background preloader

MLearning

Facebook Twitter

Mobiltechnologia. Digitalis irastudas. Digitális-átállás-könyv.pdf. Redmenta. Google Drive – Felhőtárhely és fotók, dokumentumok és más tartalmak biztonságos tárolása. Evernote. Padlet is the easiest way to create and collaborate in the world. Socrative Tutorial 2015 NEW. Learning tools & flashcards, for free. Plickers. QR Code Generator - Create QR codes here.

Augmented Reality. Duolingo - Learn Languages for Free on the App Store. Geocaching. Munzee - m-learning by Attila Főző on Prezi. Runkeeper - Track your runs, walks and more with your iPhone or Android phone. Human Anatomy Atlas – 3D Anatomical Model of the Human Body on the App Store. Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület. Bosszankodott már azon, hogy látott egy ismeretlen madarat, de nem volt önnél madárhatározó??

Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület

Ha van okostelefonja, akkor ez a probléma jelentős részben megoldódhat új, Android és iOS rendszereken futó telefonos alkalmazásunkkal! Az MME és a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesület közös munkájaként létrejött határozó azoknak készült, akik kezdő madarászként egy állandóan kéznél lévő határozó segítségével még egyszerűbben szeretnék megtudni, milyen madarat láttak a kertben, a parkban, az etetőn, az itatón. Magyarország első mobiltelefonos madárhatározó alkalmazása az alábbi funkciókkal rendelkezik: Madárhatározás Madárlexikon Megfigyelés rögzítése Játék 157 madárfaj, 269 illusztráció és 203 hang Az alkalmazásban használt illusztrációk Kókay Szabolcs munkái, a madárhangok egy része pedig Zsoldos Árpád hangfelvételei.

Köszönjük a Farkaskölykök Ifjúsági Egyesületnek a közreműködést! Ezt az ikont keressük a Google Play vagy az App Store áruházakban Android telefonhoz ide >> iPhone-hoz ide >> 1. 2. 3. 4. Címlap · Moly. Kötelező olvasmányok. Details?id=jqsoft.apps.periodictable. Mathpix. 50+ app tanulásra, tanításra, vagy csak játékra. Az első Android az oktatásban előadásomat még a Telenor Okostelefon Akadémia elődjén, a Telenor Android Workshopon, 2011-ben mutattam be.

50+ app tanulásra, tanításra, vagy csak játékra

Azóta elrepült az idő, képzés van az egyetemen, s rengeteg helyen beszéltem már a témában. Azonban az alkalmazásokat, amikről beszéltem, még csak a prezentációban linkelve voltak megtalálhatók, illetve 1-1 appról írtam már itt a blogon. Most egy listába összeszedtem azokat az appokat, amikről beszéltem előadásban vagy az órán. Ez a bejegyzés folyamatosan bővülni fog. Javaslatokat is örömmel fogadok, s tervben van egy sokkal jobb rendszerezés is. A legjobb alkalmazások tanuláshoz - Evernote, Penultimate, Evernote Peek, Flashcards+, MyScript Calculator, iBooks és iTunes U – Szifon.com. Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára.

A legjobb alkalmazások tanuláshoz - Evernote, Penultimate, Evernote Peek, Flashcards+, MyScript Calculator, iBooks és iTunes U – Szifon.com

A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek. Lassan közeledik a vizsgaidőszak az egyetemistáknak, valamint a félév vége a többi iskolásnak, ezért úgy gondoltam, mint együttérző sorstárs, megosztom veletek azokat az alkalmazásokat, tippeket és trükköket, amelyeket rendszeresen használok a tanulás és a vizsgákra való készülés során. Evernote Az Evernote-ot gondolom, nem kell senkinek sem részletesen bemutatnom. Tömören összefoglalva az egyik leghasznosabb és legkomplettebb alkalmazás annak érdekében, hogy sose feledkezzünk meg semmiről. Az alkalmazás legnagyobb előnye, ami kiemeli és megkülönbözteti kategóriájában: a feljegyzések kereshetősége és rendszerezésének lehetősége. A másik remek tulajdonsága, amit én személy szerint nagyon imádok, az a jegyzetek kategorizálásának módja.

Penultimate Az alkalmazás letölthető az App Store áruházból: Evernote Peek Flashcards+ MyScript Calculator iBooks és iTunes U. Ingyenes Mobil alkalmazások. 10 ingyenes alkalmazás, amit kötelező letöltenetek nyelvtanuláshoz. Ez a cikk több mint egy éve frissült utoljára, ezért lehetséges, hogy a tartalma már elavult.

10 ingyenes alkalmazás, amit kötelező letöltenetek nyelvtanuláshoz

Használd a cikk alján lévő kulcsszavakat vagy a keresőt a frissebb anyagok eléréséhez. Idegen nyelveket nem csak a suliban vagy nyelvtanfolyamokon tanulhattok, hanem a metrón vagy a buszon is, okostelefonról. Bemutatjuk a legjobb szótáralkalmazásokat és fordítóprogramokat, digitális tanulókártyákat és természetesen a legszórakoztatóbb nyelvtanuló játékokat is.

Nyeltvanfolyam mobilról Egy új nyelv megtanulásához és a meglévő nyelvtudásotok felfrissítéséhez, a gyakorláshoz is nagyon jól jönnek a "játszva tanuló" alkalmazások, például a Duolingo, a Memrise vagy a Busuu. A Duolingót az Apple az év iPhone-alkalmazásának, a Google pedig a „Best of best” Android-alkalmazásának választotta 2013-ban. A Memrise feladatai is hasonlóan épülnek fel, de egynyelvűek, így az első idegen nyelveteket is gyakorolhatjátok vele. Szótárak és tanulókártyák. M-learning.