background preloader

Socials

Facebook Twitter

Apocalipsis La Segunda Guerra Mundial - (capitulo 2) La derrota aplastante HD. Apocalipsis La Segunda Guerra Mundial - (Capitulo 1) Agresión HD. Julia Valera, Professora at Ies banús. Ensenanzas. Course: Ciències socials: geografia i història - 4t ESO. Mapas Interactivos de Didactalia.

Red Sea (1917) ETAPA 1: PREPARANT EL VIATGE - Viatge virtual pel món. Abans de començar el vostre viatge us cal anar ben preparats.

ETAPA 1: PREPARANT EL VIATGE - Viatge virtual pel món

Us proposem activitats per conèixer com ens orientem, quins sistemes de localització emprem o de quins mapes disposem per orientar-nos i localitzar els diferents punts sobre la superfície terrestre. Aplicació de Recursos al Currículum. Aplicació de Recursos al Currículum. Què és l'ARC?

Aplicació de Recursos al Currículum

Competències bàsiquesAjuda i contacte Inici x Mapes i plànols cerca textual Afegeix descriptor cerca visual Educació Infantil Educació Primària Educació Secundària Obligatòria Batxillerat Formació professional. Recursos. Ciències socials. Mapes. Món. XTEC - Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya. Africa Maps. Africa Maps The PCL Map Collection includes more than 250,000 maps, yet less than 30% of the collection is currently online.

Africa Maps

A $5, $15, or $25 contribution will help us fund the cost of acquiring and digitizing more maps for free online access. Click the SUPPORT US button to make your contribution today! WebQuest Medieval. WEBQUEST.

Feudal

Google. Indice. I.- PortadaII.- Página principalIII.- Temario1.

Indice

Tema 1.- El medio ambiente como sistema. 1.1. Ciencia 1.1.1. El lenguaje de la ciencia 1.1.2. Humanitat. Lesson Plan: Learning Guide to the Film Babies. Rumbo a África. Después de dos meses de navegación hacia las costas africanas, los navíos entran en el Golfo de Guinea donde se han establecido las factorías para el comercio internacional negrero.

Rumbo a África

Fueron creadas y administradas por la Compañía de la Indias occidentales a partir de 1664, después por la Compañía de Senegal (1673) y por último por la Compañía de Guinea (1685). Estas estructuras se agruparon bajo la apelación de Compañía de Occidente en 1718. Las principales factorías negreras (Santa Caterina, Mayumba, Quiloa, Loango, Malembé, Cabinda y Ambriz) se afincaron en las costas del antiguo reino del Congo y de Angola. Extracto de las memorias de un cautivo: "Han venido a nuestro pueblo armados para sorprendernos al alba. El mundo de 1000 años en Europa mapa 1000-2000. LES FORMES DEL RELLEU by Mireia Paradell Icart on Prezi. The Earth's relief.

Les formes del relleu terrestre. Línia cronològica relacionada amb tèxtil by Ailí Tamayo on Prezi. Savery steam engine. OR II.5. Textile Inventions in the Industrial Revolution timeline. Canal de l'usuari socialsbadalona7. Enllaços i recursos per a les Ciències Socials a l'ESO i al batxillerat: Història i Geografia, Història de l'Art, Història del M n Contemporani, etc. Calendaris. En 4 anys celebraríem el cap d'any un dia abans. en 40 anys ho celebraríem 10 dies abans. en/ 400 ho celebraríem 100 dies abans (al final de l'estiu en l'hemisferi nord) i totes les estacions estarien desplaçades.

Calendaris

Per aquest motiu cada 4 anys s'afegeixi un dia al mes de Febrer per a “posar-nos al dia”. És el que anomenem un any de traspàs. Però com que la Terra en realitat triga una mica menys de 365 dies i 6 hores (365 dies 5 hores 48 minuts i 46 segons) encara s'ha de fer algun “trampa” i, de tant en tant, saltar-se algun de traspàs si no volem “avançar-nos”. ¿Com podem saber si un any és de traspàs o no? La regla “oficial” per a saber si un any és de traspàs és mirar la seva divisibilitat per 4.

Paisatge/ulisses

Pas%20medi%20document%20alumne. El temps per a Edimburg a Escòcia, Regne Unit - Clima - Storm247.com. La Cadena Alimenticia. Ecosistemes.doc. Els ecosistemes. La energia lluminosa del Sol és captada per les plantes que la utilitzen per fer la fotosíntesi.

Els ecosistemes

En aquest procés, les plantes fabriquen glucosa, un compost orgànic, a partir de substàncies inorgàniques, l'aigua i el diòxid de carboni, que no tenen energia. La reacció és la següent: Durant aquesta reacció, l'energia lluminosa es transforma en energia química, ja que la glucosa es una molècula que emmagatzema energia en els enllaços que uneixen els seus àtoms. Els animals, no poden aprofitar l'energia del Sol i per obtenir energia han de menjar altres sers vius , per això als animals se'ls hi diu organismes heteròtrofs perquè a diferència de les plantes no fabriquen matèria orgànica sino que la prenen dels aliments que mengen.

Després aquesta energia química que conté la glucosa, es gastada tant en els animals com en les plantes, per fabricar parts del cos, relacionar-se amb l'entorn, mantenir-se viu, mantenir la temperatura, reproduir-se, etc. El cicle de la matèria Successions. Els ecosistemes (estudi d'un cas: el bosc) - Coneixement del medi 6. HDA Ressources du web.

7.1 Les coordenades geogràfiques. La representació de la Terra. Pàgina de les Ciències Socials, IES Juníper Serra. Maparep. 18 Roma. Visita Virtual Romanorum Vita. Visita Virtual Romanorum Vita. LA FORMACION DEL PLANETA TIERRA DESDE SU NACIMENTO HASTA HOY EN ESPAÑOL.

Romànic

A contracorrent. Documento sin título. La construcción de una iglesia románica. Cienciesocials. Plantilla tabbed. Activitat 1 - Comences el teu viatge en GRANADA.

plantilla tabbed

En aquest moment ets un captaire, per a aconseguir ser un serf, entra ací fent clic en la imatge de Granada i coneixeràs les característiques generals de l’Edat Mitjana: Després busca informació fent clic en la següent imatge: A continuació, escriu en el teu dossier una definició d’Edat Mitjana (no oblides especificar les etapes d'aquesta). Activitat 2 - Molt bé, has superat la primera prova! Has passat de ser un captaire a un serf! Socials. Planeta en mapes.

Socials

Eina que permet trobar l'altitud d'un lloc. La longitud i la latitud. Taller de ciències socials - Paisatges i climes del món - Connecta't a la xarxa. Material Aules Presencials. Art Hist. El Web de les Ciències Socials: Història, Geografia, Art. ClimaTIC.