background preloader

REDOVISA EN BOK. BOK TIPS

Facebook Twitter

Bokrapport. Texter och boktips för högläsning. Texter och boktips för högläsning. Texter och boktips för högläsning. Texter och boktips för högläsning. Texter och boktips för högläsning. 50 olika sätt att redovisa en bok. Jag hittade ett gammalt papper hemma bland mina gamla skolböcker.

50 olika sätt att redovisa en bok

Det var en lista som vi fick från vår svenska lärare när jag gick i grundskolan. Det var någon gång under 90-talet men det går fortfarande att använda dessa idéer till redovisningar, så nu delar jag med mig av listan till er. Bokrecensioner - KP-webben.

PROVLÄS

Vad gäller egentligen när man vill arbeta med bokrecensioner och internet i skolan? Vad gäller egentligen när man vill arbeta med bokrecensioner och upphovsrätt i skolan när det gäller publicering på internet?

Vad gäller egentligen när man vill arbeta med bokrecensioner och internet i skolan?

Det delas flitigt på sociala medier boktips och bokrecensioner från olika skolor. Någonstans i min ryggmärg blir jag alltid lite orolig (fast jag är en flitig delare) Inte först, först imponerad, sedan beundrande, sedan funderar jag på vem jag kan dela det vidare till för att få en följdeffekt och sedan inträffar det som alltid kommer… Men vänta nu, är detta ok? Välj texter som engagerar! Boktips! Välj texter som engagerar!

Välj texter som engagerar! Boktips!

Boktips! Idag under förmiddagen så lyssnade jag på Barbro Westlund i Uppsala. En bra föreläsning där Barbro gjorde nedslag i olika läsförståelsstrategier kopplat till bedömning. Välj texter som engagerar! Barn- och ungdomslitteratur för alla! 50 olika sätt att redovisa en bok. Romaner som handlar om relationer eller kärlek. Tonårsboken. Skolbiblistans Boktipswiki - home.

Cirkbloggen. Barnens bibliotek Hem.