background preloader

Matematik

Facebook Twitter

Mattepyssel Lätt 18. Sweden Academy. File_download. Majava: Välkommen till IT-tävlingen Bävern. Instruktioner: Prima julkalnder 2016. 1.

Instruktioner: Prima julkalnder 2016

Äntligen december! (svenska) Skriv tillsammans i klassen, parvis eller som stafettskrivning. Det var en gång en trött och gammal jultomte som ville ... En dag upptäckte jultomten att en nisse i julklappsfabriken hade ... Lgr 11: Skriva berättande text 2. Idag är det exakt ett halvår sedan Arvid fyllde år. Hundred-Chart1. Problemlösning 2ans tabell. Hjälpkort två. Matteappar för barn - en översikt. Det här är en helt unik sammanställning över de populäraste matteapparna för barn.

Matteappar för barn - en översikt

Filtrera resultatet för att hitta fler appar för en viss åldersgrupp eller plattform. Vi är föräldrar och pedagoger som testar och rekommenderar bra och roliga appar för barn. På denna sida hittar du våra bästa tips på matteappar, uppdelade på egenskapar och sorterade efter popularitet. Är du intresserad av en viss app kan du trycka på den för att ta del av vår recension. Listorna på denna sida uppdateras löpande i takt med att vi hittar nya bra appar att rekommendera. Visa fler (60+) appar › Addition Här hittar du appar som lär ut och/eller tränar räknesättet addition i olika svårighetsnivåer. 7+ år King of Math Junior · 30 kr · Omfattande matteutmaning Läs mer!

Zcooly Affären Åk1 & Förskola · 22-30 kr · Hjälp till i affär och träna matematik Läs mer! Lek och lär med matte · 15-20 kr · Spela och träna på de fyra räknesätten Läs mer! 8+ år Tower Math · 7-10 kr · Befria siffrorna i Tower Defence-spel med matteträning. Alla_problem_2014. Lärarhandledning och instruktioner till Prima Julkalender 2014. Förstå och använda tal - en handbok.

Montessoriinspirerad matematik. Matildas mattegåta. Lärportalen för matematik. Material för utskrift. Åk 1 Matematik -handbok. Verktygen för bedömning och identifiering av stödbehov är en del av LukiMat-tjänstens material för bedömning av lärandet.

Åk 1 Matematik -handbok

Verktygen är utarbetade för bedömning och identifiering av stödbehov i matematik för barn i förskola, årskurs 1 och årskurs 2. Målsättningen är att identifiera de barn som av en eller annan orsak presterar lägre än barn i samma ålder eller samma årskurs, eller de barn som inte når upp till de uppställda målen. Verktyg för bedömning och identifiering av stödbehov är planerade för tre tidpunkter under läsåret: i början av läsåret (höst), i mitten av läsåret (vinter) och i slutet av läsåret (vår).

För de tre tidpunkterna har referensvärden samlats in. Med hjälp av verktygen för bedömning och identifiering av stödbehov kan läraren bedöma hur barnen i gruppen behärskar grundläggande färdigheter i matematik. Blanketterna och deras funktion Verktygen för bedömning och identifiering av stödbehov i matematik är avsedda för bedömning av hela gruppens färdigheter. Majava: Välkommen till IT-tävlingen Bävern. Pdf81. UngEkonomiFyllspargrisen. Blog Archive Första träffen med Matteklubben, åk 5-6 - Mattebloggen.

Matteklubben är Uppsala kommuns satsning på begåvade elever i matematik.

Blog Archive Första träffen med Matteklubben, åk 5-6 - Mattebloggen

Jag har äran att förbereda aktiviteterna som vi håller på med och vara en av lärarna. Här på bloggen tänkte jag lägga ut materialet som vi tar upp på träffarna, samt skriva lite om hur lektionen har gått. Träffen började med att eleverna tog fika och satte sig ner i ett stort klassrum. Nästan alla de ordinarie platserna blev upptagna (41 stycken). Vi var sju lärare och jag presenterade vad alla hette. Eleverna fick dela upp sig i grupper om två-tre och i ungefär i 45 minuter försöka lösa fem uppgifter. Under varje uppgift skriver jag några typiska dialoger jag hade med de små grupperna om just den uppgiften. Blandade uppgifter 1. Elev: Hur kan man lösa den här uppgiften när det inte finns några siffror? Elev: Vi fick att det var 4 pojkar och 3 flickor. 2. Elever: Går det här verkligen att göra? Elev: Vi försöker med olika varianter men lyckas inte. 3. Elev: 0150, gills det? Minecraft tillsammans på iPad.

På fritids hos oss spelar vi Minecraft på iPad.

Minecraft tillsammans på iPad

Barnen spelar tillsammans – upp till fem stycken kan spela i samma värld. Jag har fått frågan om hur det går till och det ska jag försöka förklara här. Vi har några få och enkla regler: Man måste fråga innan man går in i någons värld.Man får dela med sig hur mycket som helstMan får hjälpas åt hur mycket som helstMan får inte förstöra för någon.Man får inte döda någon. Dagens tal.pdf - Google Drive.