background preloader

Taulukkolaskenta

Facebook Twitter

Muistiinpanoja sieltä täältä
● Bitcoin-symboli on tulevassa Unicode 10.0:ssa koodipaikalla U+20BF.

Microsoft Excel osaa pian laskea bitcoineilla – Mikrobitti. Microsoftin taulukkolaskentaohjelma Excel on saamassa natiivin bitcoin-tuen vuoden 2017 aikana, kertoo CryptoCoinsNews.

Microsoft Excel osaa pian laskea bitcoineilla – Mikrobitti

Vahvistus tulee 10 kuukautta sen jälkeen, kun ominaisuuden kerrottiin ensimmäisen kerran olevan kehitysvaiheessa. ”Vuonna 2017 Excel osaa tunnistaa, muotoilla, laskea ja analysoida bitcoin-valuutassa ilmaistuja lukuarvoja”, kertoo Microsoft-pomo Martin Butler. Office 365 Roadmap listaa bitcoin-tuen olevan kehitysvaiheessa Excelin Android-, Windows- ja selainversioille. Butler kirjoittaa, että ominaisuus on luvassa myös Applen macOS:lle ja iOS:lle. ExcelIsFun. Microsoft Excel 2016 - Full Tutorial for Beginners [COMPLETE]* Microsoft Excel 2016 - Create and Manage your Charts and Graphs [COMPLETE] Excel training. Free Excel 2016 Tutorial at GCFLearnFree. Excel Tutorial: Learn Excel in 30 Minutes - Just Right for your New Job Application. Excel Tutorial 2016: Excel Part 1 of 2 - Beginner to Intermediate Tutorial. Excel Tutorial 2016: Excel Part 2 of 2 - Intermediate to Advanced Tutorial. Seven Strategies For Awesome Excel Dashboards.

Excel Campus - Jon. Introduction to Pivot Tables, Charts, and Dashboards in Excel (Part 1) Introduction to Pivot Tables, Charts, and Dashboards Part 2. How to Create a Dashboard Using Pivot Tables and Charts in Excel (Part 3) Ilmainen Excel-kurssi netissä - Mikael Ahonen. Sivulta löytyvä materiaali on laitettu oppimisen kannalta ihanteelliseen järjestykseen.

Ilmainen Excel-kurssi netissä - Mikael Ahonen

Oppimisen kannalta on tehokkainta, että käytät itsellesi relevanttia dataa esimerkkien tekemisen jälkeen. Kuten mainittua, Excel-kurssi on täysin ilmainen. Opetusvideot on selostettu englanniksi, mutta niihin saa suomenkieliset tekstit. Excel-koulutus - Office-tuki. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön analytiikkaan, muokattuun sisältöön ja mainoksiin.

Excel-koulutus - Office-tuki

Lisätietoja Sulje Kirjaudu sisään Tuki Excel-koulutus Koskee: Excel 2016 Excel 2013 Excel 2010 Excel for Mac 2011 Lisää... Excel-vinkit. Aki Taanilan Excel-oppimateriaalia. 10 parasta Excel-kaavavinkkiä – Mikrobitti. Excel on näppärä laskin, mutta mutta sillä on myös helppo tehdä virheitä.

10 parasta Excel-kaavavinkkiä – Mikrobitti

Tämän artikkelin ohjeiden avulla opit tärkeimmät asiat laskukaavoista, vältät niiden käyttöön liittyvät sudenkuopat etkä tee turhaa työtä. Taulukkolaskenta perustuu soluviittausten käyttöön. Excel 2010 Funktiot suomeksi ja englanniksi - Tieto- ja viestintätekniikan käytön oppaita ja oppimateriaaleja. MS Excel 2016 - Tieto- ja viestintätekniikan käytön oppaita ja oppimateriaaleja. MS Excel 2013 - Tieto- ja viestintätekniikan käytön oppaita ja oppimateriaaleja. Oman lukumuotoilun luominen tai poistaminen - Excel. Excelissä on monia eri mahdollisuuksia näyttää lukuja esimerkiksi prosenttiosuuksina, valuuttoina tai päivämäärinä.

Oman lukumuotoilun luominen tai poistaminen - Excel

Jos nämä valmiit muotoilut eivät sovi omiin tarpeisiisi, voit mukauttaa valmista muotoilua tai luoda oman muotoilusi. Ennen lukumuotoilukoodien poistamista tai muuttamista kannattaa tutustua lukumuotoilujen mukauttamista koskevin ohjeisiin, joista saa lisätietoja asiasta. Excel2010 pivot. Ohjelman esittely ja ohjelmaikkunan osat. Learn Excel Online From 40 Free Excel Tutorials & Reference Sites. Tutorial Excel, a Guide to Excel 2007, 2010, 2013, 2016. #1 Excel tutorial on the net - Excel Easy.