background preloader

Projectes

Projectes
Adreçada al professorat de primària i secundària. La Jornada, emmarcada dins dels actes del 32è Saló del Còmic, consta d'una sessió de conferències i la possibilitat de fer una visita guiada pel Saló per al professorat en grups separats. 15 de maig de 2014 a la Fira de Barcelona (Montjuïc) Horari: Visita guiada secundària: de 15 a 16h Visita guiada primària: de 16 a 17h Conferències: de 17 a 20h Inscripció del 12 de març fins al 5 de maig de 2014 Més informació i programa

http://www.xtec.cat/web/projectes/projectes

El Bloc de l’Edu3.cat El 21 de juliol de 1936 es va suspendre l’Olimpíada popular de Barcelona a causa de l’aixecament feixista espanyol i l’inici de la guerra civil espanyola. L’Olimpíada popular de Barcelona, de caràcter antifeixista, havia de ser un esdeveniment esportiu alternatiu als Jocs Olímpics de Berlín de 1936 amb l’objectiu de reivindicar el veritable esperit olímpic i fomentar els valors de solidaritat i pau entre nacions, ja que els Jocs Olímpics de Berlín suposaven una apologia del nazisme i els seus valor racials i militars. El 1931, en el moment de designar la ciutat que acolliria les Olimpíades, la convulsa situació política d’Espanya va fer que el Comitè Olímpic Internacional (COI) desestimés Barcelona, una de les favorites després del gran èxit que havia tingut l’Exposició Universal del 1929, en favor de Berlín, ja que en aquell moment Alemanya encara era un país democràtic. Poc després, l’any 1933 van arribar els nazis al poder i van instaurar el Tercer Reich.

Núria Coma i Maria del Mar Lluelles Cacera del tresor de música (ESO) Autoria: Ramon Llanes Una cacera del tresor adreçada a l’ESO Autor: Ramon Llanes WebQuestCat 83 persones inscrites a les Jornades de Menorca Edu21 En un estiu en què l´educació està d´actualitat, 83 menorquins s´han inscrit a les Jornades dels propers dies 27 i 28 d´agost a Es Mercadal organitzades pels voluntaris de Menorca Edu21, amb el suport del MRPM. S´hi han inscrit no només professors sinó també pares, mares, estudiants, educadors de temps lliure, i algun mestre de fora. Si a ells hi afegim els que venen de fòra, els ponents i els que encara no s´han apuntat, es preveu que arribin al centenar. El motiu és que les jornades, convocades sota el títol: Famílies i mestres per un Pacte, tenen un doble objectiu: D´una banda, reunir persones de diferents ideologies i àmbits per analitzar la situació de l´educació a la Menorca del segle XXI amb una mirada a llarg termini no partidista.

Blogs educativos - Espiral Edublogs From Ourense to the World: Postcrossing at Padre Feijoo-Zorelle es el blog de un proyecto interdisciplinar de centro en el que alumnos de varios niveles intercambian tarjetas en inglés con personas de cualquier punto del planeta empleando la direcció... Hasta la fecha (12 de febrero de 2016) el proyecto ha llegado a un total de 18 países. Hemos enviado 35 postales: 5 a Rusia, 4 a los Estados Unidos, a China y Holanda, 3 a Alemania, 3 a Taiwan, 2 a Bielorrusia, 1 a Suecia, a Japón, a Italia, a Turquía, a Bélgica, a Australia y a Nueva Zelanda. Hemos recibido 26 postales: 5 de Alemania y de Rusia, 2 de Holanda, de la República Checa y de Finlanda y 1 de Singapur, de la India, de Italia, de China, de Bélgica, de Australia, de los Estados Unidos y de Turquía.

edu365.cat Inici Ciberespiral Edu21: un repte per a tots, una responsabilitat compartida - Edu21

Related: