background preloader

Livskvalité

Facebook Twitter

Problem i förhållandet? Så fixar du trasiga relationer enligt psykologen. De flesta problem som drabbar ett förhållande går att lösa Psykologen och äktenskapsrådgivaren Randi Gunther har precis släppt en ny bok ”When Love Stumbles: How to Rediscover Love, Trust & Fulfillment in Your Relationship” som behandlar de vanligaste orsakerna till att ett förhållande blir dåligt, eller rentav spricker.

Problem i förhållandet? Så fixar du trasiga relationer enligt psykologen

6 tecken - så vet du att relationen går att rädda.

Akupunktur

Bendable Body & Sweat Party  Bli stark & rörlig Det är viktigt att träna kroppen på ett sätt där rörlighet, stabilitet, kondition, styrka och återhämtning jobbar tillsammans för en skön och smärtfri tillvaro.

Bendable Body & Sweat Party 

För att klara av den hårda träningen bättre och mer effektivt, behöver vi komplettera med rörlighetsträning. ​ Målet är att vara starka, rörliga och stabila på rätt ställe i kroppen, och njuta av en smärtfri tillvaro! All annan träning blir så mycket bättre då. Hur fungerar det? Lyckoforskarnas 5 tips: Så blir du lycklig. Ett rejält tillskott i lönekuvertet.

Lyckoforskarnas 5 tips: Så blir du lycklig

En storvinst på lotto. Genvägen till lycka, säger många. Pengar kan inte göra dig lycklig på riktigt, menar kritikerna. Nej, de kan de inte. Fast jo, det kan de kanske. Mina vänner, de med de tunnaste plånböckerna, har alltid bjudit på de varmaste leendena. 9 saker som garanterat gör din partner glad. Att göra roliga, romantiska och spännande saker kan vara en viktig krydda i ett förhållande.

9 saker som garanterat gör din partner glad

Lycklig relation – 10 små saker lyckliga par gör. Vad är det som gör att vissa par håller ihop hela livet och dessutom är nöjda och lyckliga?

Lycklig relation – 10 små saker lyckliga par gör

Det har faktiskt forskats en hel del på saken. Sajten prevention.com har med hjälp av flera forskare kommit fram till tio saker som par som har varit lyckligt gifta länge ofta gör. Det bästa är att det oftast handlar om småsaker som ni kan göra tillsammans eller för varandra. Kolla in vilka ni redan gör och vad ni kan satsa mer på! 1.

Träning

Hälsa. Bålstabilitet. Bli fri från kaoset när hormonerna krisar. Du kanske tror att du håller på att bli galen.

Bli fri från kaoset när hormonerna krisar

För helt plötsligt känner du inte igen dig själv. Du är på dåligt humör, känner dig deppig och drabbas av glömska och omotiverade gråtattacker. Du håller inte på att bli galen! Du är i förklimakteriet - Mia Lundin - Mia Lundin. Kvinnor i förklimakteriet blir ofta förbryllade över hur plötsligt en mängd olika symptom kan uppkomma.

Du håller inte på att bli galen! Du är i förklimakteriet - Mia Lundin - Mia Lundin

Nattsvettningar, vallningar, häftiga humörsvängningar, okontrollerad gråt, depression och oro verkar komma från ingenstans. Det här är uppenbara tecken på hormonella förändringar men eftersom dessa kvinnor oftast har relativt normala och regelbundna cykler fortfarande förstår de inte att de är i övergångsåldern.

Självkänsla

Hormoner. Tankarna som förlänger livet. Du blir inte bara glad av att tänka positiva tankar – du kan också få ett längre och friskare liv, visar forskning.

Tankarna som förlänger livet

Jämför ”Vad kul att du äntligen är här!” Med ”Vad trist att du blev sen …” Situationen är densamma, men hanteras på två helt olika sätt. Den ena reaktionen känns positiv och uppmuntrande, den andra negativ och nästan lite anklagande. 9789127136434. Sisustuskalusteet täydentävät Sun Sauna Kotikylpylän. Binda bastukvast. Planeringskalendern VÃ¥rt magiska 2015 frÃ¥n Kreativ Insikt. Släpp loss din inre livskonstnär!

Hej fantastiska du!

Släpp loss din inre livskonstnär!

Häromdagen fick jag en fråga som löd ungefär så här: “Jag har läst din bok tidigare men inte ‘jobbat’ mig igenom den till hundra procent. Jag har försökt sätta mig ner för att skriva ner vad som är viktigt, grundvärderingar osv … men jag KAN inte … Jag kan inte hitta en tillräckligt bra anledning till att jag verkligen har rätten … Så fort jag försöker göra det här så känner jag mig bortskämd! Har du några kloka ord på vägen?? Har vi verkligen rätt att skapa vårt bästa liv …? Jag svarade henne i ett personligt mejl, men jag tänkte att det kanske finns fler som brottas med samma dilemma, så jag skulle vilja svara på det även här. Jawbone Up3 and Up Move coming this year. StreetStrider är världens första inomhus / utomhus crosstrainer. Chakra & Healing - Balansering, Chipsarmband, Rökelse. Valuta Välkommen, Logga in.

Chakra & Healing - Balansering, Chipsarmband, Rökelse

Smycken online - Energy Muse smycken. Stressa ner - 5 tips. Här är forskarens bästa knep mot stress på jobbet. Control and Create - Your life - Att omvandla stress till lugn - Think outside the box. Självkänsla på djupet : en terapi för att reparera negativa självbilder - Marta Cullberg Weston - Pocket. Negativ självkänsla spelar en avgörande roll i våra liv, det visade Marta Cullberg Weston redan i sin förra bok Ditt inre centrum (2005). I sitt arbete som terapeut har hon stött på många personer som går omkring och tror att de inte duger, och därför föddes idén att i en ny bok ge en mer detaljerad beskrivning av hur arbetet med att befria en person från en negativ självkänsla går till Under den vuxna ytan hos de flesta av oss finns olika sorters inre barn. Ayurveda : för kropp och själ - Eva Sanner, Peter Ljungsberg - Bok (9789127356474)

Ayurveda för ditt sinne - Janesh Vaidya - Bok (9789174241853) Ayurveda för ditt sinne är en annorlunda självhjälpsbok som utgår från den flertusenåriga indiska läkekonsten och livsfilosofin ayurveda. Janesh Vaidya är en internationellt välkänd ayurveda-praktiker från Indien som under årens lopp mött och behandlat tusentals stressade och otillfredsställda människor - alltifrån vanliga löntagare till uppsatta politiker och andliga ledare. Medicinen mot deras sinande livslust och energi kallar han "mind anatomy" - eller sinnets anatomi. Följ med honom på en andlig och livslång resa!

Ayurveda för ditt sinne består av tre huvudavsnitt. I den första delen beskrivs sambandet mellan kropp och sinne, och själens ursprung och transformation under livets gång. Yogavideo-förslag för nybörjare. Är du ny till yoga och vill få vägledning hur du kan komma igång tillsammans med oss här på Yogobe så är detta ett blogginlägg för dig! Man kanske inte vet var man ska börja eller så tror man rent av att man inte klarar av att yoga. Det finns otroligt många myter om yoga och det är inte alltför sällan som folk säger till oss; “Jag önskar att jag kunde yoga, men jag är inte vig”. Personlig utveckling - Mindfulness.

Mindfulness är en väl beprövad metod för att minska stress och öka välbefinnandet. Det finns många fördelar med mindfulness och en hel del forskning ligger bakom denna metod. Mindfulness betyder medveten närvaro och består av olika meditationstekniker för att lära sig att bli mer närvarande i livet. Linda har utarbetat flera meditationer/avslappningsövningar som är lätta att följa för dig som är nybörjare. Där guidas du i varje steg mot en skön avslappning. Dessa ingår alltid i våra kurser i mindfulness. Meditationer för ökad medvetenhet: Kort Avslappning.mp3Ljuspelaren.mp3Duschen.mp3Avslappning.mp3. Mindfulness - medveten närvaro. Mindfulness - medveten närvaro, är en västerländsk meditations- och terapimetod som har sitt ursprung i öst, bl.a. ur Buddismen. Mindfulness är en beprövad metod som hjälper dig att ta kontroll över negativa, destruktiva tankar och känslor!

Mindfulness minskar stress och oro och höjer medvetenheten i din vardag, genom att skapa bättre förståelse och balans i ditt liv. Yogi Te - Med24.se. Mia Törnblom. Så du ditt barns självkänsla. Tusen skäl att vara tacksam. Ältar du? Läs det här så kommer du sluta. Planera din dag och förändra ditt liv. Cyklar - Hitta billiga cyklar på nätet hos oss. <div class="productPages"><span class="page">Sida:</span><span></span><span class="active">1</span><a href=" class="">2</a><span>&hellip;</span><a href=" class="lastPage">40</a><a href=" class="right">&nbsp;</a></div>

Regler och Villkor. Användaravtal Villkor giltiga från 2 april 2012 Bakgrund. Fyra musiker sätter sig ner för en barnlek. Det som händer sedan... Wow! - Newsner. MediYoga Shop. Hantera din stress med kognitiv beteendeterapi. Madrass, yogamatta i ull kundaliniyoga, yogamatta kundalini gravidyoga. MediYoga Shop. Naturstigar på Gotland. 33 otroliga ställen du måste besöka innan du dör. Jag kan knappt fatta att dessa ställen verkligen existerar!

71630. Käbbe Gård - Gårdsnära. Äkta vara - Info. Pallafrukt.se. 12 råd för ett medialare och andligare liv. 9 vanor lyckliga har – som är enkla att härma. Fem saker som folk ångrar på dödsbädden.