background preloader

Understøttende undervisning

Facebook Twitter

KLASSETRIVSEL.DK. UddannelsesGuiden. Ug.dk - Jobkompasset. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Ug.dk - Jobkompasset

Vestibulum sit amet sem at ligula vehicula convallis vitae in arcu. Vivamus convallis semper consequat. Aenean gravida laoreet lacinia. Curabitur et urna ut turpis semper accumsan. Morbi eleifend lectus sit amet velit vulputate tempus. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Filmer til undervisningsinspirasjon. Disse filmene er laget for å være inspirasjonsfilmer til lærere i grunnskole og videregående opplæring.

Filmer til undervisningsinspirasjon

De er produsert av Nasjonalt senter for kunst og kultur i opplæringen. Det er utviklet pedagogisk veiledningsmateriell til hver av filmene som er forankret i læreplan og kompetansemål. Linker til dette finner du under hver enkelt film. De fire første filmene kom ut i 2014. Disse filmene var laget med mål om å være til inspirasjon for lærer som underviser i skole og hvordan de praktisk-estetiske fagene kan brukes i ulike sammenhenger. Tema for disse filmene er: Fotografi - Blogg som arbeidsmetodeFilmen og undervisningsopplegget beskriver en ukesoppgave der elevene skal ta portretter av hverandre som viser en sinnsstemning. GoNoodle. Understøttende undervisning - forslag til aktiviteter - bupl.dk.

Power Breaks - HANSENBERG. En del af Skanderborg Ungdomsskole. Dansk Skoleskak – læring og uddannelse. Vær med! Programmering og innovation i skolen - Alle kan lære at skrive computer kode og være innovative. Mobning i skolen - Center for Rummelighed. Hvad-er-survival-skills. Hvordan ville verden se ud uden håndværkere?

hvad-er-survival-skills

Survival Skills er tre gamedays, hvor elever i de ældste klasser i grundskolen gennem leg og læring får en større forståelse for betydningen af erhvervsfag og et bedre grundlag for at vælge fremtidig uddannelse. Udgangspunktet for de tre gamedays er, at vi forestiller os, hvordan verden vil se ud uden erhvervsfag. En scene, som kan sammenlignes med stenalderen. Alt er væk – biler, tøj, huse, vand, varme, mad og alt det andet, som vi omgiver os med i vores hverdag. Alt det, som vi tager for givet, og som vi ikke kan leve uden. Derfor Survivalskills, se introduktionsfilmen her: Se filmen fra den første skole på Youtube: Hjælp familien med at overleve Eleverne bliver introduceret for en virtuel familie, som har mistet alt.

Survival Skills er bygget op omkring en virtuel platform, hvor huset bygges op. Augmented reality Huset bygges op virtuelt i augmented reality (også kaldet suppleret virkelighed, udvidet virkelighed eller forstærket virkelighed). Efterbilleder. Anybody can learn. Dansetid - dans og bevægelse i skolen. Www.atib.dk. Velkommen til Danalund-Drageriets hjemmeside. Taktil rygmassage. Debat 7 til 10 klasse.pdf. Ungmedjob.dk. Det er også dit ansvar. GODA GODA - Gode Alkoholvaner. Www.dinungdompaaspil.dk. Det Kriminalpræventive Råd. Ressourcer. Undervisningsmateriale. Din Digitale Identitet:  Kursus. Til læreren: Find undervisningsmateriale om etik. GRIB Konflikten web. Debathjornet 7 9 klasse. Aktivitetskatalog » PLAYTOOL.DK « — Aalborg Kommune. Playmakeren er en anden mulighed, hvis du bl.a. har ønske om et samarbejde som ikke er her i kataloget - læs mere her.

Aktivitetskatalog » PLAYTOOL.DK « — Aalborg Kommune

Skoletjenesten har også aktivitetstilbud - læs mere om det her. Sådan søger du i kataloget: Du søger ved at klikke på de relevante kategorier ift. dine behov og nedenfor vil de specifikke øvelser som vil kunne passe på dine forudsætninger fremkomme automatisk. For at fjerne et valg, så klikker du blot på den valgte kategori én gang, således den ikke længere er markeret med en sort boks. Har du et tilbud eller idéer til kataloget - så send gerne en mail her. Deadline Athen. Understøttende undervisning. Understøttende undervisning - generelt. Formål med understøttende undervisning Understøttende undervisning skal supplere og understøtte undervisningen i fagene.Understøttende undervisning lægges i den del af skoledagen, som ligger ud over den fagopdelte undervisning.Understøttende undervisning vil kunne varetages af både lærere, pædagoger og personale med andre relevante kvalifikationer.Understøttende undervisning er ikke omfattet af holddannelsesreglerne.

Understøttende undervisning - generelt

Den understøttende undervisning skal anvendes til forløb, læringsaktiviteter m.v., der enten har direkte sammenhæng med undervisningen i folkeskolens fag og obligatoriske emner, eller som sigter på at styrke elevernes læringsparathed, sociale kompetencer, alsidige udvikling, motivation og trivsel. Det nye element understøttende undervisning Hensigten med understøttende undervisning Hensigten med den understøttende undervisning er at bidrage til at hæve det faglige niveau i folkeskolen. Planlægning og tilrettelæggelse af understøttende undervisning Opsummering. Søgning.