background preloader

Art Lesson -School

Facebook Twitter

Ανάλυση εικόνας σε χρωματικές παλέτες - Εικαστικά θέματα. Τυχαίνει πολλές φορές να μας φαίνεται αρκετά δύσκολο να επιλέξουμε μια χρωματική παλέτα για δημιουργήσουμε ένα έργο ή να ταιριάξουμε και να συνδυάσουμε χρώματα.

Ανάλυση εικόνας σε χρωματικές παλέτες - Εικαστικά θέματα

Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα σε όσους προσπαθούν να (ανα) δημιουργήσουν ένα έργο βασισμένοι σε μια φωτογραφία – πρότυπο ή ακόμη και σε όσους θέλουν απλά να χρωματίσουν ή να διακοσμήσουν το χώρο τους. Ευτυχώς η εποχή μας προσφέρει πληθώρα εργαλείων και μέσων που είναι εύκολα προσβάσιμα και δεν απαιτούν ιδιαίτερες τεχνικές γνώσεις. Ένα από αυτά είναι το online και χωρίς χρέωση, colorhunter δηλ κυνηγός χρωμάτων. Φορτώνεις μια εικόνα στο colorhunter και αυτό, σαν ένας αληθινός κυνηγός χρωμάτων, βρίσκει και σου δείχνει τη χρωματική παλέτα της εικόνας.

Η εικόνα μπορεί να είναι μια δική σου φωτογραφία ή μια οποιαδήποτε άλλη από το www.flickr.com ή άλλη τοποθεσία στο internet. Πληροφορίες για χρώματα τοίχου με τους κωδικούς τους μας δίνει το chip it, ένα άλλο διαδικτυακό εργαλείο. περισσότερα:Wearpalettes.com Συνδυάστε τα ρούχα σας. Untitled. Το φως και η αντίληψη του χρώματος - Εικαστικά θέματα. Φώς και χρώμα - Εικαστικά θέματα. Το φως είναι ηλεκτρομαγνητικό κύμα, ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και μόνο ένα μέρος αυτής της ακτινοβολίας, το ορατό φως, γίνεται αντιληπτό από το ανθρώπινο μάτι.

φώς και χρώμα - Εικαστικά θέματα

Χάρη σ΄αυτό μπορούμε και βλέπουμε τον κόσμο γύρω μας, έχουμε δηλ την αίσθηση της όρασης. Η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία περιλαμβάνει πολλά τα οποία δεν γίνονται αντιληπτά από το μάτι μας. Για παράδειγμα οι ακτίνες Χ των ακτινογραφιών, οι ακτίνες γ, οι υπεριώδεις ακτίνες (UV), τα κύματα FM και AM που εκπέμπουν οι σταθμοί στο ραδιόφωνο, τα μικροκύματα των φούρνων μικροκυμάτων, η υπέρυθρη ακτινοβολία (IR) κά. Όπως παρατηρούμε στις παρακάτω εικόνες, από όλο το φάσμα της ακτινοβολίας, το ανθρώπινο μάτι «βλέπει» την περιοχή από το ιώδες (violet) χρώμα μέχρι και το ερυθρό (κόκκινο, Red) χρώμα.

Οτιδήποτε πριν το ιώδες ή αντίστοιχα μετά το ερυθρό δεν γίνεται αντιληπτό από το μάτι μας. Αντιλαμβανόμαστε ότι η περιοχή της ακτινοβολίας του φωτός που «βλέπει» το ανθρώπινο μάτι είναι πάρα πολύ μικρή. Τα βασικά χρώματα του φωτός. Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: Η Τέχνη είναι Πολιτική;

Origami-kirigami

Nichole Hahn. Mr. Boule's Art Projects Page. The smARTteacher Resource: Chuck Close Portraits. 4 sessions; 45 minutes per session Lesson Objectives: 1.

The smARTteacher Resource: Chuck Close Portraits

Given a photograph of themselves, students will trace and transfer their photographs onto drawing paper with the addition of a grid pattern to be used as a self portrait drawing. 2. Given a Powerpoint on the artist Chuck Close, students will critic various images of his portraiture. 3. Wix.com KV- Art Ed created by KaitlinVanhoff based on ART ED. High school art classroom ideas. High School Art στο Pinterest. Art Lessons on Pinterest. Art History on Pinterest. Designing an African Mask. Βυζαντινή Τέχνη (Μέρος Β') - Art Magazine. Απόστολοι, λεπτομέρεια από την Ανάληψη στον τρούλο, ψηφιδωτό (9ος αιώνας) Θεσσαλονίκη, Αγία Σοφία Αντίθετα προς την τεχνοτροπική αυτή ποικιλία, η εικονογραφία που καθορίστηκε στην Κωνσταντινούπολη αρχίζει να διέπεται από αυστηρούς κανόνες, ως προς την εκλογή και διάταξη των θεμάτων.

Βυζαντινή Τέχνη (Μέρος Β') - Art Magazine

Στον τρούλο ο Χριστός Παντοκράτωρ τριγυρισμένος από αγγέλους, στην αψίδα η Θεοτόκος δεομένη, στις λοιπές επιφάνειες προφήτες, απόστολοι και μάρτυρες. Μια άλλη παράλληλη διάταξη παραθέτει σκηνές από τα Ευαγγέλια. Βυzαντινή Τέχνη Ιστορία Τέχνης 2 - Μάθημα ΙΙΙ. Οι τοιχογραφίες Ι.Μ. Μονή Βατοπαιδίου. Ο εξωνάρθηκας του καθολικού καλύπτεται με τοιχογραφίες του 1312.

Οι τοιχογραφίες Ι.Μ. Μονή Βατοπαιδίου

Οι βυζαντινές παραστάσεις διατηρούνται χωρίς επιζωγραφίσεις ή νεώτερες επεμβάσεις και συνυπάρχουν με νεώτερες τοιχογραφίες του 1819, τις οποίες φιλοτέχνησε ο Βενιαμίν και το συνεργείο του από την Γαλάτιστα Χαλκιδικής. Εντυπωσιακά είναι τα φωτεινά χρώματα των συνθέσεων και η υψηλή ποιότητα της τέχνης του παλαιολόγειου στρώματος. Οι τοιχογραφίες αναφέρονται στα Πάθη και την Ανάσταση του Χριστού (Μυστικός Δείπνος, Νιπτήρ, ο Χριστός εξηγεί το νόημα του Νιπτήρος, Προσευχή στο Ορος των Ελαιών, Προδοσία, ο Χριστός οδηγείται στο πραιτώριο, Μαστίγωση, Προετοιμασία της Σταυρώσεως, Αποκαθήλωση, Επιτάφιος Θρήνος, Λίθος, Εις Άδου Κάθοδος, «Ειρήνη Υμίν», Απιστία του Θωμά) και διατάσσονται στην ανώτερη ζώνη διακοσμήσεως. Στον δυτικό τοίχο, στο τύμπανο της εισόδου εικονίζεται ο Χριστός Αναπεσών, ενώ στο βόρειο και σε τμήμα του ανατολικού τοίχου η ουρανοδρόμος Κλίμαξ του Αγίου Ιωάννου του Σιναΐτου.

Η Προδοσία του Ιούδα. Ιστορία του Αγίου Όρους. Του Κωνσταντίνου Θώδη Ιστορία του Αγίου Όρους Η χερσόνησος του Αγίου Όρους , το « τρίτο πόδι » της γιγαντιαίας μυθικής παλάμης της Χαλκιδικής , που εισέρχεται σε βάθος Περίπου 60 χλμ. στο Αιγαίο πέλαγος , έχει έκταση 332,5 τ. χλμ .

Ιστορία του Αγίου Όρους

Στον Άθωνα , τον '' πέτρινο '' γίγαντα της χερσονήσου , ύψους. Οι σκηνές του Πάθους της Ι. Μ. Βατοπεδίου. Στις τοιχογραφίες του εξωνάρθηκα της μονής Βατοπαιδίου οι σκηνές των Παθών αποδίδονται με συνεχή αφήγηση, καθώς δεν υπάρχουν κάθετες διαχωριστικές ταινίες μεταξύ των θεμάτων, με αποτέλεσμα οι μορφές της μιας συνθέσεως να συμπλέκονται με τις μορφές της άλλης.

Οι σκηνές του Πάθους της Ι. Μ. Βατοπεδίου

Ο τρόπος αυτός στην απεικόνιση σκηνών υιοθετήθηκε σε περιορισμένη έκταση σε προηγούμενα της μονής Βατοπαιδίου μνημειακά σύνολα, όπως στον ναό του Πρωτάτου στο Άγιον Όρος (γύρω στο 1290), στην Παναγία Περίβλεπτο της Αχρίδος (1295), στο παρεκκλήσιο του Αγίου Ευθυμίου (1303), στον ναό Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης κ.α. Πρώτη φορά όμως στην μνημειακή ζωγραφική της εποχής των Παλαιολόγων παίρνει τέτοια μεγάλη έκταση, καθώς δέκα θέματα μεγάλων διαστάσεων απεικονίζουν με συνεχή αφήγηση, σε ενιαία μνημειακή σύνθεση που κατανέμεται στου τρεις τοίχους του εξωνάρθηκα, τα Πάθη του Χριστού σύμφωνα με την διήγηση του Ευαγγελίου. Μακεδονία - Βυζαντινή τέχνη - Ύστερη Περίοδος (1204-1453) - Ζωγραφική - Περίοδος ώριμης Παλαιολόγειας Τέχνης (Τέλη 13ου-Μέσα 14ου αιώνα) Και η μνημειώδης μεγαλοπρέπεια.

Μακεδονία - Βυζαντινή τέχνη - Ύστερη Περίοδος (1204-1453) - Ζωγραφική - Περίοδος ώριμης Παλαιολόγειας Τέχνης (Τέλη 13ου-Μέσα 14ου αιώνα)

Η εξωτερίκευση του εσωτερικού κόσμου, χωρίς να χάνει σε δραματικότητα και εκφραστικό πάθος, δεν καταλήγει στις ακρότητες της ζωγραφικής της Περιβλέπτου στην Αχρίδα. Ωστόσο, στα δύο έργα εντοπίζονται στενοί παραλληλισμοί και ομοιότητες, γεγονός που οδήγησε αρκετούς ερευνητές στο συμπέρασμα ότι οι δύο Θεσσαλονικείς ζωγράφοι της Περιβλέπτου εργάσθηκαν και στο Πρωτάτο. Υπέρ αυτής της άποψης συνηγορούν οι μεγάλες αντιστοιχίες στην απόδοση των φυσιογνωμικών χαρακτηριστικών και στη σχέση των μορφών με το χώρο. Ως αντίλογος σε μία τέτοια πιθανότητα προβάλλεται η ποιοτική υπεροχή των τοιχογραφιών του Πρωτάτου έναντι της Περιβλέπτου, στην οποία όλα τα εκφραστικά μέσα είναι τονισμένα και υπερβολικά, σε αντίθεση με το συγκρατημένο ρεαλισμό και την πνευματικότητα του αγιορείτικου μνημείου. ναού των Αγίων Αποστόλων. Η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ζωγραφική από την Αιγυπτο στην Αρχαία Ελλάδα Η τέχνη στην Αρχαία Ελλάδα χωρίζεται: στην αρχαϊκή εποχή (7ος-6ος π.Χ), στην κλασική (5ος-4ος π.Χ) και στην ελληνιστική (323-31 π.Χ).

Η ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Τα έργα της αρχαϊκής θυμίζουν τα έργα της αιγυπτιακής τέχνης και με αυτά τα συγκρίνουμε. Αρχαϊκή εποχή: Αγγεία. Μαύρες φιγούρες πάνω σε πηλό (μελανόμορφος ρυθμός) με πιο πλαστικά περιγράμματα στις μορφές και πιο λεπτομερείς αποδόσεις στα μαλλιά, πιο φυσικές στάσεις και κινήσεις, απόδοση κάπως της τρίτης διάστασης (βάθους) και πιο οργανωμένη σύνθεση. Hand made mosaics. Ιε΄) 10 ζωγράφοι: κάθε ζωγράφος και μία ιστορία. Όταν ο Ματίς τελείωσε το σχολείο, μπήκε στη Νομική σχολή για να γίνει δικηγόρος.

ιε΄) 10 ζωγράφοι: κάθε ζωγράφος και μία ιστορία

Μια αρρώστια όμως τον ανάγκασε να μείνει για καιρό στο κρεβάτι του. Μέχρι τότε δεν είχε δείξει το παραμικρό ενδιαφέρον για τη ζωγραφική. Όμως για να περνάει την ώρα του όσο καιρό θα βρισκόταν στο κρεβάτι, η μητέρα του του αγόρασε ένα κουτί λαδομπογιές που είχε μέσα λίγες κάρτες με διάσημους πίνακες. Ο νεαρός Ματίς ξεκίνησε να τις αντιγράφει και αισθάνθηκε “σα να βρίσκεται στον παράδεισο” όπως αργότερα περιέγραφε αυτή την εμπειρία. Τότε λοιπόν αποφάσισε να γίνει ζωγράφος απογοητεύοντας βέβαια πλήρως τον πατέρα του. Δ. χέρια αγγέλων: η κρητική σχολή ζωγραφικής. Η κρητική σχολή ζωγραφικής υπήρξε η σημαντικότερη καλλιτεχνική εκδήλωση του ελληνισμού μετά την πτώση του Βυζαντίου. Η Κρήτη είχε 20 μεγάλες πόλεις, 10 επισκοπές και αρχιεπίσκοπο – μητροπολίτη που στα πρακτικά των Οικουμενικών Συνόδων κατείχε πάντα υψηλή θέση. Παρουσίαζε λοιπόν όλες τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της χριστιανικής τέχνης.

«Τα Εισόδια της Θεοτόκου» (1425-1450) ζωγράφος Άγγελος Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο από το 22 εικόνες φέρουν την υπογραφή «Χειρ Αγγέλου» ενώ άλλες 30 εικόνες αποδίδονται στον ίδιο. Η ιστορική έρευνα έδειξε πως ο ζωγράφος που έβαζε την υπογραφή «Χειρ Αγγέλου» είναι ο Άγγελος Ακοτάντος, ευκατάστατος αστός, κάτοικος Χάνδακα, του οποίου η ιδιόχειρη διαθήκη μας δίνει σημαντικές πληροφορίες τόσο για τον ίδιο όσο και για την εποχή του.

Λογομνήμων... Έργο της κρητικής σχολής από το Η άνθηση της ζωγραφικής στην Κρήτη του 15ου και 16ου αιώνα σχετίζεται με την παράλληλη ανάπτυξη στο νησί του εμπορίου. Η Κρήτη αποτελούσε πάντα το κέντρο του βενετικού αποικιακού κράτους και η σημασία της αυξήθηκε ακόμα περισσότερο μετά την κατάκτηση από τους Οθωμανούς της Εύβοιας (1470) και αργότερα της Μεθώνης και της Κορώνης (1500). Όταν οι Τούρκοι κατέκτησαν τη Μονεμβασιά, το Ναύπλιο και τις Β. Σποράδες (1540), η Κρήτη έμεινε η μόνη βενετική κτήση στο Αιγαίο και μετά την πτώση της Κύπρου (1571) έμεινε η μόνη βενετική κτήση σε όλη την Αν. Μεσόγειο, με εξαίρεση φυσικά τα Επτάνησα. Τοιχογραφία του ναού του Αγ.

Popupology. Peter Callesen. KIRIGAMI PIRÂMIDES DO EGITO. Learn How to Draw. Museum Directories. You are looking for museum addresses. You may consult the following printed international or national museum directories. We list here the most recent directories that are available for sale and directories that are part of the collections of the Centre which may have ceased to be available. We also list directories available on the Web.

This list is by no means comprehensive. Additional information is most welcome and we will add it to this page. Istosxolio - ΙΣΤΟΡΙΑ(Διδακτικές προτάσεις) Πράσινη Χημεία. Καθημερινή ζωή & Εκπαίδευση, ΔΙΧΗΝΕΤ. All Paintings Home. "Εικαστικό Καφενείο" Μαθήματα ζωγραφικής online. Art History PowerPoint Shows. Ελευθερα λογισμικά για ζωγραφική στο διαδίκτυο.

Στη συνάντηση που είχαμε στο Πειραματικό Γυμνάσιο Τριπόλεως στις 17 Οκτωβρίου είχαμε ως θέμα "ο διαδραστικός πίνακας και η αξιοποίησή του στο μάθημα των Εικαστικών" στο πλαίσιο των σεμιναρίων "Ψηφιακή τάξη και ένταξη του Η/Υ στο μάθημα των Εικαστικών" τα οποία έχουν ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια με μεγάλη συμμετοχή και διάθεση προσφοράς απο τους συναδέλφους εικαστικούς. Στην Τρίπολη ανέλαβε να μας ενημερώσει η Γιούλα Παπαδοπούλου. Σταχειολόγησε λογισμικά προγράμματα που δουλεύουν ελεύθερα στο διαδίκτυο και που μπορούν να λειτουργήσουν διπλά: είτε ως εφαρμογές online, αν δηλαδή ο διαδραστικός πίνακας είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο, είτε όπως οποιοδήποτε πρόγραμμα σε υπολογιστή, με απλή εφαρμογή offline, αν ο διαδραστικός δεν είναι συνδεδεμένος. Ομολογουμένως κάποια είναι εξαιρετικά. Η ιδέα είναι να "τρέχουν" στον πίνακα και οι μαθητές να σηκώνονται διαδοχικά για δοκιμές και την δημιουργία ομαδικού έργου κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Ο χώρος στην εικαστική δημιουργία των μαθητών. 11/12/2011 - 18/12/2011. «Σας γνωστοποιούμε ότι στο 1ο Γυμνάσιο Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη στο οποίο εφαρμόζεται το πιλοτικό πρόγραμμα «Επιστημονικό Πεδίο Τέχνες-Πολιτισμός», έχουν αναθέσει έξι ώρες στο μάθημα Τέχνες και Πολιτισμός (από δύο ώρες) σε καθηγήτρια Γερμανικών, σε Βιολόγο και σε Πολιτικό Μηχανικό. ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ - Εικαστικά - Σχολικά εγχειρίδια - Λύκειο - Ιστορία Τέχνης Γ' Λυκείου. Νέο Σχολείο - Τμήμα Καλλιτεχνικών. Θέματα εργασιών που έχουν ολοκληρωθεί και παρουσιαστεί στην Ετήσια Έκθεση Δημιουργικών Δραστηριοτήτων από την Ομάδα Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων: - Μάσκες από πηλό και χαρτί. - Ανάγλυφα εκμαγεία με θέματα από τα ανάγλυφα του Αρχαίου Θεάτρου της Επιδαύρου. - Ψηφιδωτά με θέμα τους δώδεκα μήνες παρμένα από το μωσαϊκό του 5ου μ.Χ. αιώνα που βρίσκεται στο Αρχαιολογικό Μουσείο του Άργους. - Ανθρώπινες φιγούρες από άχρηστα υλικά, όπως μπουκάλια νερού, σύρμα, άχρηστα κομμάτια ξύλου, χαρτιά συσκευασίας. - Μακέτα τρισδιάστατης πόλης με γραφίσματα.

Βοηθήματα για το Λύκειο. ΔΙΑΜΟΝΗ: Νίκαια Αττικής.ΣΠΟΥΔΕΣ:Πτυχιούχος Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής – Ψυχολογίας, με κατεύθυνση Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Πτυχιούχος European Computer Driving Licence για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές.Πτυχιούχος Competency in English as second language from the University of Michigan για την Αγγλική Γλώσσα.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ: 2006 - σήμερα: Ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. 2011 - σήμερα: Εφαρμογή ψηφιακής πλατφόρμας ηλεκτρονικού σχολείου στο Καλοκαίρι 2012: Δημιουργική απασχόληση ηλεκτρονικής διδασκαλίας των παιδιών των δημοτικών σχολείων του Δήμου Νίκαιας – Αγ.

Ι. Υποστηρικτικό Υλικό Ιστορίας-Εικονοβιβλιοθήκη-Φωτογραφίες γλυπτών της ελληνιστικής περιόδου. Cardboard. Cardboard on Pinterest. DIY Projects - Archives Handmade Charlotte. Wrnking's albums on Flickr. Pin από το χρήστη Cesar De Maria στον πίνακα Cartón. Recycled Art. Remember that giant heart my students made out of cardboard tubes?

Well it was taken to the annual recycled art exhibit I participate in and was proudly displayed amongst some really wonderful recycled art projects from local schools in the area. Here are some highlights (and if you didn't see our project, you can click HeRe to view it): PAPER SCULPTURES (Chinese paper sculptures stretch imaginations in New York) - Recycled, Paper & Cardboard crafts.

Ann Weber Home. Paper Crafty: 12 Cardboard Artists Think Outside the Box. High School Art on Pinterest. Art Lesson Ideas: High School on Pinterest. Pin by Holley Campbell on Art - High School. Gelli Printing with DIY Layered Texture Plates. You can make texture plates to match the size of your Gelli plate, or make smaller plates that can be used as stamps. This technique is especially fun for making custom texture plates designed specifically for your Round Gelli Plate.

Texture plates can be made from many different materials. The material used in the video is...heavyweight fusible stabilizer. Art - High School on Pinterest. Pin by Dette k. on art activities for kids. KB Konnected on Pinterest. Art Lesson: Eye Candy Optical Art. ΑΣ ΔΟΎΜΕ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. How to Cut Intricate Patterns in Paper. Paper cutting is either done with a craft knife or scissors. Where an intricate pattern is cut out of a flat piece of paper, a craft knife is usually used, but where the paper is folded, small sharp scissors are used instead. Paper cutting most likely originated in China, and Chinese paper cuts are flat (i.e. there is no folding) and are often done in red paper. Modular Origami: How to Make a Cube, Octahedron & Icosahedron from Sonobe Units. Polyhedra Origami (from one sheet) 14 Useful Sites on Paper Folding Instructions and Origami Tutorials. Origami is the art of paper folding which originated in Japan in the 17th century. Kirigami videos. ★ Origamic Architecture Instructions & Free Kirigami Templates

Origamic Architecture Kirigami Cards for Free ! Cut & Paste: 21st-Century Collage (paperback) - Art and Craft Techniques - Art - Category. Tutorial 7 Folding Example David Huffman Tower. ArtLex Art Dictionary. Site Index.

Art ed ideas on Pinterest. Teach kids art appreciation. High school grades art lesson plans. Grade 9-12 (ages 14 years and up). Secondary school. KinderArt.com. High School Art lessons. High School Art lessons. Arts Lesson Plans High School at Internet 4 Classrooms. Intricate Patterns of Lace by street artist NeSpoon. Street Artist JR Gives The Pantheon In Paris A Face-Lift. Χρωματοϊστορίες - Ακριθάκης. Εικαστικά - Διαδυκτιακή Πύλη για την Υποστήριξη της Εικαστικής Παιδείας. Αρχή - Ένωση Εκπαιδευτικών Εικαστικών Μαθημάτων. ΑΡΧΕΙΟ ΝΕΟΤΕΡΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ. Wabé Sculpture Art contemporain Paris. Anders Krisár’s Surreal Sculptures Dissects Bodies And Puts Them Back Together Again. Su Blackwell Creates 3D Fairytale Dioramas Out Of Books. Eiko Ojala’s Cut-Paper Illustration. Text as Texture - Collage. Έργα μαθητών. Kislow, Ukraine. The human flamingo: Painted sculptures of naked women who don¿t mind being called birds.

Making of Pencil Rebel 2 - Documentary. CatThief. Miniature Art On the Tip of Pencil by Dalton Ghetti. Graffiti & Streetart Photo sharing. Allan Peters. - STREET ART UTOPIA.

Abstract Letter Design. Typography Relief Sculpture.