerint teljes egészében fedezi a nyertes pályázók: útiköltségét,tandíját,a szállás és étkezések, valamint az utasbiztosítás díját fedező napidíját. Szeretném Önnek bemutatni vezető tanácsadónkat, Förster Anitát. Sulinet Közösség. OKKER Zrt. Távoktatási keretrendszere. Explore.

Specialization. Video lessons - All Videos. In-service Teacher Development Workshops. Az Aquaria, a kka.hu és a Pafi.hu képzései. Learn Spanish, French, German, Portuguese, Italian and English for free. Khan Academy. Tanári – Oktatás – Microsoft. A 21. századi kihívásokra 21. századi megoldásokat kínál a Microsoft A pedagógusok nap mint nap tapasztalják, hogy lépést kell tartaniuk a világ változásával, a korszerû tanítás elvárás a szülõk, az oktatáspolitika irányából egyaránt.

Tanári – Oktatás – Microsoft

Ehhez nyújt segítséget a Magyarországon is elérhető Microsoft Partners in Learning nemzetközi oktatási program, amelynek keretében a tavaly nagy sikerrel zárult PiL Akadémia után újabb ingyenes képzés indul a hazai tanárok, tanítók számára a 2013/2014-es tanévben: a Microsoft Innovatív Pedagógus Program. A világszerte elismert képzési rendszer modulárisan épül fel, bármely szakon, bármely iskolatípusban tanító tanár megtalálhatja benne a számára hasznos elemeket. A képzés a mindennapi tanításra épül, sok százezer tanár tapasztalatát egyesíti, és azonnal hasznosítható gyakorlatokkal gazdagítja a pedagógusok módszertani repertoárját. Jelentkezési lap Partners in Learning Tanár ehhez mindössze regisztrálni kell a www.pil-network.com oldalon. Typing Games. Ms.

Typing Games

Sapkarov, you type FAST! Yes, my friends, I really do. Virtual Worlds Best Practices in Education. Prievara Tibor fájljai. Learn 40 Languages Online for Free: Spanish, English, Chinese & More. Get FREE Audio Books from Audible.com and Audiobooks.com How to learn languages for free? This collection features lessons in 48 languages, including Spanish, French, English, Mandarin, Italian, Russian and more. Gondolkodjunk együtt a digitális állampolgárságról! Posted in 2013. nyár, 2013. ősz | Hozzászólások kikapcsolva „Az internet olyan, mint egy…” - Te hogyan fejeznéd be ezt a mondatot?

Keressük közösen a válaszokat a Virtuális egyetem online nyári kurzusán. Networks. Digitális Tankönyvtár. Virtuális könyvtárak. Videotorium.hu. What My Connected Students Taught Me about Motivation. Coursera. English Composition I: Achieving Expertise. Iskolatáska. Továbbképzések feltöltése a referencia-intézményekhez kapcsolódóan Felhívjuk a szolgáltatók figyelmét arra, hogy az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. a „Referencia-intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése” (TÁMOP 3.1.7) című pályázathoz kapcsolódóan, a feltöltők által 2012. április 15-ig véglegesített pedagógus továbbképzések tartalmi minősítését végzi el.

Developing Teacher Portfolios. A teaching portfolio is an essential item for all educators. Every student teacher has to create one, and continually update it throughout their career. Whether you just finished college or are a seasoned veteran in the education field, learning how to perfect your teaching portfolio will help you advance in your career.

What is it? A professional portfolio for educators showcases a collection of the best examples of your work, classroom experiences, skills and achievements. It’s a way to introduce yourself to your prospective employers beyond a resume.