background preloader

MLearning

Facebook Twitter

Quiver - 3D Coloring App. Mobiltechnologia. Digitalis irastudas. Digitális-átállás-könyv.pdf. Redmenta. Google Drive – Felhőtárhely és fotók, dokumentumok és más tartalmak biztonságos tárolása. Evernote. Padlet is the easiest way to create and collaborate in the world. Socrative Tutorial 2015 NEW. Learning tools & flashcards, for free.

Plickers. QR Code Generator - Create QR codes here. Augmented Reality | Interactive Print | Layar. Duolingo - Learn Languages for Free on the App Store. Geocaching. Munzee - m-learning by Attila Főző on Prezi. Runkeeper - Track your runs, walks and more with your iPhone or Android phone. Human Anatomy Atlas – 3D Anatomical Model of the Human Body on the App Store.

Madárhatározó mobiltelefonos alkalmazás! | Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület. Bosszankodott már azon, hogy látott egy ismeretlen madarat, de nem volt önnél madárhatározó?? Ha van okostelefonja, akkor ez a probléma jelentős részben megoldódhat új, Android és iOS rendszereken futó telefonos alkalmazásunkkal! Az MME és a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesület közös munkájaként létrejött határozó azoknak készült, akik kezdő madarászként egy állandóan kéznél lévő határozó segítségével még egyszerűbben szeretnék megtudni, milyen madarat láttak a kertben, a parkban, az etetőn, az itatón. Magyarország első mobiltelefonos madárhatározó alkalmazása az alábbi funkciókkal rendelkezik: Madárhatározás Madárlexikon Megfigyelés rögzítése Játék 157 madárfaj, 269 illusztráció és 203 hang Az alkalmazásban használt illusztrációk Kókay Szabolcs munkái, a madárhangok egy része pedig Zsoldos Árpád hangfelvételei.

Köszönjük a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesületnek a közreműködést! Ezt az ikont keressük a Google Play vagy az App Store áruházakban Android telefonhoz ide >> iPhone-hoz ide >> 1. 2. 3. 4. Címlap · Moly. Kötelező olvasmányok. Details?id=jqsoft.apps.periodictable. Mathpix. 50+ app tanulásra, tanításra, vagy csak játékra. Az első Android az oktatásban előadásomat még a Telenor Okostelefon Akadémia elődjén, a Telenor Android Workshopon, 2011-ben mutattam be.

Azóta elrepült az idő, képzés van az egyetemen, s rengeteg helyen beszéltem már a témában. Azonban az alkalmazásokat, amikről beszéltem, még csak a prezentációban linkelve voltak megtalálhatók, illetve 1-1 appról írtam már itt a blogon. Most egy listába összeszedtem azokat az appokat, amikről beszéltem előadásban vagy az órán. Ez a bejegyzés folyamatosan bővülni fog. Javaslatokat is örömmel fogadok, s tervben van egy sokkal jobb rendszerezés is. Illetve amúgy egyáltalán egy rendszerezés. :) Érdemes lesz visszatérni erre az oldalra később is majd. Matematika Slice it A Slice.it egy időben sláger alkalmazás volt, s minden telefonon ott figyelt. Math Formulary Remek alkalmazás, angolul tudóknak. KenKen / MathDoku A SuDoKu valószínűleg mindenkinek ismert. MathAttack Rengeteg hasonló játék van. Wolfram|Alpha Ez a legelső alkalmazás, amiért pénzt adtam. Photo Math. A legjobb alkalmazások tanuláshoz - Evernote, Penultimate, Evernote Peek, Flashcards+, MyScript Calculator, iBooks és iTunes U – Szifon.com.

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek. Lassan közeledik a vizsgaidőszak az egyetemistáknak, valamint a félév vége a többi iskolásnak, ezért úgy gondoltam, mint együttérző sorstárs, megosztom veletek azokat az alkalmazásokat, tippeket és trükköket, amelyeket rendszeresen használok a tanulás és a vizsgákra való készülés során.

Evernote Az Evernote-ot gondolom, nem kell senkinek sem részletesen bemutatnom. Tömören összefoglalva az egyik leghasznosabb és legkomplettebb alkalmazás annak érdekében, hogy sose feledkezzünk meg semmiről. Az alkalmazás legnagyobb előnye, ami kiemeli és megkülönbözteti kategóriájában: a feljegyzések kereshetősége és rendszerezésének lehetősége. A másik remek tulajdonsága, amit én személy szerint nagyon imádok, az a jegyzetek kategorizálásának módja. Penultimate Az alkalmazás letölthető az App Store áruházból: Evernote Peek Flashcards+ MyScript Calculator iBooks és iTunes U. Ingyenes Mobil alkalmazások | Oktatás kategória.

10 ingyenes alkalmazás, amit kötelező letöltenetek nyelvtanuláshoz. Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult. Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez. Idegen nyelveket nem csak a suliban vagy nyelvtanfolyamokon tanulhattok, hanem a metrón vagy a buszon is, okostelefonról. Bemutatjuk a legjobb szótáralkalmazásokat és fordítóprogramokat, digitális tanulókártyákat és természetesen a legszórakoztatóbb nyelvtanuló játékokat is. Nyeltvanfolyam mobilról Egy új nyelv megtanulásához és a meglévő nyelvtudásotok felfrissítéséhez, a gyakorláshoz is nagyon jól jönnek a "játszva tanuló" alkalmazások, például a Duolingo, a Memrise vagy a Busuu. A Duolingót az Apple az év iPhone-alkalmazásának, a Google pedig a „Best of best” Android-alkalmazásának választotta 2013-ban. A nyelvtanulás kétnyelvű, fordításon alapul. A Memrise feladatai is hasonlóan épülnek fel, de egynyelvűek, így az első idegen nyelveteket is gyakorolhatjátok vele.

Szótárak és tanulókártyák. M-learning.