background preloader

Susannemalmberg

Facebook Twitter

Susanne Malmberg Olsson

Teacher in english, german and swedish.

Trädgård

Gamifiering. Klassrumsstrategier. Det finns exempel på klassrumsstrategier som andra gjort tidigare, men jag tycker att det behövs en motsvarande med lite mer färg.

Klassrumsstrategier

Därför har jag gjort två olika layouter varav den ena i några olika färgkombinationer. Om du gillar dem får du använda dem fritt och sprida dem till kollegor. Längst ner finns samma bild på andra språk (norsk, english & suomeksi). Klicka på bilden för att öppna den i full storlek. Norsk. Mitt Flippade Klassrum. Hej Du känner inte mig personligen, och jag känner inte dig.

Mitt Flippade Klassrum

Men jag är en utav alla de vuxna som ditt barn möter varje dag på sin arbetsplats, i skolan. I detta brev tänkte jag beskriva för dig, hur den skola ser ut som just ditt barn möter varje dag. En skola som, förhoppningsvis, är rätt långt ifrån den skola som du och jag mötte när vi växte upp. Integritet och säkerhet på nätet. Vålbergsskolan.

Studiedag 29/1

Vi testar. BETT 2016 Digitala lärverktyg som möjliggör och förenklar en inkluderande lärmiljö. Www.vicini.se. Upphovsrätt. Mediecenter Värmland. Hockey. Studieteknik. Skolutveckling. Se connecter à Facebook. Education Jobs, Teaching Resources, Magazine & Forums. Svenska. Formativ bedömning. Din nybörjarguide till att flippa klassrummet Vad bra!

Du har börjat intressera dig för att flippa klassrummet. Men vad är det egentligen?

Recept

IKT. English. Flippat.