background preloader

KA1_2018

Facebook Twitter

Live. When Education Met Democracy. The eTwinning Annual Conference kicked off on Thursday 24 October in Mandelieu-la-Napoule, France, bringing together teachers, policymakers and experts from all over Europe to discuss the role education plays in shaping tomorrow’s citizens.

When Education Met Democracy

What kind of society will our children live in tomorrow? Groups. Login. A keresett oldal nem található. Öntapadós jegyzettömb környezetbarát kombi. Leírás Kartonborítós jegyzettömb, ami tartalmaz 2 db eltérő méretű Stick-It öntapadós jegyzettömböt és 1 db 5 színű műanyag jelölő szettet.

Öntapadós jegyzettömb környezetbarát kombi

A jegyzettömbök 100%-ban újrahasznosított papír alapanyagból készülnek, környezetbarát ragasztóval. Minden lap és a borító is egyedi grafikával ellátott. Méret 100 mm x 76 mm x 9 mm 100 mm x 76 mm x 15 mm. EU programme for education, training, youth and sport. ENJOY ITALY – For responsible citizens. For sustainable destinations. Dorea Educational Institute – Dorea. Erasmus+ - EfektasGroup. Teacher training. Pricalica. Erasmus Plus KA1 Teacher Training Courses, Europass Teacher Academy. Thermal Destinations - Ehtta.eu. Cultural Routes. Free Interrail trip for all Europeans turning 18 to #DiscoverEU.

Erasmus Days 2019 - 3 days of celebration of the Erasmus+ programme. Collections. KA1 Köznevelési és Felnőtt tanulási mobilitási projektek beszámolása. A hatásmérés tervezése - Pályázatok. Az Impact+Tool eszköz célja, hogy segítse a projekt várható hatásának átgondolását: hogyan fogják mérni és milyen adatokkal tudják alátámasztani az elért hatást.

A hatásmérés tervezése - Pályázatok

Ez a rugalmas eszköz többféle módon alkalmazható: a projekttervezés korai szakaszában a projektpartnerek egy csoportjávala pályázat benyújtása előtt segít finomítani és tökéletesíteni a pályázatota projekt kezdetén segít meghatározni a tervezett hatásokat és tervezni a hatásmérés tevékenységeita projekt futamideje alatt a segítségével követhető a tervezett hatás megvalósulása vagy újraértékelésea projekt végén támogatja az összegző/minősítő értékeléstegy partner vagy pedig külön-külön minden partner készít egy tervet, amit közösen megbeszélnek és összeállítják a végső változatot a teljes projektre. Hogyan készül a terv? 1. lépés: Röviden és világosan fogalmazza meg, hogy a projekt segítségével mit szeretne elérni, miben szeretne változást. 6. lépés: Az indikátorokat milyen módszerrel fogják mérni? Mennyi időt igényel a tervezés? Mobility Tool. Skip to Main Content This website uses cookies.

Mobility Tool

EU Login. QRCode Monkey - The free QR Code Generator to create custom QR Codes with Logo. Koee2018. 2018. október 5. 13:25 A Kulturális Örökség Európai Éve keretében az Európai Bizottság egy interaktív oktatási anyagot fejlesztett ki, hogy ösztönözze a diákokat kulturális örökségük felfedezésére.

koee2018

Az “Európa Kulturális Öröksége” tanári eszköztár a kulturális örökség jobb megértését kívánja elősegíteni, mind a diákok közvetlen környezetében, mind európai kontextusban. A Kulturális Örökség Európai Évének egyik fontos célkitűzése és egyben Európa kulturális öröksége megőrzésének előfeltétele, hogy megismertesse a gyermekekkel és a fiatalokkal közös örökségünk értékeit – legyen az irodalom, művészet, műemlék, hagyományos mesterségek, szokások. Az “Európa Kulturális Öröksége” tanári eszköztár az UNESCO által meghirdetett Pedagógusok Világnapján (október 5.) került bemutatásra az EU mind a 24 hivatalos nyelvén Az eszköztár 10–15 éves tanulók tanárainak hivatott segítséget nyújtani ahhoz, hogy a tanórák keretében megismertessék és megvitassák a kulturális örökség témáját.

Korszerű pedagógiai módszerek és IKT eszközök alkalmazása az eTwinning program keretében. Az eTwinning projektek megvalósításának egyik fontos feltétele, hogy a pedagógus be tudja-e illeszteni saját tanmenetébe a projektmunkát úgy, hogy ne térjen el a tantervi céloktól, illetve az, hogy mindehhez bírja-e az iskolavezetés szakmai támogatását vagy legalább hozzájárulását.

Korszerű pedagógiai módszerek és IKT eszközök alkalmazása az eTwinning program keretében

Ezt a folyamatot leginkább egy olyan képzéssel lehet támogatni, amely illeszkedik a magyarországi pedagógus-továbbképzési rendszerbe. A 30 órás akkreditált képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az eTwinning nemzetközi projektet és annak pedagógiai, módszertani és technológiai alkalmazási lehetőségeit az oktatási intézményekben. A képzés specialitása, hogy az eTwinning projekt megismertetésén túl - ahhoz korszerű - az oktatás egyéb területeire is adaptálható pedagógiai-módszertani és IKT módszertani ismereteket is biztosítanak a résztvevők számára, mintegy eszközt adva a kezükbe, projektjeik sikeres megvalósításához. A következő továbbképzések: A Képzésszervező elérhetősége. Kalandozások. Mobilitások rögzítése: Erasmus+ köznevelési és felnőtt tanulási mobilitások (Mobility Tool+) Mobility Tool+ általános bemutató.

Általános tudnivalók KA1 - köznevelés by KA1 Köznevelés on Prezi. 2018 - Mobilitási projektek menedzsmentje - útmutató koordinátoroknak by KA1 Köznevelés on Prezi. Tudástár - Tempus Közalapítvány. Kezdőlap. Projektünk célja a tanulók kulcskompetenciáinak, kiemelten a digitális eszközökkel támogatott szövegértés, matematika és természettudományi készségeinek, képességeinek a fejlesztése a négy résztvevő oktatási intézményben.

Kiemelt feladat, hogy a szoros együttműködés és a tapasztalatok megosztásával a digitális technológia használata beépüljön az alapkészségek fejlesztésére fókuszálva az intézmények mindennapos életébe. További célunk, hogy növeljük a digitális eszközökkel és módszertannal támogatott tanórák arányát, ösztönözzük a pedagógusok által fejlesztett digitális tartalmak létrehozását. Rendkívül fontosnak tartjuk egy olyan tanári hálózat kialakítását a tankerületben és azon túl is, amely résztvevői megosztják egymással tapasztalataikat, tartalmaikat és támogatást nyújtanak az érdeklődő, de a digitális oktatás területén még járatlan pedagógusok számára.

Hagyományok Háza - hagyomanyokhaza.hu. A hatásmérés tervezése - Pályázatok - Tempus Közalapítvány. Az Impact+Tool eszköz célja, hogy segítse a projekt várható hatásának átgondolását: hogyan fogják mérni és milyen adatokkal tudják alátámasztani az elért hatást.

A hatásmérés tervezése - Pályázatok - Tempus Közalapítvány

Ez a rugalmas eszköz többféle módon alkalmazható: a projekttervezés korai szakaszában a projektpartnerek egy csoportjávala pályázat benyújtása előtt segít finomítani és tökéletesíteni a pályázatota projekt kezdetén segít meghatározni a tervezett hatásokat és tervezni a hatásmérés tevékenységeita projekt futamideje alatt a segítségével követhető a tervezett hatás megvalósulása vagy újraértékelésea projekt végén támogatja az összegző/minősítő értékeléstegy partner vagy pedig külön-külön minden partner készít egy tervet, amit közösen megbeszélnek és összeállítják a végső változatot a teljes projektre.

Hogyan készül a terv? Erasmus+ Project Results.