background preloader

SOSTENIBILITAT

Facebook Twitter

Col·lecció Xisqueta 2020 (moda) Xarxa de Competències Bàsiques. És possible una moda més sostenible? No té la mala fama d'altres indústries, però el model de consum imposat per la "fast fashion", basat a comprar molt barat i renovar l'armari cada temporada, ha convertit la indústria de la moda en la segona més contaminant del planeta, segons un informe de l'ONU.

És possible una moda més sostenible?

Un model de producció molt estès però contra el qual s'estan revoltant cada cop més dissenyadors emergents que aposten per fer una moda més sostenible sense renunciar a la qualitat. Moda sostenible a la 080 És el cas de dues joves dissenyadores, Sonia Carrasco i Marta Pujol, que desfilaran a la passarel·la 080 Barcelona Fashion, que comença demà, amb models fets amb teixits reciclats o procedents d'excedents d'estocs de les fàbriques. Sonia Carrasco va ser la guanyadora del premi al talent emergent de l'última edició de la 080 i ho va fer amb una proposta de moda 100% sostenible. Tot el material que fa servir en el seu taller és reciclat, des del fil dels teixits fins a les etiquetes, passant pels botons i les cremalleres. Free Online Graph Paper / Storyboard Paper.

LipDub Sostenibilitat Castell 19_20. El malbaratament alimentari als menjadors escolars podria reduir-se en un 34% · Ho conclou un estudi del CREDA-UPC-IRTA, en què s’ha calculat que un menjador escolar llença 20,5 kg d’aliments al dia · L’estudi proposa estratègies basades en el canvi de comportaments i hàbits en els petits, i les posa a l’abast de tothom gratuïtament Els menjadors escolars de l’Àrea Metropolitana de Barcelona tiren a les escombraries una mitjana de 20,5 kg d’aliments al dia.

El malbaratament alimentari als menjadors escolars podria reduir-se en un 34%

De fet, cada infant malbarata de mitjana 46,9 grams de menjar a l’hora de dinar, dels quals la meitat són les postres, sobretot fruita, seguits del segon plat. Xenius - El impacto del calentamiento climático en la alimentación. El revés de los mapas - El agua: un recurso limitado. Fitxa 13. Catàleg d'accions de prevenció. Agència de Residus de Catalunya. Agua los desafios. Publicaciónes. Buscar las publicaciones del WWAP Todas las publicaciones: Los Informes de las Naciones Unidas sobre el Desarrollo de los Recursos Hídricos en el Mundo.

Publicaciónes

La UNESCO y los Objetivos de Desarrollo Sostenible. Inici - Expo Plastic. Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a l’educació – Unescocat. Project Description Al 2016, el Centre per a la UNESCO de Catalunya va començar a treballar en una iniciativa per promoure la integració dels Objectius de Desenvolupament Sostenible en metodologies de treball globalitzat als centres educatius.

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a l’educació – Unescocat

Els objectius de la iniciativa són: Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible. Departament de Territori i Sostenibilitat. Objectius de Desenvolupament Sostenible. Desarrollo Sostenible en la universidad - Catalunya Vanguardista. En el Día Mundial del Medio Ambiente, que se celebra hoy, día 5, nos preguntamos cómo puede combinarse en la enseñanza el aprendizaje de las competencias específicas con el desarrollo de las competencias transversales relacionadas con la responsabilidad social.

Desarrollo Sostenible en la universidad - Catalunya Vanguardista

Un proyecto de innovación docente impulsado por la UAH aborda esta cuestión a través de los Objetivos de Desarrollo Sostenible (ODS). UAH / El proyecto ‘Construyendo la Agenda 2030: El desarrollo de los Objetivos de Desarrollo Sostenible como competencia transversal en las enseñanzas universitarias’ involucra a los estudiantes de varias titulaciones en la creación de materiales relacionados con los 17 ODS, con el fin de que desarrollen actitudes éticas y socialmente responsables.

El objetivo es que los estudiantes adquieran conciencia de la necesidad de promover un desarrollo sostenible al mismo tiempo que adquieren las destrezas específicas En la misma línea, los profesores de Comunicación Audiovisual Roberto C. Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat – Barcelona + Sostenible. Analisi en relacio als ods compromis ciutada sostenibilitat. Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat – Barcelona + Sostenible.

Rang-tan: la historia del bebé orangután y el aceite de palma. Un estudio calcula que la economía de los españoles se reducirá un 6% si no se actúa contra el cambio climático. Durante la ola de calor de julio, cuando se registraron temperaturas récord en toda Europa, a los viajeros ingleses se les recomendó evitar el tren para desplazarse.

Un estudio calcula que la economía de los españoles se reducirá un 6% si no se actúa contra el cambio climático

Las compañías advirtieron que, debido al excesivo calor, el acero de las vías se dobla y supone un riesgo para la seguridad. Este es uno de los ejemplos que elige el economista Kamiar Mohaddes, de la Universidad de Cambridge, para ilustrar el principal hallazgo de un estudio publicado hace unos días por esta organización y en el que también ha participado el Fondo Monetario Internacional: a largo plazo, el cambio climático afecta a todos, países pobres y cálidos y ricos y fríos.

“La idea de que los países ricos y de clima templado son económicamente inmunes al cambio climático, o que incluso duplicarían o triplicarían su riqueza por este fenómeno, es sencillamente inverosímil”, concluye el informe. En este sentido, el resultado cambia sustancialmente si se toman medidas para mitigar los efectos del calentamiento global.

4.3.3. Cultura de la sostenibilitat. Capítol 1. La sostenibilitat crida a la participació. 1.1.

Capítol 1. La sostenibilitat crida a la participació

Les noves polítiques ambientals 1.2. Mediambient, ètica i… (pla6) – Màrqueting, qualitat i … El desenvolupament sostenible va ser definit al 1987 per les Nacions Unides com a “desenvolupament que cobreix les necessitats del present sense comprometre la capacitat de les generacions futures per cobrir les seves pròpies necessitats”.

Mediambient, ètica i… (pla6) – Màrqueting, qualitat i …

Perque sigui sostenible cal que les tres vessants, econòmica, social i ecològica es donin per igual. Darrera d’aquesta definició hi ha dos eixos clau: Primer, el concepte de desenvolupament es refereix a la millora qualitativa en la vida de les persones, i no tant al creixement o augment quantitatiu de l’economia. Per tant, un cop s’assoleix un nivell econòmic mínim, el creixement mesurat pel PIB -materials, capital i treball- no pot ser l’únic objectiu de desenvolupament, perquè no implica una major prosperitat.Segon, el concepte de sostenible es refereix a cobrir les necessitats dels consumidors de forma suficient i eficient, és a dir, de forma que hi hagin prous recursos per a tothom i per sempre. Model 1: Concebut per ser reutilitzat. Forn Solar. La cultura kleenex ens afavoreix a la sostebilitat? 09 linies. Pla Acció Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya 2019.

Compromis 22 redicio. Pla accio cdl 2019 0. El Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022.