background preloader

LMS

Facebook Twitter

Home - Socrative. Docebo. La red educativa escolar.

Aquesta pàgina web és una xarxa educativa escolar i docent que permet cercar tota mena de continguts i recursos educatius a internet, organitzada per cursos i assignatures. De fet, en aquesta xarxa, poden crear-se un perfil tant els docents, els alumnes i les seves famílies. Considero que és una pàgina de gran utilitat per a tots els membres que formen la comunitat educativa, per tal d'ensenyar i aprendre millor i d'una forma més creativa, innovadora i diferent a la tradicional. – nataliaprietocarvajal

Chamilo.org – Asociación Chamilo.

Chamilo és un LMS que inclou funcions socials (xat, missatgeria i grups de treball) Les exigències tècniques són també més baixes i tant la seva corba d'aprenentatge com la seva interfície són més amigables. Fa un millor ús dels elements gràfics, utilitzant icones que fan més intuïtiva l'experiència d'ús. Per a lliçons molt llargues, en les quals sigui útil mantenir un ordre no dóna moltes facilitats ja que Chamilo no mostra la jerarquia (per a l'alumne). Com a punt negatiu destacaria la que al no ser una plataforma que s'acostumi a utilitzar costa trobar fòrums on puguin ajudar-te amb dubtes que puguin sorgir. – ruthms

FIT Learning Systems: E-learning para empresas y plataformas LMS. La red educativa escolar. Best Learning Management Systems. Mindflash. 2020 Top Learning Management System (LMS) Companies. Training Industry is the most trusted source of information on the business of learning.

2020 Top Learning Management System (LMS) Companies

Talent Management System and Software. Informal Learning - Docebo. Duolingo. Significado de LMS: ¿Qué es un LMS? Definición explicada de LMS. Plataforma LMS: Que es y para que se utiliza. Para poder crear tu academia virtual necesitas saber donde «construirla virtualmente».

Plataforma LMS: Que es y para que se utiliza

En este post te explico que es una plataforma LMS, los diferentes tipos que existen hoy en día y los beneficios que tiene para la formadores online. ¡Empezamos! ¿Qué es una plataforma LMS? Sistema de Gestión de Aprendizaje. Fishtree – Adaptive Learning. MyDocumenta. ClassDojo - Apps on Google Play. Ready to build an amazing classroom community?

Holaa, recomano molt aquesta eina si treballes amb nens, jo l'he utilitzat bastant en el meu treball, ja que apart del disseny infantil i personalitzable dels avatars, serveix molt bé per utilitzar la tècnica del reforç positiu amb els nens. A més, pots comunicarte amb els teus alumnes i amb els pares i tant els alumnes com els pares reben feedback sobre la seva actitud i rendiment, i també pots compartir eines, recursos, documents, etc. – anaperezluquin

ClassDojo is a beautiful, safe, and simple communication app for teachers, parents, and students. * Teachers can encourage students for any skill, like “Working hard” and “Teamwork”* Teachers can bring parents into the classroom experience by sharing photos, videos, and announcements* Students can add their classwork easily to their own digital portfolios for their parents to see* Teachers can also safely and instantly message with any parent* Parents see their child’s updates at home, as well as a stream of photos and videos from school* All your favorite teacher tools, like Group Maker and Noise Meter, are now in one place!

ClassDojo - Apps on Google Play

Mahara. NeuroK: Plataforma de formación online colaborativa y centrada en la motivación. Moodle. ‎Google Classroom on the App Store. Classroom is a free service for schools, non-profits, and anyone with a personal Google account.

‎Google Classroom on the App Store

Classroom makes it easy for learners and instructors to connect—inside and outside of schools. Classroom saves time and paper, and makes it easy to create classes, distribute assignments, communicate, and stay organized. Clickedu - Aplicaciones en Google Play. Clickedu, la plataforma de gestión académica al alcance de tu mano.

Clickedu és un LMS que permet la gestió acadèmica, administrativa i econòmica, té un entorn virtual d'aprenentage amb connexió a llibres digitals i continguts gratuïts, permet dur a terme la gestió del professorat i comunicar-se amb les famílies. Com a punt débil, dir que a vegades es triga molt en vincular la teva compte – anaperezluquin

Ahora totalmente renovada y nativa para Android y iOS.

Clickedu - Aplicaciones en Google Play

Si es cliente de Clickedu (administradores, profesores, alumnos, familias), descargue la aplicación oficial que permite acceder a las funcionalidades del programa para smartphones y tablets. Clickedu, en tiempo real, también en el dispositivo móvil. Además de forma general para todos los usuarios y perfiles:- Multi centro y multiusuario, puedes entrar como padre de un colegio y como profesor o PAS de otro o del mismo sin tener que volver a logearte.- Sincronización con el calendario nativo de Android- Acceso directo a la versión web de Clickedu sin volver a hacer login- Personalización del logo del colegio en la entrada a la aplicación Una vez descargada la aplicación debéis poner la URL del Clickedu del colegio para identificaros.

Si no recuerdas la URL de la escuela, debes entrar en el siguiente enlace de ayuda: Blackboard. Claroline - Osez une pédagogie innovante avec notre LMS. DOCEBO Sistema de gestión de aprendizaje (LMS) y ecosistema de aprendizaje social, impulsado por la IA.

Docebo se trata de un Learning Management System adaptado a empresas y/o formaciones más individuales con un alto énfasis en las nuevas tecnologias y el aprendizaje en línea. Si la formación que planeas tiene que ser en línea o semipresencial, Docebo es una herramienta muy útil para dichas modalidades. – josepdelale

Sakai Learning Management System. DOKEOS - LMS & E-learning Suite for growing companies. ATutor Home. LearningCloud - El LMS de nueva generación — Netex.