background preloader

Educació

Facebook Twitter

Habilitats socioemocionals - nalart. Article sobre les habilitats socioemocionals a l'aula (2013) Activitats digitals per al desenvolupament de les competències socioemocionals i en valors.

Habilitats socioemocionals - nalart

Jornades d'Educació emocional (2013) Núria Alart Resum de l'articleL’entrenament i la pràctica en habilitats socioemocionals i en valors és indispensable per al desenvolupament de la convivència, la cohesió i la inclusió de tots els membres de la comunitat educativa, ja sigui en activitats específiques de la programació d’aula, amb un temps i espai propi, o bé,com un element transversal a treballar en els diferents continguts. Aquesta comunicació presenta una proposta d’activitats que tenen per objectiu, el desenvolupament de les competències socioemocionals i els valors morals dels adolescents.

Les competències socioemocionals a treballar són el conjunt de coneixements, habilitats i actituds necessàries per comprendre, expressar i regular de manera apropiada els fenòmens socioemocionals i els valors morals. Modelatge. En la nube TIC. EL BLOG DE MANU VELASCO. Lengua. 3r ESO – Aprendre llengua i literatura. Una entrevista és una conversa entre dues persones: l’entrevistador (qui fa les preguntes) i l’entrevistat, que les respon.

3r ESO – Aprendre llengua i literatura

La finalitat d’aquest text periodístic és obtenir informació sobre un tema determinat a través de la persona entrevistada o bé conèixer de manera més aprofundida aspectes de la vida personal o laboral de l’entrevistat. Per tant, una entrevista és un recurs per obtenir informació. Una entrevista no és una conversa espontània: si la finalitat és tenir informació sobre un tema o sobre una persona, les preguntes que es volen fer han d’estar preparades i planificades, cal saber molt bé què cal preguntar per obtenir la informació desitjada.

Les entrevistes poden classificar-se, segons la seva finalitat, en: ELS SIGNES DE PUNTUACIÓ - CATALA 5è-6è. Són l'eina que utilitzem per fer que un text sigui comprensible i per transmetre al lector els diferents matisos que tindria el mateix text en llengua oral.

ELS SIGNES DE PUNTUACIÓ - CATALA 5è-6è

L'interrogant ? Signe que assenyalen una entonació interrogativa o exclamativa. CATALÀ. Banc de projectes interdisciplinaris. El centaure. Banc de projectes interdisciplinaris. Un álbum de autorretratos, Silvia González Goñi, IES Sierra de Leyre, Sangüesa.

Banc de projectes interdisciplinaris

La noticia Elena Cobben, Francisco Casado, Lourdes Hidalgo Miguel Hernández esquema , Blog sobre Miguel Hernández, Aurea Garde y JaimeOur beloved celebrities, Aitor PaneraLa Comunicación, Aroa Torres, Jose Luis González y Araceli LópezLa prensa (unidad), (programación y solucionario), Uxue SalvochEl teatro, Lola Hernaiz La entrevista, Jaime Pandilla, Ainhoa Berrade, Berta Zabalza La narración, Maider Saldias Leyendo el periódico, Pedro José Gómez Stereotypes, Itziar Olazaran Un cuento de fantasmas, Antonio Muro El Romanticismo, Aurora Banegas, Laura Garrido, Mayte Lazcano y Mª Carmen Meléndez Lírica Medieval, Y El Cid,Rosina Marcelino Font: CEP Pamplona. ¿Cómo programar? « Competents/ Gu Gai Gara/ Competentes. (Actualizado el 9/o6/2010) Dos cuestiones prácticas a tener en cuenta: 1.

¿Cómo programar? « Competents/ Gu Gai Gara/ Competentes

Las actividades de evaluación son el eje que liga la selección de elementos curriculares con la planificación de la secuencia didáctica. Por tanto deben relacionarse CRITERIOS DE EVALUACIÓN + CCBB+ CC ASOCIADAS AL ÁREA con el producto y las rúbricas. 2. Cómo insertar las CCBB en el PEC? Elementos de la programación Pasos a seguir Decidir el grado de interdisciplinariedad y la duración Empezar por el final. Buscar en los Directorios de recursos si hay alguna propuesta similar Definir la tarea y el producto Seleccionar objetivos+contenidos+criterios de evaluación + ccbb + ccbb asociadas a la materia Asegurarse de que la propuesta cumple los indicadores de riqueza competencial Relacionar los criterios de evaluación y las competencias con las rúbricas de evaluación Ordenar las actividades siguiendo una secuencia didáctica Organización social del aula, el tiempo y el espacio.

Definir la metodología Niveles de programación 1.1. 1.3. Directoris amb exemplificacions de propostes didàctiques competencials. Replec no exhaustiu de PBL que activen el pensament crític i creatiu seleccionats amb l´objectiu de fer ganes de millorar. Experiències des d’un EAP (B-33). – Recursos, vivències i reflexions personals. Educatribu. Inici - EAP B56. L'EAP B-56 us desitja bones vacances amb les 14 il·lustracions de Joan Turu a favor dels nens, de l'educació i d'un futur millorL'EAP B-56 us desitja a tots/es unes bones i merescudes vacances, donant gràcies a totes les institucions i centres educatius i aquells que han col.laborat amb elles per fer que l'educació cada dia sigui una mica millor.

Inici - EAP B56

Us deixem amb el link amb "La força imparable d'un somriure" de les 14 il.lustracions de Joan Turu a favor dels nens/es de l'educació i d'un futur millor. Publicat a les 15 de jul. 2016, 18:46 per GEMMA CARRERAS AGON II Jornades de Mindfulness en l’Educació RECOMANAT!! Escoles Despertes. «Els educadors feliços canvien el món» L'institut de Ciències de l'educació de la Universitat de barcelona comunica que ja està oberta la matrícula de les II Jornades de Mindfulness en l’Educació Escoles Despertes. +110 páginas WEB, blogs de interés educativo...