background preloader

Liasodervik

Facebook Twitter

Lia Kinell

Tips o Kul

Let's start eTwinning! eTwinning - Startsida. Musik. Bloggar. Bedömning. Flipped Classroom. Lesson Design Tools. SLI.SE. Språklänkportalen - Startsidan. Pinterest • Världens idékatalog. Nybörjarguide ~ Kilskrift. Din nybörjarguide till att flippa klassrummet Vad bra! Du har börjat intressera dig för att flippa klassrummet.

Men vad är det egentligen? Jag intervjuades av Ålands Radio när jag var där och föreläste. Dessutom har jag med i radioprogrammet Skolministeriet när det handlade om det flippade klassrummet. Lyssna gärna på det. Här kommer Aaron Sams och Jonathan Bergmanns föreläsning från BETT 2013. Här är ett blogg inlägg som heter The Flipped Classroom Guide for Teachers.Flippat London - del 2 Sen föreslår jag att du gå vidare med att titta igenom en del länkar: Den första är Salman Khans föreläsning på TED från 2011. Så nu har du ett begrepp om vad Flippa klassrummet innebär.

Men om du nu står på steget"Hur gör jag det? ". Blogga Det finns flera blogghotell, men jag rekommenderar att du använder Blogger, Wordpress eller Moobis. Roliga besöksräknare har du här och i form av en jordglob här. Bild Jag tar ofta egna bilder, men annars finns det bilder, bilder och åter bilder på Flickr. Youblisher | Free Flipbook Creator - Turn Pdfs to Flipbooks.

Deutsch

Svenska. English. Film. Planeringar. Studieteknik. Läslyftet.